Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Decizia radicală luată de Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii, după filmările din Thailanda! Cum stă în prezent la capitolul dragoste și ce planuri are de viitor

Decizia radicală luată de Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii, după filmările din Thailanda! Cum stă în prezent la capitolul dragoste și ce planuri are de viitor

De Razvan Paltin.
Publicat pe 29.07.2023 la 23:28 Actualizat pe 29.07.2023 la 23:28

Daniel Mihai a revenit la Insula Iubirii în al șaptea sezon, asta după ce a fost prezent tot ca ispită și în sezonul șase. Concurentul ne-a mărturisit de ce a vrut să participe din nou la show, dar ne-a dezvăluit și ce decizie radicală a luat acum în prezent pentru viitorul lui. Cum stă tânărul pe plan sentimental și cum l-a schimbat experiența din Thailanda.

Daniel Mihai s-a făcut remarcat ca ispită la Insula Iubirii în sezonul șase, însă iată că pentru cei de acasă a fost o surpriză să-l vadă și în cel de-al șaptea sezon, participând tot în calitate de ispită. Reporterii Spynews.ro au vorbit cu tânărul, care ne-a mărturisit și de ce a luat decizia de a se întoarce în show și în acest sezon.

Ce decizie radicală a luat Daniel Mihai de la Insula Iubirii după filmările din Thailanda

El susține că pentru el sezonul 7 nu a fost tocmai cum și-ar fi dorit, căci nu s-a identificat cu anumite persoane de pe insulă, dar experiența a fost cu siguranță de neuitat.

”Mi-a plăcut foarte mult experiența din primul sezon, a fost o expriență foarte interesantă și am rămas cu niște relații foarte bune cu băieții de acolo, cu echipa de producție, am vrut să revin. Eu nu m-am simțit așa bine în aceste sezon, sezonul 7, nu m-am identificat cu unele persoane de acolo și nu mi-a plăcut neapărat”, a spus Daniel pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Tânărul susține că din punctul său de vedere sezonul 7 de la Insula Iubirii a fost unul în care cuplurile au venit mai mult pentru a se vedea la televizor decât pentru a-și testa relația, așa cum ar trebui de fapt. El mărturisește că s-a ajuns și la niște certuri în care a fost implicat pe insulă fără să vrea, fapt ce l-a cam deranjat din acest punct de vedere.

”Din punct de vedere ca și lecție pentru mine, eu consider sunt un om care își pune sufletul pe tavă și vrea să ofere foarte mult pentru cei din jur, sezonul ăsta a fost din punctul meu de vedere un sezon în care cuplurile au venit să apară la televizor, nu știu dacă au venit cu adevărat să testeze ceva și la un moment dat au izbucnit așa niște conflicte și am căzut în niște certuri în care locul meu nu era acolo”, a mai zis el.

Se mută definitiv în Miami! Va pleca curând din România

Știind că e de profesie skipper și trebuia să plece de două ori pe an în Miami, acolo unde lucrează, iată că acum Daniel de la Insula Iubirii a luat o decizie radicală și a decis să se stabilească definitiv în SUA.

Tânărul precizează că a avut de mult timp acest gând, dar faptul că a venit la Insula Iubirii de două ori l-a făcut să dea înapoi, însă oricum ar fi plecat din România, căci susține că nu simte neapărat confortabil aici.

”Am avut gândul ăsta încă de prima dată când am fost la Miami, de acum patru ani, atunci am vrut să mă mut, dar n-am rămas din diferite motive și eu cu munca mergeam doar 3-4 luni pe an, de două ori pe an, iar acum am decis să mă mut acolo definitiv (...) Am stat să mă gândesc la chestia asta mai mult timp, dar decizia am luat-o cumva mai demult, mi-am dorit să fac asta, aici e foarte multă răutate, în România. Eu acum șase ani când am venit din Spania în România credeam că o să fie altfel, a fost mișto câțiva ani, dar ulterior mi-am dat seama că nu, dacă nu alegeam varianta de a mă muta la Miami, m-aș fi întors în Spania la Madrid, acolo unde este o parte din familia mea, adică oricum din România m-aș fi mutat”, ne-a mai spus el.

Prin faptul că acum a devenit cunoscut ca urmare a show-ului de la Antena 1, Daniel Mihai a făcut ”cunoștință” și cu haterii. El spune că a primit și mesaje urâte din partea anumitor persoane, dar mărturisește că nu înțelege de unde această răutate, mai ales că oamenii nu îl cunosc și nu știu toată povestea din spate.

”Hateri sunt tot timpul, da, am avut parte, îți dai seama, oamenii nu te cunosc, îți pun o etichetă, e o chestie pur românească, nu m-a afectat absolut deloc, oamenii vorbesc în general de alții, oamenii țin să judece alți oameni fără să-i cunoscă, fără să le știe povestea de viață, fără să știe cât au suferit în copilărie, care e trecutul lor, trebuie să ai o problemă gravă să stai în spatele unui calculator și să comentezi urât de alții, dar fiecare cum a fost educat”, mai zice el.

Cum stă la capitolul dragoste! A renunțat la un viciu

În prezent, Daniel, ispita de la Insula Iubirii, este singur pe plan sentimental, dar spune că e foarte bine. El s-a preocupat cât mai mult în această perioadă de viața profesională, dar și de el și mărturisește că a renunțat definitiv la alcool și vrea să aibă o viață cât mai sănătoasă.

Tânărul își dorește ca pe viitor să-și întemeieze o familie, să cunoască pe cineva cu care să-și îndeplinească acest vis, să se mute la casa lui și să aibă copii, dar nu vrea în niciun caz să forțeze lucrurile și așteaptă ca totul să vină de la sine.

”Pe plan sentimental mă simt foarte bine, sunt singur, în ultimele luni am stat și m-am ocupat doar de mine și de evoluția mea ca și om. După ce m-am întors de pe insulă, acum 6 luni, am renunțat la alcool, chiar dacă îl consumam ocazional, dar au fost etape când consumam mult, puțin, am renunțat definitiv, acum mă focusez pe sport, așa cum o făceam înainte, pe un stil de viață cât mai sănătos, iar planurile sunt să muncesc, mă duc la Miami să muncesc ca și skipper, vreau să-mi întemeiez o familie, asta e un lucru pe care mi-l doresc și pe care mi l-am dorit dintotdeauna. E un lucru pe care mi l-am dorit și înainte, în fosta relație, dar da, e un lucru pe care mi-l doresc, e unul dintre visurile mele, să am familie, să am copii”, mai zice Daniel.

Prin experiența Insulei Iubirii, Daniel Mihai a legat și foarte multe prietenii. Acesta ține legătura cu câțiva dintre băieții cu care a luat parte în show și se bucură că a putut să ia parte la o astfel de emisiune, mai ales că a avut șansa ca de două ori să participe.

”Și în sezonul 6 și în sezonul 7 am cunoscut niște băieți foarte, foarte mișto cu care țin legătura, cred că ăsta e lucrul cu care rămâi, plus experiența, ambele experiențe au fost ceva de neuitat, sunt două experiențe pe care nu o să le uit niciodată. Dintre băieți am rămas în relații de prietenie cu Dan, Ahmed, cu Tudor, cu ei pot să spun că țin legătura și am rămas cumva mai apropiat, și cu Bogdan”, a mai transmis Daniel Mihai pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Decizia radicală luată de Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii, după filmările din Thailanda! Cum stă în prezent la capitolul dragoste și ce planuri are de viitor
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
  • Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer
  • Cunoscutul designer, operat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui! Dodel nu mai are voie să se apropie de ea și de copil timp de un an
  • Cristi Tănase are probleme grave în căsnicie
  • Fotbalistul nu mai are voie să se apropie de fiica și soția lui
Showbiz intern
”O stare generală gravă”. Medicii, noi detalii după ce Florin Piersic a fost transferat la Spitalul de Ortopedie pentru a fi operat
  • Medicii au oferit detalii despre starea lui Florin Piersic
  • Cum se simte actorul
Showbiz intern
Câți bani ar fi făcut Andrew și Tristan Tate din servicii videochat. Suma este una uriașă
  • Ce sume ar fi încasat Andrew și Tristan Tate din servicii videochat
  • Informații noi
Stiri internationale
Șocant! Un candidat la președinție spune că un vierme i-a mâncat din creier! Detalii incredibile făcute publice în urmă cu câteva ore
  • Un candidat la președinție, declarații incredibile
  • Spune că un vierme i-a mâncat din creier
Stiri interne
Ancuța Popoviciu, încă o gafă halucinantă la noul proces în dosarul 2 Mai. Judecătoarea a întrebat-o pe mama tinerei ucise de Vlad Pascu dacă a participat la înmormântare: ”Era atât de zdrobită”
  • Ancuța Popoviciu a făcut încă o gafă incredibilă la proces
  • Judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei dacăa participat la înmormântare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner