Detalii neștiute despre Teodora Racoș, ispita de la Insula Iubirii! A plecat cu o valiză și gândul de a se întoarce, însă viața a avut alt plan pentru ea | VIDEO
Publicat pe 23.07.2025 la 22:52 Actualizat pe 23.07.2025 la 22:52
Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Teodora Racoș și au aflat detalii neștiute despre ispita de la Insula Iubirii. A plecat cu o valiză și gândul de a se întoarce, însă viața a avut alt plan pentru ea.
- Detalii neștiute despre Teodora Racoș
- A plecat cu o valiză
- Viața a avut alt plan pentru ea
Teodora Racoș, una dintre ispitele feminine din sezonul 9 „Insula Iubirii”, este stabilită de 12 ani în Londra și profesează ca specialistă în estetica medicală facială. Care a fost parcursul acesteia în Marea Britanie, dar și care sunt cele mai mari realizări ale ei.
Detalii neștiute despre Teodora Racoș, ispita de la Insula Iubirii
Teodora Racoș a povestit că a ajuns în Londra în urmă cu 12 ani, cu scopul de a învăța limba engleză fluent, visând să devină stewardesă. A considerat că cea mai eficientă metodă era să trăiască într-un loc în care engleza este vorbită zilnic. Experiența a avut un impact puternic asupra ei, mărturisind că s-a îndrăgostit de oraș.
„Am ajuns în Londra acum 12 ani cu gândul să învăț limba engleză cursiv, pentru că voiam să devin stewardesă. M-am gândit că modalitatea cea mai bună pentru a învăța engleza este să merg într-un loc unde pot vorbi această limbă. M-am îndrăgostit de acest loc.”, a declarat Teodora Racoș pentru Spynews.ro.
Ispita a mai dezvăluit că a plecat singură în Londra la vârsta de 24 de ani, imediat după ce a absolvit facultatea de Alimentație Publică și Turism din Brașov. Cu un singur bagaj și fără sprijin din partea apropiaților, s-a descurcat pe cont propriu, deși avea doar câteva cunoștințe în oraș.
„La 24 de ani, după ce am terminat facultatea de Alimentație Publică și Turism în Brașov, am plecat singură în Londra, cu un singur bagaj, fără să fiu ajutată de nimeni. Aveam acolo vreo două cunoștințe, însă m-am descurcat mai mult pe cont propriu.”, a mai spus ispita.
Teodora Racoș a povestit că, odată ajunsă în Anglia în 2013, a început cu joburi modeste până când și-a descoperit adevărata pasiune, care i-a schimbat complet parcursul profesional. Spune că se simte legată de Londra nu doar afectiv, ci și profesional, deoarece activitatea pe care o desfășoară nu ar putea fi practicată în altă țară, nefiind medic estetician.
„În anul 2013, când am ajuns în Anglia, am luat-o de jos cu job-urile, până când mi-am descoperit pasiunea, și, sinceră să fiu, nu mă mai văd făcând altceva. Îmi place foarte mult Londra, iar singurul motiv pentru care nu aș vrea să plec niciodată de acolo este că nu aș putea profesa într-o altă țară, pentru că nu sunt medic estetician, iar singura țară în care aș putea profesa este Anglia, momentan. Sunt prinsă de UK din acest motiv, am foarte multe cunoștințe, viața mea este acolo.”, a mai declarat Teodora Racoș.
Teodora Racoș a mai povestit că începuturile în Anglia au fost dificile, din cauza barierei de limbă și a lipsei actelor necesare. A lucrat inițial ca ospătăriță, apoi a ajuns manager într-un restaurant din centrul Londrei, iar treptat s-a orientat către domeniul frumuseții, urmând cursuri de micropigmentare. Una dintre cele mai mari realizări ale sale rămâne obținerea cetățeniei britanice, un obiectiv personal pe care și l-a propus chiar din prima zi în care a ajuns în Marea Britanie.
„Când am ajuns în Anglia, nu puteam practica nimic, pentru că nu vorbeam engleză și nu aveam actele necesare. Am lucrat foarte puțin ca ospătăriță într-o cafenea, timp de două luni. Iar apoi am lucrat ca manager la un restaurant în centrul Londrei. Treptat am ajuns să fac cursuri de micropigmentare, pentru că așa am început să lucrez în domeniul acesta de beauty. Una dintre cele mai mari realizări ale mele a fost faptul că am reușit să îmi iau cetățenia, pentru că primul lucru pe care mi l-am promis când am pășit în Anglia a fost că voi deveni cetățean britanic. A fost un proces anevoios, greu și complicat, dar a durat un an de zile.”, a mai adăugat șatena.