Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, se gândesc deja la pasul următor în relație. Ce spune bruneta despre căsătorie!

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, se gândesc deja la pasul următor în relație. Ce spune bruneta despre căsătorie!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 04.09.2023 la 23:30 Actualizat pe 04.09.2023 la 23:30

Deea Maxer trăiește o perioadă foarte bună a vieții sale, căci după suferința produsă de despărțirea de Dinu Maxer, bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Robert Drilea, bărbatul cu care deja formează un cuplu de aproape jumătate de ani. Cu toate că e mult prea devreme, cei doi au discutat și despre planurile de viitor și inclusiv despre o eventuală nuntă. Iată ce ne spune fosta soție a lui Dinu Maxer!

Știți vorba aceea cum că după ploaie apare și soarele? Ei bine, în cazul Deei Maxer este cât se poate de adevărată. După o perioadă mai grea a vieții sale, după despărțirea de fostul ei soț, Deea Maxer trăiește acum momente foarte frumoase alături de noul partener, Robert Drilea. Tânărul o face cea mai fericită, iar la rândul ei, Deea Maxer reușește să-l vadă un bărbat împlinit pe acesta.

Ce spune Deea Maxer despre căsătoria cu Robert Drilea, iubitul ei. Sunt împreună de aproape jumătate de an

Sunt împreună de cinci luni, însă la scurt timp după ce s-au cunoscut și-au asumat relația, astfel că nu au trebuit să stea ascunși și să nu vorbească despre povestea lor de dragoste. Cei doi sunt tot timpul împreună, li se ciește fericirea pe chip, iar planurile de viitor sunt deja făcute.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Deea Maxer ne-a spus că amândoi își doresc să aibă o relație de viitor și bineînțeles că au discutat și despre o eventuală logodnă, iar ulterior și o căsătorie. Vedeta mărturisește că cu toate astea e mult prea devreme să facă prea multe declarații în acest sens, însă fiind oameni maturi și cu capul pe umeri, nu aveau cum să nu aibă și astfel de discuții despre viitorul relației lor.

”Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem. Lăsăm timpul să decidă, avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie”, a spus Deea Maxer pentru Spynews.ro.

Deea Maxer, surprize peste surprize pentru iubit, de ziua lui de naștere

La cât de mult îl iubește nu ar avea cum să nu-i facă surprize, iar recent Deea Maxer i-a organizat lui Robert Drilea o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, dar au mers împreună și în Dubai, vacanța fiind plănuită tot în mare secret, așa cum ne-a povestit bruneta.

”A fost o vacanță reușită pe care mi-am dorit-o foarte mult. A fost mai exact un cadou pentru aniversarea lui Robert. Am reușit să-l surprind pentru că a fost o vacanță surpriză, a aflat de ea seara, iar a doua zi am plecat. Am stabilit totul în detaliu și am profitat de faptul că și cei mici erau în vacanță, așa că mami a avut un concediu bine meritat, după o vară în care a muncit și a fost în permanență cu Maysa”, a mai zis Deea Maxer.

Deea Maxer mărturisește că atât vacanța, cât și petrecerea din România au fost exact așa cum ea și-a dorit de la bun început, iar Robert, iubitul ei, a fost atât de fericit și surprins pentru felul în care partenera lui a organizat totul într-un timp relativ scurt.

”Si petrecerea din țară a fost un cadou surpriză pentru Robert, am avut parte de implicarea prietenilor și a familiei. Știam că își dorește o petrecere la piscină, alături de cei dragi, inclusiv cu părinții lui, părinții mei, am adunat pe toată lumea, inclusiv gașca de la serviciu, prietenii și colegii lui, și am pregătit și câteva momente artistice cu două trupe de dans, atât brazilian, cât și ballydance și a fost într-adevăr o petrecere reușită și toată lumea s-a simțit bine”, a mai zis ea.

Experiența din Dubai a fost de-a dreptul încântătoare pentru cuplul de îndrăgostiți, asta pentru că deși vremea a fost extrem de caldă, cei doi s-au bucurat din plin de activitățile preferate, mai ales că Robert Drilea este un mare pasionat de mașini, iar Deea Maxer s-a asigurat că printre cele pregătite de ea există și astfel de experiențe cu automobile.

”Am stat 8 zile în Dubai și Abu Dhabi, a fost o vacanță pe care am ales-o în ciuda vremii insuportabile, a fost extraordinar de cald, erau undeva la 40 de grade, dar se resimțeau la 50+, au fost câteva activități legate de pasiunea lui Robert, de mașini. În Abu Dhabi există parcul Ferrari cu tematică și simulatoare cu mașini de curse, în Dubai există mașinile pe apă, safariul din Dubai care se face cu mașini sport, așa că am încercat să-i aduc pasiunea legată de mașini cât mai aproape”, ne-a mai zis Deea Maxer despre vacanța din Dubai.

Acum au revenit în țară, însă următoarea vacanță va fi cu întreaga familie. Deea Maxer spune că vor să muncească în perioada ce vine, iar probabil anul viitor vor pleca amândoi alături de copiii Deei și ai lui Dinu Maxer într-o vacanță, ca-n familie, căci se știe deja foarte bine că Robert Drilea are o relație foarte bună cu Maysa și cu Andreas.

”Nu ne-am plănuit încă o altă vacanță pentru că atunci când te întorci din vacanță te apuci de muncă, nicidecum să plănuiești o altă vacanță. Anul acesta ne-am plănuit două concedii și le-am bifat deja, am mers în Grecia, apoi am mers cu copiii în țară, iar acum am plecat în Dubai și Abu Dhabi. În această toamnă vrem să muncim, să ne umplem la loc portofelele și cu siguranță următoarea vacanță va fi în 4 și vrem să plecăm cu copiii undeva”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, se gândesc deja la pasul următor în relație. Ce spune bruneta despre căsătorie!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui. S-a pozat alături de motocicletele care i-au adus sfârșitul: ”Viața este...” / FOTO
  • Ce mesaj a transmis Ionela, înainte să moară
  • Tânăra și logodnicul ei se pregăteau de nuntă
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune „Fetița Zurli” despre o posibilă întoarcere în proiectul Mirelei Retegan. Vero Căliman: "Dacă mă uit la..." / VIDEO
  • Vero Căliman are planuri mărețe
  • Fetița Zurli a făcut dezvăluiri incredibile
  • Ce a spus despre o posibilă întoarcere în proiectul Mirelei Retegan
Stiri internationale
Pedeapsa incredibilă pe care a primit-o un bărbat, după ce și-a îngropat de vie soția. I-a săpat locul de veci lângă casa lor
  • Un bărbat și-a îngropat soția de vie
  • Anchetatorii au căutat-o timp de șapte ani
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Damian Drăghici, declarații după ce Dinu Maxer a spus că el și Smiley i-au furat piesa: "Acum pe bune..." / VIDEO
  • I-a furat Damian Drăghici "mireasa" lui Dinu Maxer?
  • Ce a declarat artistul
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 21 mai 2024: Săgetătorii fac eforturi în sfera profesională
  • Horoscopul zilei de marți, 21 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Stiri internationale
El este Robert, românul care a murit în Italia, în urma unui accident rutier. Tânărul s-a stins din viață la doar 23 de ani, într-un accident grav / FOTO
  • Robert a murit în Italia
  • Băiatul a lăsat în urmă multă durere
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Filmul tragediei de la Codăeşti, unde trei prieteni motocicliști şi-au pierdut viaţa. Ionela a fost găsită moartă de alţi şoferi, minute bune după accident
recomandare pe as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
recomandare pe antena3.ro
Actele necesare pentru călătoriile în statele care nu fac parte din Uniunea Europeană
recomandare pe antena3.ro
Cele mai faimoase băi termale istorice din România, transformate în muzeu: "Atrage mulți turiști"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 21 mai 2024. Gemenii întâlnesc o oportunitate profesională importantă, Leii sunt înconjurați de afecțiune
recomandare pe playtech.ro
Vedeta din România care a făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. A apărut alături de soţul celebru
recomandare pe playtech.ro
Cele mai încăpăţânate zodii. Nu le poţi convinge că nu au dreptate. Merg până în pânzele albe
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
recomandare pe dailybusiness.ro
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai