Live acum Insula Iubirii
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Alin Oprea și soția lui, Medana, se căsătoresc religios în acest an! Unde va avea loc petrecerea de nuntă și cine le va fi nași. Partenera cântărețului, detalii despre eveniment

EXCLUSIV. Alin Oprea și soția lui, Medana, se căsătoresc religios în acest an! Unde va avea loc petrecerea de nuntă și cine le va fi nași. Partenera cântărețului, detalii despre eveniment

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.02.2023 la 23:33 Actualizat pe 21.02.2023 la 12:54

În luna decembrie, chiar de ziua de naștere a soției sale, Alin Oprea și Medana, partenera lui, au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au căsătorit astfel într-un cadru restrâns, fără camere de filmat și alături doar de oamenii dragi lor. Anul acesta însă urmează și marele eveniment, mai exact cununia religioasă și nunta la care sunt așteptate foarte multe persoane. Medana ne-a oferit declarații în exclusivitate despre petrecere, despre ținutele pe care ea și soțul ei le vor purta, cât și despre locația aleasă pentru eveniment. Vor avea mai multe perechi de nași.

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit la finalul anului trecut, în luna decembrie, iar cei doi au spus DA în fața ofițerului de stare civilă surprinzând pe toată lumea cu acest eveniment, unul discret de altfel. Abia după ce aceștia au devenit soț și soție, Medana și Alin Oprea au făcut declarații despre cununia civilă.

Medana și Alin Oprea se căsătoresc religios anul acesta

Acum însă urmează și nunta, cununia religioasă și petrecerea, după cum ne-a mărturisit chiar Medana, soția lui Alin Oprea. Evenimentul va avea loc chiar în acest an, iar chiar dacă Medana a mai fost căsătorită, aceasta nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, ea trecând doar pe la starea civilă cu fostul ei partener de viață.

Așadar, soția lui Alin Oprea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că e foarte nerăbdătoare și abia așteaptă acest moment. Medana ne-a precizat că soțul ei se ocupă în totalitate de ceea ce înseamnă nunta, însă are și ea o sarcină, mai precis se ocupă de ținutele pe care le vor purta. Aceasta sunt deja gata de anul trecut.

În ceea ce privește nașii, aceștia vor fi formați din 8 perechi, nume cunoscute în România și care le-au fost alături cuplului în toți acești ani de relație.

”Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (...) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni”, ne-a spus Medana, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Locația unde va avea loc petrecerea de nuntă va fi una exclusivistă, unul dintre cele mai bine cotate restaurante din România, situat în București, și acolo unde cei mai mari milionari din țară au ținut petreceri. Pregătirile au început deja în acest sens.

”Locația este una de vis și probabil cea mai frumoasă din România la ora actuală. Pregătirile au început deja, Alin se ocupă de tot ceea ce este necesar”, ne-a mai zis Medana.

Cum a schimbat-o pe Medana statutul de femeie căsătoristă

Întrebată cum se simte Medana în calitate de femeie căsătorită, fiind pentru a doua oară soție, partenera lui Alin Oprea ne-a mărturisit că se simte mult mai înțeleaptă, mai asumată și mai tolerentă. Ea ne-a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă aceste calități și în prima ei căsnicie.

”Bună întrebare! Mai asumată, mai înțeleaptă, mai tolerantă. Mi-aș fi dorit să fi avut aceste calități și în prima căsnicie. Din păcate înțelepciunea vine doar un urma eșecului și a suferinței dar mai ales în urma evoluției spirituale și a dezvoltării personale”, a mai zis Medana pentru Spynews.ro.

Relația Medanei cu Alin Oprea nu s-a schimbat în niciun fel după semnarea actelor de căsătorie, căci ea ne-a precizat că încă de la începutul relației sau fost ca doi oameni căsătoriți. Cântărețul îi oferă multă protecție partenerei lui și cei doi sunt foarte fericiți împreună.

”Relația mea cu Alin a rămas neschimbată, noi fiind de la începutul relației ca doi oameni căsătoriți. Din partea lui simt și mai multă protecție de când îi sunt soție. Am știut mereu că asta ne dorim dar nu mi-am dorit să grăbesc absolut nimic pentru că totul decurgea frumos și natural”, a mai zis ea.

Medana și Alin Oprea vor pleca după în luna de miere! Ce destinație de vacanță vor alege

După cununia religioasă și petrecere, Medana și Alin Oprea se vor pregăti de luna de miere. Chiar dacă nu au stabilit încă locația unde vor merge în vacanță, soția cântărețului de la Talisman ne-a mai precizat că e posibil să aleagă Bali, fiind un loc special pentru ea și partenerul ei de viață.

Medana ne-a mai ”dat din casă” și faptul că soțul ei pregătește o surpriză pentru nuntă, mai precis o piesă specială pe care i-o va dedica acesteia în ziua în care se vor căsători religios. La rândul ei, partenera lui Alin Oprea își dorește să-și lanseze o carte, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro ne-a dezvăluit un fragment emoționant.

”Va urma “luna de miere” după nuntă, dar încă nu am stabilit cu exactitate unde. Probabil că Bali pentru că este locul nostru preferat cu o energie specială și cu peisaje feerice. Avem multe planuri și proiecte. Alin lucrează la o piesă special făcută pentru nunta noastră, dedicată mie.
Eu scriu și mai adun câte o pagină pentru cartea mult visată pe care îmi doresc să o public. Și vă arăt vouă în exclusivitate un fragment din ceea ce scriu eu.

”Eu aievea te visam și te treceam prin filtrul sufletului unde te vedeam cu ochii minții cum mă desprindeai din vise și mi le transformai în realiate. Ești secretul etern ascuns în sufletul meu. Ești busola magică ce îmi ghidează pașii către absolut, descoperind cheile magice ale fericirii care îmi dau posibilitatea să îmi reamintesc tot ceea ce am mai trăit cândva, într-un trecut îndepărtat alături de tine. Două suflete aflate în armonie deplină unul cu celălat care se vor căuta și se vor recunoaște indiferent de spațiu, dimensiune sau timp.
Din ungherul sufletului meu te proiectam în oglinda minții pentru că orice aș fi făcut lipsa ta lăsa o durere profundă și încercam să îți văd chipul, să ți-l ating și să mă cufund din nou într-o amnezie atemporală încercând să retrăiesc tot ceea ce doar alături de sufletul tău reușeam. Eram prizoniera propriilor trăiri și a amintirilor care își puseseră amprenta atât de puternic în sufletul și în mintea mea. Iubirea care leagă sufletele pereche este menită să dăinuie veșnic și să îi bântuie asemeni unei fantome pe cei care s-au iubit intens și profund în istoria vieților lor, până în momentul în care se regăsesc, după îndelungi căutări.
Această reîntâlnire și ciocnire de suflete te reunește cu sinele tău interior și te face să simți eternitatea și capaciatea de a călători în timp și spațiu cu speranța și bucuria regăsirii bucății de suflet pe care ai pierdut-o odată cu separarea de ființa iubită.
Călătorind cu tine prin eternitatea și multitudinea viselor mele, am descoperit că iubirea ne face nemuritori și că viața în doi este cea mai mare binecuvântare primită în dar de la Divinitate.
Ritualul sacru făcut cândva de ocrotitorii iubirii ne va reuni în toate viețile pe care le vom trăi, odată cu jurământul și legământul loialității care a fost depus în dansul păgân ancestral menit să ne reamintească mereu cine suntem și care este menirea noastră, odată cu trezirea la viață.
Atingerea ta ma va face mereu să îmi revin din amnezia uitării și să știu că tot ceea ce am trăit alături de tine merită retrăit.
Unicitatea și veridicitatea sufletelor este sigiliul promisiunilor și al declarațiilor de iubire făcute cu credință și speranța regăsirii în tumultul și abisul necunoscutului care ne face vulnerabili până ce redescoperim bucățile de suflet desprinse din noi. Cheia magică a iubirii o dețin doar cei capabili de iubirea supremă față de omul ales, față de omul dăruit de forurile supreme să ne călăuzească sufletul către eternitate.
Altarul sacru unde ne-am jurat credință și iubire veșnică ne va reuni prin scarificiul și ofranda adusă zeilor care au contribuit la readucerea noastră pe tărâmul iubirii eterne. Te percep asemeni unor acorduri de chitară care cântă cel mai dulce cântec al vieții și al morții întruchipând un totem smintit care își amintește doar frânturi din viațile trăite cândva. Melodiile suave ale cântecului tău ancestral, mă vor face să retrăiesc fragmente din viețile în care îngerii cântau în cor alături de tine și erau părtașii iubirii eterne care ne lega cu un cordon de argint menit să treacă prin filtrul unei dimensiuni pe care creierul nu o poate accepta dar sufletul o poate percepe.
Și dacă viața aici pe pământ e doar o iluzie de o zi, asemeni vieții unui fluture, eu îmi doresc să mă transform într-un fluture cu aripi magice și să te regăsesc mereu în visele mele, unde ești captiv și unde ești personajul principal al poveștii cu iubire fără sfârșit”, este unul dintre fragmentele din cartea Medanei, oferit în exclusivitate pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Alin Oprea și soția lui, Medana, se căsătoresc religios în acest an! Unde va avea loc petrecerea de nuntă și cine le va fi nași. Partenera cântărețului, detalii despre eveniment
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, show de senzație pe ritmurile lui Gene Kelly. Au cântat celebra piesă Singin' in the Rain: ”Mi-a plăcut” / VIDEO
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis au făcut show pe scenă
  • Cum a reacționat juriul, după ce l-au înterpretat pe Gene Kelly
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Laurențiu Reghecampf Jr., scos afară de la petrecerea de Revelion organizată de Anamaria Prodan! Cum s-a ajuns aici: ”Ai făcut-o în stilul tău” / VIDEO
  • Cum a reacționat Anamaria Prodan, când a alfat că Laurențiu Reghecampf Jr. nu are voie la petrecerea de Revelion
  • Vedeta a făcut tot ce a putut să salveze situația
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril?! Cum s-a dat de gol în fața camerelor de filmat: ”Când mă mărit...” / VIDEO
  • Ce planuri de viitor are Anamaria Prodan cu Ronald Gavril
  • Relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine
Emisiuni TV
Prodanca. Punct și de la capăt. Anamaria Prodan, enervată la culme de fiul ei! Cum l-a pus la punct pe Laurențiu Reghecampf Jr.: ”Îmi vine să îl...” / VIDEO
  • Anamaria Prodan a fost enervată de Laurențiu Reghecampf Jr.
  • Ce replică a făcut-o să reacționeze dur
Stiri interne
Imagini dureroase cu locul în care a fost înmormântat Mădălin, băiatul mort în Olt. Prietenii lui au dus zeci de coroane și lumânări / FOTO
  • cum arată mormântul lui Mădălin
  • Imagini dureroase de la locul în care a fost condus pe ultimul drum
Stiri interne
Pensiile aferente lunii mai au început să fie virate în avans. Românii urmează să își primească banii mai repede decât în mod obișnuit
  • Pensiile vor intra în conturile românilor mai devreme de termen
  • Ce decizie a luat Casa de Pensii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante