Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 de la Mireasa, au stabilit data nunții! Detalii despre marele eveniment și declarații despre cum li s-a schimbat viața după emisiune

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 de la Mireasa, au stabilit data nunții! Detalii despre marele eveniment și declarații despre cum li s-a schimbat viața după emisiune

De Razvan Paltin.
Publicat pe 01.08.2024 la 22:48 Actualizat pe 01.08.2024 la 22:48

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 de la Mireasa, au stabilit data nunții și a cununiei religioase. În exclusivitate pentru Spynews.ro avem detalii despre marele eveniment, dar și declarații despre cum li s-a schimbat viața după participarea în reality show-ul de la Antena 1.

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni au câștigat sezonul 9 de la Mireasa și s-au căsătorit, de altfel, în finala show-ului, iată că acum am aflat și că cei doi au stabilit totul pentru cununia religioasă. Delia și Liviu ne-au oferit, în exclusivitate, un interviu despre pasul pe care urmează să-l facă, dar ne-au mărturisit și cum li s-a schimbat viața după emisiunea de la Antena 1.

Delia și Liviu, câștigătorii de la Mireasa, au stabilit data nunții! Detalii despre eveniment

Liviu, fostul concurent, ne-a spus că după terminarea emisiunii în care a participat alături de iubita lui, Delia, viața lor nu s-a schimbat foarte mult și au rămas la fel ca atunci când se aflau în casă, doar că sunt puțini mai detașați căci nu mai sunt în fața camerelor de filmat.

”Viața noastră după terminarea emisiunii nu s-a schimbat prea mult, cumva noi am rămas la fel, adică cum am fost în casă, așa am rămas și în mediul exterior. Doar puțin mai detașați, mai liberi, fără camere, o viață de tineri căsătoriți”, a spus Liviu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bineînțeles, cei doi au rămas plăcut surrpinși de toate reacțiile pe care oamenii le-au avut după ce aceștia au participat în reality show-ul de la Antena 1 și fostul concurent ne spune că acum sunt mulți oameni care îi recunosc pe stradă și care le cer să facă fotografii împreună sau să vorbească.

”Am rămas plăcut surprins că nu eram obișnuit cu asta, neavând în trecut această notoriotate, să-i zic așa, sunt mulți oameni care ne recunosc, stăm cu ei de vorbă, facem poze, ceva nou și inedit”, a mai spus fostul concurent de la Antena 1.

Câștigătorii sezonului 9 de la Mireasa ne-au dat și o veste mare, aceea că au stabilit data nunții lor pentru 23 august 2025. Aceștia vor face nunta în Bistrița Năsăud și deja toate detaliile sunt bine puse la punct. Sala de evenimente e pregătită, la fel și muzica, iar Liviu ne-a spus și cum vor fi ținutele lor.

”Am planificat nunta, pe data de 23 august 2025, o să avem atunci nunta, în Bistrița Năsăud. Am închiriat o sală de evenimente, am pregătit muzica, s-a ocupat Delia, eu am pe lângă, am fost doar de acord. În prima fază nu ne-am gândit la tematică pentru că eu unul nu mă pricep așa bine, dar cu siguranță Delia o să pună totul la punct. În mare parte rochia ei va fi una elegant, eu voi avea un costum normal, chiar glumeam cu Delia că mai are puțin și îmi dă invitație la propria noastră nuntă”, ne-a mai spus Liviu, câștigătorul sezonului 9 de la Mireasa.

Nunta va fi una destul de mare, cu mulți invitați, astfel că vorbim despre un eveniment destul de amplu, după cum ne-a mai declarat Liviu.

”În legătură cu invitații, în prima fază ne-am gândit că o să fie o nuntă mai mică, dar punând tot pe foaie mi-am dat seama că o să fie o nuntă mare, nu extraordinar de mare, dar nici o nuntă mică”, a mai zis el.

Vor ține cont și de tradițiile din zona în care aceștia locuiesc, însă vor îmbina totul și cu modernul, așa că invitații vor avea parte de o nuntă ”cu de toate”.

”O să avem niște tradiții, la plecarea de acasă, vom avea călăreții aceia de la noi din zona Ardealului, vom avea și dansatori, la restaurant o să fie mai mult pe modern, o să fie o nuntă așa în care îmbină vechiul cu modernul”, ne-a mai zis fostul concurent.

Ce vor face foștii concurenți cu banii câștigați la Mireasa

Cu banii câștigați în finala de la Mireasa, Liviu și Delia ne-au mai spus că vor da avansul unei case și consideră că asta e cea mai bună decizie pe care au putut să o ia.

”Cu banii câștigați vrem să dăm avansul unei case, căci în orice parte a lumii vei locui o casă este un plus, pentru că nu ai de plătit o chirie, nu arunci niște bani pe fereastră și ăsta e scopul principal pentru noi, o să ne luăm o casă”, a mai zis fostul concurent.

Mai mult decât atât, Liviu ne-a mai spus că se gândesc serios și la alt pas important pe care să-l facă după cununia religioasă, mai precis un copil. Își doresc foarte mult să devină părinți și vor să aibă trei copii.

”Delia era foarte supărată că nu găseam sală în perioada anului următor, iar noi ne dorim copii, dar vrem întâi să avem cununia religioasă făcută și era foarte tristă că 2026 era prea mult de așteptat pentru un copil. Ne dorim un copil neapărat după cununia religioasă, dar nu se știe, aici Dumnezeu decide. Ne dorim trei, dar acum depinde cum vrea Dumnezeu. Eu ca barbat clar mi-aș dori și un băiat, ca să facă și fotbal”, a mai zis el.

Chiar acum, Delia și Liviu sunt în prima lor vacanță împreună. Cei doi câștigători ai sezonului 9 de la Mireasa au plecat la munte pentru câteva zile de relaxare, cu atât mai mult cu cât au și împlinit 4 luni de relație.

”Acum suntem în vacanță. Nu am avut prima ceartă, doar mici contraziceri, chestii minuscule, dar o ceartă în care să ridicăm tonul unul la celălalt nu a avut loc, suntem foarte toleranți, ne înțelegem foarte bine. Aceasta e prima vacanță, am zis să ne relaxăm puțin, suntem în Predeal, la munte, am fost pe la Castelul Cantacuzino, acum vrem să mereu la un traseu intramontan, poate la Peleș, mici activități, chiar azi sărbătorim și 4 luni de relație”, ne-a mai zis el.

În articolul
Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 de la Mireasa, au stabilit data nunții! Detalii despre marele eveniment și declarații despre cum li s-a schimbat viața după emisiune
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct! Ionuț se teme pentru viața lui! Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin, iar autoritățile n-au luat încă nicio măsură 
  • Ionuț se teme pentru viața lui
  • Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin
Showbiz intern
Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj. Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață / FOTO
  • Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj
  • Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață
Showbiz intern
Iustina de la Insula Iubirii, reacție acidă! Ce a scos-o din sărite pe soția lui Cornel: "Am nervi" / VIDEO
  • Iustina de la Insula Iubirii, enervată la culme
  • Ce a scos-o din sărite pe soția lui Cornel
Showbiz intern
Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare i-a făcut Ramona Olaru la prima oră a dimineții / FOTO
  • Cuza de la Noaptea Târziu își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce urare i-a făcut Ramona Olaru la prima oră a dimineții
Showbiz intern
Sânziana Negru s-a operat la ochi. Cum se simte iubita lui Ștefan Floroaica după intervenție / FOTO
  • Cum se simte Sânziana Negru după ce s-a operat la ochi
  • Iubita lui Ștefan Floroaica a trecut astăzi printr-i intervenție
Emisiuni TV
Alex Bodi a lămurit misterul! A fost sau nu înșelat în ultima relație? Ce eforturi ar fi făcut pentru a salva povestea de iubire cu Ema Uta
  • Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit în urmă cu trei luni
  • A fost sau nu înșelat în ultima relație
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă
recomandare pe as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
Romania TV
David Popovici vrea să intre în afaceri, după ce se retrage din sport. În ce va investi banii: Sunt două businessuri pe care vreau să le fac
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
recomandare pe antena3.ro
În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste
recomandare pe antena3.ro
Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit
recomandare pe antena3.ro
Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"
recomandare pe playtech.ro
Iluzia optică ce face furori printre români. Clipește de câteva ori și vezi cine este personajul din imagine
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe redactia.ro
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe Ciao.ro
BREAKING! Familia Regală a României, în DOLIU
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare. MADR plătește sumele de bani direct în conturile românilor. Vezi dacă ești pe listă
recomandare pe dailybusiness.ro
Fără carduri de alimente pentru o categorie de români! Adio, bani!
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă