Live acum Știrile Antena Stars - Best of
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Alessia, pregătită să îmbrace rochia de mireasă după scandalul cu fostul iubit, tatăl fiului ei. Cântăreața și-a refăcut viața? ”Abia aștept, sunt entuziasmată”

EXCLUSIV. Alessia, pregătită să îmbrace rochia de mireasă după scandalul cu fostul iubit, tatăl fiului ei. Cântăreața și-a refăcut viața? ”Abia aștept, sunt entuziasmată”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 08.10.2022 la 23:33 Actualizat pe 08.10.2022 la 23:33

Alessia a trecut printr-o perioadă grea, asta deoarece vedeta și tatăl fiului ei, Alvin, au fost într-un scandal uriaș, iar atunci cântăreața îl acuza pe bărbat de agresiune. Cei doi au îngropat securea războiului, iar Alessia ne-a povestit că se înțeleg bine în ceea ce privește creșterea și educația celui mic, după ce s-au despărțit. Totodată, am încercat să aflăm și dacă artista are o nouă relație, dar și dacă visează la rochia de mireasă.

În urmă cu un an, Alessia și tatăl fiului ei au fost implicați într-un scandal uriaș după ce s-au despărțit. Cei doi nu au reușit să se înțeleagă în ceea ce privește creșterea și educația fiului lor, iar de aici au apărut probleme mari.

Cântăreața a vorbit în urmă cu ceva vreme despre traumele pe care le-a suferit atunci, căci îl acuza pe bărbat de agresiune și chiar că i-ar fi furat copilul din brațe și ar fi lovit-o în acel moment.

Alessia și fostul iubit, tatăl fiului ei, au ajuns la pace

Cu cât timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Alessia a stat de vorbă cu noi și ne-a povestit cum se înțelege astăzi cu fostul său partener de viață, cel cu care nu a fost căsătorită, dar cu care are un băiețel de cinci ani. Ea susține că au o relație foarte bună în ceea ce îl privește pe micuțul Alvin și au ajuns la pace.

”Suntem ok pe co-parenting, cum trebuie, chiar civilizați aș putea spune. Se implică în creșterea și educația fiului nostru, nu are legătura calitatea lui de tată cu calitatea de fost iubit al meu. Sunt mulțumită, sunt două lucruri total separate, fiecare are viața lui. Un bărbat care nu își exercită responsabilitățile corespunzător față de partenera sa, în viziunea partenerei, că fiecare are starea lui de valori, fiecare are măsurătorile lui în relație, asta nu înseamnă că el nu este un tată bun. Nu îmi e teamă să-l las pe Alvin cu el, el merge singur să îl ia de la grădiniță, îl ia la el”, a transmis Alessia pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Cu toate că s-au judecat și amândoi au primit un program în ceea ce-l privește pe copil, Alessia susține că acest program nu se respectă, iar aceasta îl lasă pe cel mic ori de câte ori își dorește la tatăl său sau ori de câte ori bărbatul vrea să petreacă timp cu acesta. Cântăreața susține că iubirea e mult mai importantă decât acel program și știe că ceea ce face este bine.

”Noi avem un program stabilit de instanță, dar eu nu-l respect și anume dacă Alvin vrea să stea mai mult la el sau el vrea să-l ducă undeva și să stea mai mult, eu nu mă opun niciodată, iubirea este mai presus decât un program de vizitată.

Eu locuiesc în Constanța împreună cu fiul meu, iar tatăl lui locuiește la București. Și eu și el facem naveta, el vine să-l ia de la Constanța, iar eu vin ulterior și îl duc înapoi acasă. Eu vin săptămânal la București”, ne-a mai spus Alessia.

Alessia și-a refăcut viața după despărțire?

Am întrebat-o pe artistă și cum e ea acum pe plan sentimental, iar cântăreața a fost destul de discretă în declarații, însă a precizat că ”este bine”, ceea ce ne dă de înțeles că în viața sa a apărut un alt bărbat care o face fericită și care îi oferă dragostea lui.

Cântăreața susține că niciodată nu s-a gândit să rămână o femeie singură după despărțire, însă consideră că cel mai bine a fost să se vindece complet de traume și abia ulterior să dea voie unui alt bărbat să ajungă la inima sa.

”Eu sunt foarte bine, chiar acum plec spre repetiții, de asta vin la București. Am repetiții, studio, mă ocup de carieră. Am trecut într-adevăr printr-o perioadă foarte grea, este foarte greu să treci printr-o traumă de genul asta, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt foarte bine acum, sunt recuperată complet, m-am reparat, m-am vindecat și dăm înainte la muncă, la ceea ce iubesc să fac și ce mi-a fost dor. Sunt foarte bine, mulțumesc.

Nu vreau să discut despre acest aspect, dar sunt foarte bine. Nu vreau să discut despre viața mea amoroasă, e insignifiantă. Nici nu mă gândisem să rămân în vreun punct blocată, sub nicio formă. Dar nu e bine să iei decizii când nu ești vindecat sau să încerci să apuci alt drum, să încerci alt drum cu cineva. Acum sunt foarte ok, sunt mulțumită de cum decurge parcursul meu”, ne-a mai povestit Alessia.

Își dorește să îmbrace rochia de mireasă

Din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat și a despărțirii cu scandal, Alessia a apelat chiar și la ajutorul unui psihiatru și a unui neurolog, însă ulterior a aflat că probleme pe care trebuia să le trateze erau doar de natură psihologică.

”Am avut nevoie cel puțin de psiholog, am apelat și la psihiatru, la modul să știu, să înțeleg de ce ordin este suferința mea și mi s-a zis că e tratabilă de ordin psihologic. Am fost chiar și la neurolog, am început cu cele mai cele mai grave ca să înțeleg de unde pleacă problema. Au fost doar de ordin psihologic, din fericire”, a mai spus Alessia pentru Spynews.ro.

În relația cu fostul său partener, Alessia susține că parcă a simțit de la început că nu va trebui să ajungă în fața altarului și să poarte rochia de mireasă, însă artista își dorește neapărat să îmbrace o astfel de ținută și să se bucure de un asemenea eveniment precum nunta.

Cântăreața susține că visează la rochia de mireasă de multă vreme și acum rămâne de văzut când va da vestea cea mare că se căsătorește, dar și când sau dacă va mărturisi cine e, de fapt, noul bărbat din viața ei.

”Da, Dumnezeu cumva, nu-l blamez, dar am simțit că nu e cazul să port rochia de mireasă, am decis de dinainte să-l cunosc pe el că o voi purta atunci când voi fi sută la sută convinsă nu că-l iubesc doar eu pe el, ci că totul este cum trebuie, că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. În general într-o relație, într-un parteneriat, că în primul rând e un parteneriat, nu e vorba doar despre iubire, dacă ar fi fost despre iubire, ar fi fost mai bine. Sigur, abia aștept, sunt entuziasmată când mă gândesc la asta (n.r. la a îmbrăca rochia de mireasă). Nu știm când, numai Dumnezeu știe, e greu, copilul este pe primul plan, dorințele lui, el îmi cere câte 10 frățiori deodată”, ne-a mai spus cântăreața.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Alessia, pregătită să îmbrace rochia de mireasă după scandalul cu fostul iubit, tatăl fiului ei. Cântăreața și-a refăcut viața? ”Abia aștept, sunt entuziasmată”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop
Trei zodii care descoperă rețeta succesului în viață, în luna mai. Vor uita definitiv de probleme și greutăți
  • Trei zodii învață lecții noi în luna mai
  • Vor da de noroc după mult timp în care doar au visat
Showbiz intern
Ce le-a spus Alexandru de la Mireasa prietenilor, după ce a fost eliminat. Concurentul trece prin clipe grele: ”Ne-am dat seama că l-am pierdut” / FOTO
  • Alexandru a fost eliminat de la Mireasa
  • Concurentul suferă după Cristina
Showbiz intern
Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit, după operație. Marele actor a făcut progrese mari. Ce spun medicii
  • Cum se simte Florin Piersic
  • Marele actor se simte din ce în ce mai bine
Stiri interne
Accident cumplit în Vaslui. O femeie a murit și o altă persoană a fost rănită, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac / FOTO
  • Un accident îngrozitor s-a produs în Vaslui
  • O femeie a murit pe loc
Showbiz intern
Ce mesaj a transmis Sebastian Dobrincu, după ce a anunțat că s-a despărțit de Ioana Ignat. Cât de afectat ar fi de separare: ”Învinge durerea...” / FOTO
  • Este sau nu Sebastian Dobrincu de despărțirea de Ioana Ignat
  • Tânărul și-a pus fanii pe gănduri
Beauty & Lifestyle
Rugăciunea care se rostește în Sâmbăta Luminată. Te scapă de necazuri
  • Rugăciunea care se rostește în Sâmbăta Luminată
  • Te scapă de necazuri
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă