Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Denisa Despa, la un pas de moarte din cauza unei operații chirurgicale! Mărturiile terifiante ale vedetei, la Antena Stars: „Mi-au dat 2% șanse la viață”

Denisa Despa, la un pas de moarte din cauza unei operații chirurgicale! Mărturiile terifiante ale vedetei, la Antena Stars: „Mi-au dat 2% șanse la viață”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 21.04.2021 la 21:54 Actualizat pe 21.04.2021 la 21:54

Denisa Despa a trecut prin clipe de groază în urmă cu câțiva ani, când a fost la un pas de moarte din cauza unei operații estetice. Vedeta a rămas și acum cu probeleme de la acea interbenție și a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre starea ei de sănătate.

Denisa Despa, la un pas de moarte din cauza unei operații chirurgicale

Captură Video

Denisa Despa a trecut prin clipe terifiante în urmă cu câțiva ani, după ce o operație chirurgicală i-a fost aproape fatală. Vedeta a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și care încă o chinuie de atunci. După ce a slăbit vizibil, ajungând la greutatea de 44 de kilograme, vedeta a apelat la noi proceduri de înfrumusețare.

Denisa Despa a slăbit considerabil

Frumoasa șatenă a declarat că mulți apropiați au observat pierderea considerabilă în greutate și o condamnă pentru aspectul pe care îl are acum. Denisa Despa a slăbit enorm în timpul pandemiei din cauza faptului că a stat foarte mult timp în casă și nu a mâncat suficient. De asemenea, problemele de sănătate din trecut încă nu îi dau pace, iar dansatoarea a mărturisit că și acum se mai confruntă cu efectele unei proceduri nereușite.

„Am slăbit pentru că nu mi-a fost ușor în timpul pandemiei, stand foarte mult în casă și singură. Nu am mai ieșit afară, nu mâncam. Pielea mea era groaznică. Nu aveam un complex anume, dar să te întâlnești cu un prieten sau cineva și să îți spună că ești groaznic de slabă, ce se întâmplă… Doream ca pielea mea să fie fermă și să arate așa cum voiam.”, a spus Denisa Despa pentru Antena Stars.

Vedeta a fost la un pas de moarte

Denisa Despa a trecut printr-o intervenție chirurgicală nereușită, care i-a fost aproape fatală. Cu toate că mai mulți medici i-au dat 2% șanse de supraviețuire, singurele consecințe pe care le-a suferit au fost la nivelul picioarelor. Vedeta a rămas cu traume la nivelul membrelor inferioare, acestea deformându-se. Prin urmare, șatena a apelat la proceduri de înfrumusețare pentru a-și recăpăta aspectul pielii frumos și ferm.

„După cum știe toată lumea, era să mor din cauza acelei operații. Din nou am fost fericită, nu am pățit nimic foarte grav. Am avut probleme foarte mari pentru că am rămas cu picioarele deformate la propriu, în valuri. Am încercat foarte multe procedure, făceam câte 600 de injecții în picior. Practic aveam 47 de kilograme când am optat să mă operez, am fost inconștientă, am partea mea de vină. Practic acel medic neavând ce grăsime să scoată și-a atins nervul și arterele picioarelor în urma căreia începusem septicemie și cangrena. Alți 7 medici mi-au spus că mai am 2% șanse la viață.” , a mai spus vedeta.

Denisa Despa vrea să își recapete trăsăturile naturale

În ceea ce privește eventualele operații estetice, Denisa Despa nici nu vrea să mai audă! Vedeta a susținut cu tărie că dorește să revină la un look mult mai natural și va începe prin a-și topi acidul hialuronic din buze, ca mai apoi să își corecteze forma sânilor, după ce a suferit 4 operații la nivelul bustului. Fosta dansatoare speră ca cea de-a cincea operație de sâni să fie și ultima, cu rezultatul mult visat.

„Îmi doresc un look natural. Îmi doresc să îmi topesc acidul din buze și să nu mai fac altă intervenție chirurgicală. Din păcate și acum a 5-a oară trebuie să mă operez la sâni. Organismul meu îmi refuzp probabil ceva și nu este în regulă. Nu știu exact să explic, partea superioară nu îmi permite să fac sală. Am și dureri și schimbări foarte vizibile.”, a mai menționat Denisa Despa.

Citește și Denisa Despa, accident în noaptea de Revelion, în Dubai! Primele declarații, după ce și-a rupt piciorul! ”Am alunecat și am căzut! / VIDEO

În articolul
Denisa Despa, la un pas de moarte din cauza unei operații chirurgicale! Mărturiile terifiante ale vedetei, la Antena Stars: „Mi-au dat 2% șanse la viață”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, probleme înainte de începerea probei. A avut nevoie de intervenția medicului: „Am clacat”
  • Probleme pentru Adnana Mihaela Irimia, în timpul unei battle
  • A avut nevoie de intervenția medicului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner