Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Anamaria Vaida, fosta ispită de la Insula Iubirii, detalii despre iubit! Cu cine s-a întors, de fapt, în Thailanda, după filmări: ”Am vrut să vedem dacă mai poate fi ceva”

EXCLUSIV. Anamaria Vaida, fosta ispită de la Insula Iubirii, detalii despre iubit! Cu cine s-a întors, de fapt, în Thailanda, după filmări: ”Am vrut să vedem dacă mai poate fi ceva”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 11.03.2023 la 23:22 Actualizat pe 12.03.2023 la 11:17

Anamaria Vaida a fost una dintre cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii, în sezonul 6. Tânăra a reușit să capteze atenția publicului prin felul în care arată, dar și prin felul în care s-a făcut cunoscută în emisiune. Deși a fost ispită, ea ne-a povestit că nu și-a dorit să fie altfel la TV față de cum e în viața de zi cu zi, iar Anamaria ne-a oferit un interviu exclusiv despre ce a însemnat pentru ea experiența acestui show, dar și cum e acum pe plan sentimental.

Una dintre 10 cele ispite feminine din sezonul 6 de la Insula Iubirii a fost și Anamaria Vaida, o tânără foarte frumoasă, sexy și care a reușit să le capteze atenția concurenților prin felul ei de a fi. Deși mulți au perceput-o ca fiind nu neapărat prietenoasă, Anamaria Vaida susține că în realitate e un om foarte sociabil și își face rapid prieteni.

Anamaria Vaida, fosta ispită de la Insula Iubirii, despre experiența show-ului și viața sentimentală

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Anamaria Vaida ne-a spus ce a însemnat pentru ea experiența de la Insula Iubirii și cum au reacționat prietenii ei atunci când le-a spus că va merge în această competiție.

”Pentru mine a fost o experiență destul de unică, a venit într-un moment în care nu mă așteptam să îți zic sincer, dar a fost o experiență pe care aș repetat-o oricând. M-a ajutat pe mine așa din foarte multe puncte de vedere, să descopăr anumite chestii la mine, să schimb anumite chestii la mine pe care le făceam involutar, o experiență mișto pe care aș recomandat-o”, a spus Anamaria Vaida, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Roșcata a mărturisit că prietenii ei au fost puțin reticenți atunci când au aflat de inteția ei de a merge la Insula Iubirii, însă ulterior s-au bucurat mult pentru ea pentru că a fost naturală, așa cum o știau, chiar dacă era filmată non stop.

”În prima fază când le-am zis prietenelor mele că urmează să mă duc acolo au fost puțin așa, știindu-mă pe mine ca om, știindu-mă că sunt o persoană liniștită, care nu face scandal, au fost puțini sceptici, dar știind că eu nu voi fi altfel decât sunt în viața de zi cu zi au mers pe încredere. Apoi, văzând emisiunea, și-au dat seama că practic am fost eu Ana care sunt și în viața de zi cu zi, probabil s-a văzut că am fost foarte liniștită, nu m-am băgat în niciun scandal nimic. Probabil am fost și interpretată greșit din ceea ce am văzut ulterior în emisiune de către băieți. La un moment dat Ionuț spunea că nu îmi ajunge nimeni la nas, la modul că se ajunge greu la mine, deși nu e chiar așa, dar asta e o chestie pe care am învățat-o, să las impresia că sunt cu nasul pe sus, dar de fapt nu sunt așa, sunt foarte prietenoasă de felul meu”, a mai spus Anamaria Vaida.

Ea a mărturisit că nu ar fi mers niciodată la Insula Iubirii dacă ar fi avut o relație, nici în calitate de ispită, dar nici de concurentă cu partenerul ei. Tânăra precizează că îți trebuie mare dovadă de curaj să poți merge într-un astfel de show ca și cuplu, fiind conștienți că ați putea să vă întoarceți în țară destrămați.

”Consider că persoanele care merg acolo merg pentru că au o incertiudine și clar acea incertitudine se va vedea acolo, iar cumva șansele să te desparți sunt foarte mari. Dacă am o incertitudine, de ce să mă despart la televizor când pot să o fac acasă? Eu am spus și în sezonul în care am fost că admir mult curajul celor care merg ca și cuplu, chiar dau dovadă de curaj să îți expui trăirile, relația, despărțirea, la televizor. Eu probabil nu aș fi la fel de curajoasă din punctul ăsta de vedere”; spune ea.

Întrebată cum e acum pe plan sentimental, după Insula Iubirii, Anamaria Vaida ne-a mărturisit că e singură și nu are nicio relație. Roșcata ne-a precizat că e deschisă să cunoască pe cineva și să înceapă o nouă poveste de iubire.

”Pe plan sentimental sunt bine, nu am pe nimeni momentan, dar sunt deschisă, sunt într-o perioadă puțin mai ciudată, dar o perioadă în care sunt deschisă să cunosc pe cineva, dar momentan sunt singură. Când am mers la Insula Iubirii eram tot singură, nu m-aș duce dacă aș fi într-o relație ca ispită, dar nici ca și cuplu, asta știu sigur”, a mai zis ea.

Tânăra își dorește, ca majoritatea femeilor, să îmbrace rochia de mireasă și să devină mamă. Ea spune că deși nu a apărut nimeni în viața ei cu care să ajungă în fața altarului și cu care să facă un copil, ea gândește pozitiv și știe că ce e al ei e pus deoparte.

”Eu sunt o persoană destul de romantică, îmi doresc căsătorie, copii, dar îmi doresc foarte mult să fie cu omul potrivit. Având în vedere că încă nu s-a întâmplat, probabil omul potrivit nu a venit, dar va veni pentru că ce e al meu e pus deoparte. Sunt destul de pozitivă din punctul ăsta de vedere”, a mai zis Anamaria.

Cu cine a mers Anamaria Vaida recent în vacanța din Thailanda

După ce anul trecut a mers la filmările din Thailanda pentru Insula Iubirii, recent Anamaria Vaida s-a întors acolo pentru o vacanță de neuitat, dar nu a mers de una singură. Ea ne-a declarat că a plecat împreună cu un fost partener de-al ei, cu care a fost împreună în urmă cu mai mult timp.

Cei doi au încercat să-și mai dea o șansă unul altuia prin prisma acestei vacanțe, dar au ajuns la concluzia că cel mai bine e să rămână prieteni și nimic mai mult de atât.

”Mi-am dorit tare mult o vacanță și am ales Thailanda pentru faptul că nu am apucat să văd foarte mult din ea pe parcursul emisiunii, mi-a plăcut tare mult și am zis că trebuie să revin acolo. Totodată, Thailanda e insula care unește sau desparte, e insula iubirii, am fost cu cineva, cu o persoană dragă sufletului meu, o persoană din trecut, un vechi prieten, un fost partener de viață, am vrut să vedem dacă e ori, ori, dacă mai poate fi ceva sau nu între noi, dar am ajuns amândoi la concluzia că o dată stinsă o flacără nu se mai poate aprinde și cel mai bine e să rămânem prieteni, e cel mai sănătos pentru toată lumea”, mai spune Anamaria Vaida pentru Spynews.ro.

Fosta ispită de la Insula Iubirii e de părere că vorba ”ciorba reîncălzită nu mai e le fel” e cât se poate de adevărată, iar în cazul ei și al fostului ei partener de viață se aplică în totalitate.

”Eu sincer acum am lăsat-o puțin mai moale ca să las loc altor persoane în viața mea, pentru că n-am făcut acest lucru de foarte mult timp. El e o persoană dragă sufletului meu, o persoană specială, am fost împreună 2 ani, dar în trecut, nu recent, dar na, vezi tu, câteodată îți rămâne gândul cum ar fi fost dacă sau poate, dar ciorba reîncălzită nu mai e la fel, dar suntem oameni maturi și asta e cel mai important”, a mai zis ea.

Anamaria Vaida vrea să se lanseze în afaceri

Lăsând la o parte viața personală, Anamaria Vaida are planuri mari în carieră. Își dorește ca în curând să-și deschidă propriul ei salon și să-și ducă pasiunea de aplicare a genelor cât mai departe.

Totodată, datorită fizicului ei și a frumuseții sale, Anamaria Vaida este și una dintele fetele din ring la meciurile pe care le dau luptătorii de kickboxing, iar în 2022 a participat la o mulțime de meciuri, atât în România, cât și în afara țării.

”Pe plan profesional mi-am continuat pasiunea pe partea cu genele, cu dansul, meciurile astea de kickboxing, am mers tot anul trecut în fiecare lună la meciurile astea, îmi merge destul de bine. Lucrez la un salon, dar urmează să-mi și deschid un salon, e planul meu pe 2023, sunt niște chestii în mintea mea pe care nu aș vrea să le dezvălui pentru că vezi tu, lumea e rea și când începe să-ți fie bine lumea nu se bucură pentru tine și atragi energii negative și nu merg toate așa cum ai vrea să meargă, dar îmi merge foarte bine. Lucrez la chestia asta, fac în continuare cursuri pentru dezvoltarea mea pe partea profesională, sunt într-o continuă învățare”, ne-a mai povestit Anamaria Vaida.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Anamaria Vaida, fosta ispită de la Insula Iubirii, detalii despre iubit! Cu cine s-a întors, de fapt, în Thailanda, după filmări: ”Am vrut să vedem dacă mai poate fi ceva”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 6 mai 2024: Taurii vor avea o perioadă bună
  • Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
  • Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick
  • Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
Stiri interne
Descoperire macabră în Timișoara. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort de mama sa, în propria locuință
  • Descoperire macabră în Timișoara
  • Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort de mama sa, în propria locuință
Beauty & Lifestyle
Bancul zilei: „La ce sunt bune mănușile de cauciuc?” Gluma îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase glume
Showbiz international
Doliu în lumea filmului internațional! A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
  • Doliu în lumea filmului internațional!
  • A murit unul dintre actorii din Stăpânul Inelelor
Stiri interne
Accident tragic în Galați. Un polițist a murit, după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
  • Accident tragic în Galați
  • Un polițist a murit după ce un șofer neatent l-a lovit din plin
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut