Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Decizia luată de Claudia Pătrășcanu pentru noaptea de Revelion! De ce vrea cântăreața să scape cât mai repede de anul 2023: ”Număr zilele să plece”

Decizia luată de Claudia Pătrășcanu pentru noaptea de Revelion! De ce vrea cântăreața să scape cât mai repede de anul 2023: ”Număr zilele să plece”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 29.12.2023 la 23:06 Actualizat pe 08.01.2024 la 21:24

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală pentru noaptea de Revelion. După ce de Crăciun a petrecut departe de copiii ei, căci a fost rândul tatălui lor să-i ia, iată că de Anul Nou va petrece cu cei mici. Totuși, cântăreața a luat o decizie radicală pentru noaptea dintre ani. Iată ce vor face și ce a refuzat încă de la început. Vedeta ne spune și planurile pe care le are pentru 2024.

Claudia Pătrășcanu vrea să scape cât mai repede de anul 2023

Pentru Claudia Pătrășcanu, anul 2023 a fost atât bun, dar și unul plin de greutăți, însă știe deja că 2024 va fi anul ei, anul în care va avea parte de multe reușite, anul în care va avea un nou început. Cântăreața a făcut retrospectiva anului pe care îl vom lăsa în urmă, iar ea spune că deja numără zilele până la trecerea în 2024.

”2023 vreau să plece cât mai repede, număr zilele să plece 2023. 2024 simt eu că va fi un an strălucitor pentru cariera mea, pentru mine, personal, profesional, din punct de vedere al carierei, tot. Vreau să plece 2023. A fost și 2023 un an bun, dar cred că va fi mai bun 2024 pe plan profesional, am foarte multe piese de lansat, am multe proiecte”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Artista mărturisește că în noul an deja are foarte multe proiecte în plan, atât pe plan profesional, cât și în cel personal. Ea și copiii vor merge în mai multe vacanțe, iar două sunt deja plătite. Interpreta mai afirmă că dacă în 2023 nu s-au putut bucura atât de mult de excursii, în 2024 sigur vor avea parte și de acest lucru.

”Am mai multe lucruri, ce ține de copii, vacanțe, am proiecte, cel puțin pe plan profesional va fi un an plin pentru mine. Nu vreau să-mi fac planuri, de obicei când îmi fac planuri mi se dau peste cap, dar sunt două vacanțe deja plătite și programate pentru 2024, că uite în 2023 nu am putut să le facem din cauza războiului din Irak, Palestina, nu am putut să mai mergem. Vom pleca în Paris, iar copiii își doresc foarte mult să mergem și în Istanbul”, a mai zis cântăreața.

Chiar și la vara artista deja știe că va avea multe de făcut pe plan profesional. Cântăreața spune că ne va surprinde și cu un proiect de muzică populară pe care abia așteaptă să-l împărtășească cu publicul.

”Vara următoare va fi una plină, o să am foarte multe activități, voi avea și un proiect de muzică populară”, a mai zis ea.

Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu pentru noaptea de Revelion

Dacă de Crăciun Claudia Pătrășcanu a petrecut fără copii, căci a fost rândul lui Gabi Bădălău, tatăl lor, să-i ia, de Revelion artista va fi alături de cei mici. Cântăreața a refuzat astfel două evenimente pe care urma să le aibă în noaptea dintre ani, pentru a sta alături de fiii ei. Claudia Pătrășcanu spune că pentru ea cei mai importanți sunt cei mici, căci timpul petrecut cu ei e cel mai prețios.

”De Revelion copiii vor fi la mine, pentru că de Crăciun nu au fost, este primul an în care refuz două evenimente ca să pot petrece alături de copiii. Ei și-au dorit să petrecem împreună, iar pentru mine bineînțeles că mai importanți sunt ei, pe primul loc. Am amânat pentru alți ani evenimentele”, ne-a mai spus artista.

Astfel, cei trei vor sta împreună acasă, acolo unde Claudia Pătrășcanu s-a și mutat în acest an cu băieții ei. Cântăreața și cei mici vor face de Revelion la biserică, după care se vor întoarce în locuință unde se vor bucura împreună de trecerea în anul 2024.

”Nu vom merge la restaurant, vom sta acasă, mergem la biserică la ora 10 noaptea, o să fim așa pe liniște, mi-am dorit să rămân cu ei acasă, nu se compară cu nimic, cu niciun eveniment. La anul vor fi la tatal lor și atunci pot să-mi iau concertele”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Decizia luată de Claudia Pătrășcanu pentru noaptea de Revelion! De ce vrea cântăreața să scape cât mai repede de anul 2023: ”Număr zilele să plece”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Reacția lui Mihai Dragomir, când a aflat că el este câștigătorul sezonului 13! Concurentul a fost copleșit: ”Parcă m-a lovit...” / VIDEO
  • Mihai Dragomir este în culmea fericirii
  • Ce gest a făcut, după ce a aflst că el este marele câștigător
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. A fost anunțat marele câștigător al sezonului 13! Moment incredibil în platou: ”Nu îmi vine să cred” / VIDEO
  • Cine a câștigat sezonul 13 la Chefi la cuțite
  • Reacțiile concurenților au fost pe măsura așteptărilor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 16 mai 2024: Taurii vor avea întâlniri importante
  • Horoscopul zilei de joi, 16 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Mihai Dragomir a izbucnit în fața camerelor de filmat! Finalistul nu s-a mai abținut: ”Nu îți garantează nimeni că...” / VIDEO
  • Concurenții au trecut prin emoții mari la Chefi la cuțite
  • De ce s-a enervat Mihai Dragomir
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi
  • Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova: „Dormim în camere separate”. Evenimentul are loc peste două zile
  • Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova
  • Evenimentul are loc peste două zile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor