Live acum Star Special - Muntele Athos
Prime time 19:45 Star Special - Muntele Athos
Homepage » Monden » Showbiz intern » După despărțirea de fostul iubit, Lorena Tonciu a început un nou capitol! Sora Andreei Tonciu, mai fericită ca oricând alături de un bărbat din Dubai: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

După despărțirea de fostul iubit, Lorena Tonciu a început un nou capitol! Sora Andreei Tonciu, mai fericită ca oricând alături de un bărbat din Dubai: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 29.05.2023 la 23:35 Actualizat pe 29.05.2023 la 23:35

A trecut printr-o despărțire ce i-a adus multă suferință, însă cum după ploaie apare de îndată soarele, iată că așa s-a întâmplat și în viața Lorenei Tonciu. Sora Andreei Tonciu a început un nou capitol amoros, e în tatonări cu un bărbat din Dubai, iar Spynews.ro are primele și singurele declarații despre povestea dintre cei doi. Cum s-au cunoscut și de cât timp sunt împreună.

După o relație de mai bine de 4 ani, Lorena Tonciu și fostul ei iubit au decis să meargă pe drumuri diferite și fiecare să-și vadă de drumul său separat. Aceștia au decis să pună punct poveștii pe care o aveau împreună, o poveste complicată după cum ne-a spus chiar sora Andreei Tonciu și despre care nu mai preferă să vorbească considerând ca fiind un capitol urât al vieții sale.

Sora Andreei Tonciu a început un nou capitol amoros! După o despărțire grea, soarele a apărut iar pe strada Lorenei Tonciu

Cum după ploaie apare și soarele, bruneta e acum cea mai fericită, căci pe plan amoros stă foarte bine și recent a cunoscut un nou bărbat, un bărbat pe care Dumnezeu i l-a oferit atunci când se aștepta mai puțin.

”Nu mai sunt cu băiatul respectiv cu care avea o relație de peste patru ani, dar când nu te aștepți, uite apare cineva în viața ta și îți lumineaza calea. Așa e calea mea acum luminată, după atâta tristețe și ce ați mai scris voi pe acolo, acum chiar e calea mea luminată. Eu cu fostul am avut o relație foarte complicată, ne-am despărțit de ceva luni, dar nu vreau să vorbesc de fosta mea relație că e un capitol urât din viața mea”, a spus Lorena Tonciu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Tânăra e răsfățată de partenerul ei, pe care momentan nu îl numește ca fiind iubit, asta pentru că sunt abia la început și nu știu ce le rezervă viitorul. Cei doi sunt în plin proces de cunoaște, tânărul trebuie să treacă mai multe teste pentru a ajunge cu adevărat la inima Lorenei Tonciu, după cum ne-a povestit chiar ea.

Se pare că bărbatul e un romantic incurabil, căci îi oferă buchete uriașe de trandafiri frumoasei brunete pe care ulterior ea le-a postat și pe rețelele de socializare.

”Trandafirii sunt de la un băiat, dar momentan nu e iubitul meu. E puțin spus admirator, dar nu e nici iubit.Mulțumesc lui Dumnezeu că acum, când m-am așteptat cel mai puțin, am început un nou capitol în viața mea și sunt ok, sunt fericită. Mai trebuie să treacă niște teste, după atâta așteptare nu pot să mă dau așa imediat. Mai trebuie să treacă niște teste, pe unele le-a trecut, pe unele mai vedem”, a mai spus Lorena Tonciu.

Cum s-a cunoscut Lorena Tonciu cu noul partener. Cine e, de fapt, bărbatul

În ceea ce privește identitatea bărbatului care are o relație cu sora Andreei Tonciu, acesta locuiește în Dubai, însă nu e persoană publică. Întrebată dacă e român ce s-a stabilit în Dubai sau chiar acolo s-a născut, Lorena Tonciu a preferat să țină secret acest mic detaliu.

Cei doi s-au cunoscut chiar în Dubai, în urmă cu aproximativ o lună de zile, atunci când bruneta a mers alături de toată familia în Emirate, în vacanță. Aceștia s-au întâlnit prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci petrec timp de calitate împreună.

”Ne-am cunoscut în Dubai, eu am stat aproape o lună în Dubai, ne-am cunoscut după câteva zile după ce am ajuns acolo, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci am tot stat zi de zi împreună, ne-am văzut zi de zi, am ieșit prin oraș, cam de trei săptămâni-o lună ne cunoaștem”, a mai zis Lorena Tonciu.

Acum, Lorena Tonciu a revenit în România pentru a-și susține examenele la facultate, dar se va întoarce în Dubai la bărbatul cu care începe o frumoasă poveste de iubire, căci nu vor în niciun caz să aibă o relație la distanță.

”Nu avem o relație la distanță, eu m-am întors să-mi dau examenele că sunt la facultate aici și mă întorc înapoi în Dubai. Nu putem să stăm la distanță, el nu poate să vină în România”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
După despărțirea de fostul iubit, Lorena Tonciu a început un nou capitol! Sora Andreei Tonciu, mai fericită ca oricând alături de un bărbat din Dubai: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat în Dan Spătaru. Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
  • Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant
  • S-au transformat în Dan Spătaru
  • Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”. Cum au reacționat jurații: „Incredibil” / VIDEO
  • Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”
  • Cum au reacționat jurații
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 5 mai 2024: Racii vor fi în centrul atenției
  • Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă. Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”. Ce au spus jurații despre momentul lor
  • Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă
  • Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”
  • Ce au spus jurații despre momentul lor
Emisiuni TV
Star Special. Muntele Athos. Părintele Teologos, preotul care a dat tehnologia pe calea către Dumnezeu. Slujește de 30 de ani în locul sfânt. Ce spune despre spovedania online
  • Părintele Teologos este fost IT-ist
  • Slujește de 30 de ani pe Muntele Athos
Beauty & Lifestyle
Bancul zilei: „De Paște, două vecine se întâlnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase glume
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut