Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » După „Fetița Zurli”, încă un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoară”

După „Fetița Zurli”, încă un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoară”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 04.03.2024 la 17:50 Actualizat pe 04.03.2024 la 17:50

Gașca Zurli este îndrăgită de o mulțime de copii din România. Personajele simpatice au adus multă bucurie micuților, însă, acum, au fost anunțate vești neplăcute. După ce „Fetița Zurli” a decis să plece din grup, Ionuț Varodi a anunțat retragerea, dorindu-și să se implice în alte proiecte personale.

Doi membri din Gașca Zurli au decis să plece

spynews.ro

Se anunță vești proaste pentru Gașca Zurlii și pentru fanii lor. După ce Vero Căliman, fondatoarea echipei a decis retragerea, încă un membru important a mărturisit că a ales un alt drum pentru cariera sa. „Bucătărașul Lulu”, așa cum era cunoscut printre cei mici, a ales să plece, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Gașca Zurli se destramă?

"Gasca Zurli" este un spectacol interactiv pentru copii, creat în România de către trupa Zurli. Trupa este formată din actori, cântăreți și animatori care își propun să ofere copiilor experiențe distractive și educative prin intermediul spectacolelor live. Spectacolele sunt pline de cântece, dansuri, povești și activități interactive, adresându-se în special copiilor preșcolari și școlari mici.

Vero Căliman și-a anunțat retragerea din echipă, iar după ea, a urmat încă un membru. Ionuț Varodi, cunoscut sub numele de „bucătărașul Lulu”, a spus „adio” de la Gașca Zurli și este pregătit pentru noi proiecte.

Ce mesaj a transmis Ionuț Varodi pe rețelele de socializare

Ionuț Varodi interpreta personajul „bucătărașul Lulu” în Gașca Zurli și a adus multă bucurie copiilor. A făcut parte din echipă o perioadă îndelungată, iar show-ul făcut pentru micuți era unul de excepție. Pe rețelele de socializare, a transmis un mesaj emoționant, în care și-a anunțat retragerea.

A îmbrăcat costumul bucătarului pentru ultima dată, având multe emoții. Cu toate că nu este o decizie ușoară, Ionuț Varodi se bucură de toată experiența acumulată în această perioadă plină de evenimente pentru copii. Este pregătit pentru un nou parcurs în viața sa profesională și a anunțat că va fi la fel de prezent în mediul online, în special pe Youtube.

”Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli.

Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.

Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a transmis Ionuț Varodi pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
După „Fetița Zurli”, încă un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoară”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan. Cum se înțelege vedeta cu familia actorului: ”Este singura femeie care...” / VIDEO
  • Ce spune o româncă stabilită în India despre relația Iuliei Vântur cu Salman Khan
  • Cum se înțelege vedeta cu familia actorului
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu după zecile de apeluri primite în miez de noapte: "Au fost perioade în care..." / VIDEO
  • Emilia Ghinescu, terorizată în miez de noapte
  • Artista cere ajutorul poliției
  • Cine e persoana care o hărțuiește
Stiri interne
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi comis crima din Padina, au fost eliberați. Frații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, plasați în arest la domiciliu
  • Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu
  • Curtea de Apel Ploiești a acceptat cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv
Stiri interne
Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final / FOTO
  • Daniel Onoriu și Isabela au divorțat
  • Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final
Stiri interne
Mama Monicăi din Timiș, distrusă de durere după ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai îngrozitoare veste: ”Vreau să fie şi el la trei metri, cum este fata mea”
  • Monica a murit într-un accident cumplit
  • Mama ei nu îl cunoștea pe băiatul cu care s-a aflat în mașină
Showbiz intern
Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, după ce a părăsit emisiunea! Ce se întâmplă în viața fostului concurent: ”Cu gândul...” / FOTO
  • Ce face Alexandru de la Mireasa, după ce a fost eliminat
  • Fostul concurent a transmis un mesaj neașteptat
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
recomandare pe as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni