Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Decizia importantă luată de Denisa Despa, după scandalul uriaș cu fostul partener împotriva căruia are și un ordin de protecție! Blondina speră că lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”

Decizia importantă luată de Denisa Despa, după scandalul uriaș cu fostul partener împotriva căruia are și un ordin de protecție! Blondina speră că lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 14.04.2024 la 23:28 Actualizat pe 14.04.2024 la 23:28

Denisa Despa a luat o decizie radicală după ce în urmă cu câteva luni a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit care o amenința cu moartea și care a speriat-o teribil atunci când i-a spart ușa de la locuință și a intrat peste ea în casă. Vedeta consideră acum că lucrurile s-au liniștit și a după expirarea ordinului de restricție, ea nu va mai ajunge la alte procese cu fostul partener.

La finalul anului trecut, Denisa Despa a trecut prin momente de-a dreptul terifiante, asta după ce a decis să pună punct poveștii de iubire cu bărbatul cu care se afla într-o relație. Acesta a început să o terorizeze, să o amenințe cu moartea, după cum declara chiar ea atunci, dar a pătruns și peste ea în casă spărgându-i ușa de la intrare.

Denisa Despa a luat o decizie importantă, după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului partener!

Dansatoarea a cerut să i se facă dreptate și a ajuns la poliție, iar în cele din urmă a obținut un ordin de protecție împotriva fostului partener, ordin ce a fost prelungit până la opt luni. În luna august această măsură urmează să expire, iar cu toate că spune că ar mai fi trebuit să-i deschidă și alte procese bărbatului, Denisa Despa a hotărât să se oprească aici și susține că ea și-a dorit doar să fie lăsată în pace, iar cu acest ordin de protecție a și reușit.

Vedeta mărturisește că nu a mai fost căutată, că lucrurile s-au liniștit și speră că fostul ei partener și-a învățat lecție și a conștientizat că ceea ce face l-ar putea duce direct în arest.

”Totul este bine, mai am ordinul de protecție până în august. În mod normal ar fi trebuit să mai urmeze și alte procese, să-i cer daune morale, trebuia să-l dau în judecată pentru violare de domiciliu, distrugere, injurii, erau vreo cinci capete de acuzații, doar că am renunțat și m-am mulțumit cu ordinul de protecție, că asta îmi doream cel mai mult, să fiu în siguranță. Cred că i-a trecut această obsesie față de mine și vor rămâne lucrurile ala. Din fericire nu avem cum să ne intersectăm pentru că nu frecventăm aceleași locuri, mă mulțumesc cu faptul că a încetat să mă caute și să mă evite, că probabil e destul de conștient că dacă vine după mine unde mă aflu, practic se duce direct la penitenciar”, a spus Denisa Despa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Celebra dansatoare ține tot Postul Paștelui!

Vedeta trece acum printr-o perioadă mult mai bună, iar ea ne-a povestit că a început să-și reia activitatea, să meargă din nou la sală, dar ține și Postul Paștelui fiind foarte credincioasă. Ea susține că nu a mai ținut de foarte mult timp tot postul, iar anul acesta a simțit cumva că trebuie să o facă.

”Am început să-mi reiau activitățile în formă, m-am apucat din nou de sală, n-am mai fost din noiembrie, țin tot Postul Paștelului. Am mai ținut așa în copilărie, bunica mea e foarte credincioasă și ea mă punea când eram mică să țin. Eu sunt foarte credincioasă de fel, însă anul acesta de când a început anul nu prea am mai mers foarte des la biserică așa cum obișnuiam, să merg în fiecare vineri, să fiu prezentă acolo, am avut și o perioadă așa mai de distracție. Vreau să-mi refac și analizele, am ajuns de la 45 de kilograme să am 58, m-am îngrășat destul de mult, iar atunci mi-a venit dintr-o dată că vreau să țin postul. E ceva sufletesc”, a mai zis ea.

Cunoscuta dansatoare declară că îi este foarte ușor să postescă și postește în adevăratul sens al cuvântului. Ea mărturisește că este bine, se bucură de viață și asta e cel mai important.

”Reușesc cu brio, chiar în fața mea mănâncă toată lumea de dulce și chiar nu poftesc deloc. Țin postul în adevăratul sens al cuvântului, doar că fumez, e singurul lucru pe care nu-l pot lăsa. Eu cu mine acum sunt ok, fac sport, încerc să merg cât mai mult pe jos, merg la evenimentele pe care le am în continuare cu dansul. Întotdeauna există loc și de mai bine, dar relativ sunt bine”, a mai zis ea.

Pentru perioada următoare, Denisa Despa se gândește să plece într-o nouă vacanță și ar trebui ca destinația să fie Thailanda, de Paște, însă momentan nu a stabilit nimic, căci vrea ca în Săptămâna Mare să meargă și la Biserică și să se spovedească și să se împărtășească, așa cum face în fiecare an.

”Am fost în Ucraina acum o lună de zile, am fost în Dubai, doar ce m-am întors, încă mă gândesc dacă de Paște merg în Thailanda sau nu pentru că-mi doresc foarte mult să ajung să iau lumină și în Săptămâna Mare să merg să mă spovedesc și să mă împărtășesc. Eu în fiecare an mă spovedesc și mă împărtășesc”, ne-a mai zis Denisa Despa pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Decizia importantă luată de Denisa Despa, după scandalul uriaș cu fostul partener împotriva căruia are și un ordin de protecție! Blondina speră că lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Botez de lux pentru fiica Oanei Pintea Bozga. Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au fost prezente la marele eveniment / VIDEO
  • Acces Direct. Botez de lux pentru fiica Oanei Pintea Bozga
  • Mai multe vedete din România, prezente la eveniment
Showbiz intern
Cum l-a cunoscut Vali Bărbulescu pe tatăl soției lui. Cu ce se ocupă socrul cunoscutului DJ: „Oamenii judecă o carte după copertă”
  • Vali Bărbulescu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe socrul său
  • Cu ce se ocupă tatăl Mariei
Showbiz intern
Scandal uriaș în familia lui Florin Salam! Sora manelistului, ordin de protecție împotriva fostului soț
  • Sora lui Florin Salam a obținut ordin de protecție împotriva fostului soț
  • Scandal în familia manelistului
Stiri interne
Accident cumplit în Satu Mare. Un copil de 3 ani a fost rănit și se află în stare gravă la spital
  • Accident cumplit în Satu Mare
  • Un copil de 3 ani a fost rănit și se află în stare gravă la spital
Meteo
Anunț ANM de ultimă oră! Ciclonul devastator din Italia ajunge în România! Cod Roșu de fenomene extreme
  • Anunț ANM
  • Cod Roșu de fenomene extreme
Actualitate
De Ziua Internațională a Familiei, Big Little Festival anunță noi activități de familie: cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuţe tematice, ateliere, ATV- uri, labirinturi palpitante
  • Big Little Festival
  • Singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv familiilor
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
recomandare pe as.ro
Revenire de senzaţie a unuia dintre „Rockefellerii României”! Decizia importantă luată de milionarul român
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Titi Aur, despre cel mai mare pericol pentru şoferii la volan: "E mai rău ca alcoolul. Ar trebui interzis"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit
recomandare pe antena3.ro
Şoselele din România pe care şoferii trebuie să plătească rovinieta şi excepţiile de la lege
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări privind rovineta. Noi prețuri pentru șoferii din România
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment sumbru pentru românii care primesc salariul minim pe economie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai muncitoare zodii: Ambițioase, perseverente, rezistente, disciplinate
recomandare pe a1.ro
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi