Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Bia Khalifa reacționează după ce au apărut imagini cu ea și Tudor Sișu sărutându-se. Ce a spus Fulgy, iubitul ei: ”Trebuie să-și asume că sta cu o vedetă”

EXCLUSIV. Bia Khalifa reacționează după ce au apărut imagini cu ea și Tudor Sișu sărutându-se. Ce a spus Fulgy, iubitul ei: ”Trebuie să-și asume că sta cu o vedetă”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 15.02.2023 la 13:58 Actualizat pe 15.02.2023 la 13:59

După ce Spynews.ro a prezentat imagini bombă cu Bia Khalifa în timp ce se săruta cu Tudor Sișu la un eveniment, acum vedeta reacționează și spune ce e de fapt între ea și rapper. Ce a spus Fulgy, iubitul ei, la vederea fotografiilor!

Bia Khalifa, despre imaginile în care se sărută cu Sișu

instagram

Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, v-a prezentat imagini în exclusivitate cu Bia Khalifa și Tudor Sișu în timp ce se sărutau. Cu toate că blondina are o relație cu Fulgy, aceasta a apărut alături de rapper în tandrețuri.

Reacția Biei Khalifa după ce au apărut imagini cu ea și Tudor Sișu în timp ce se sărută

Contactată de reporterii Spynews.ro pentru a comenta imaginile pe care le-am primit pe info@spynews.ro, Bia Khalifa ne-a mărturisit că nu se aștepta ca astfel de fotografii să apară în presă, dar ne-a oferit informații despre momentul în care au fost făcute. Imaginile au fost realizate, cel mai probabil de fani, la ultimul concert pe care ea l-a susținut.

”Am văzut ce s-a postat în presă, nu mă lasă nici cald, nici rece. Nu mă așteptam să apară pozele cu mine și Sișu cum ne sărutăm, eram la un concert unde a cântat și Puya, eu și mulți alți artiști. Eram în backstage când ne-am sărutat, 100% fanii au făcut pozele. Pozele sunt destul de recente, e ultimul concert”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Fotografiile au venit pe adresa de pont a redacției la doar o zi după ce Fulgy, iubitul Biei Khalifa, a publicat un clip video în timp ce sărută cu foc o domnișoară. Bia Khalifa ne-a spus că spre deosebire de partenerul ei, ea se sărută cu o legendă și Fulgy ar trebui să o felicite pentru ipostaza în care a apărut.

Ea mai spune că acel clip era vechi, căci dacă ar fi fost actual l-ar fi părăsit imediat pe Fulgy fără a se mai uita înapoi.

”Eu mă sărut cu o legendă, dar el se sărută cu un nimeni care se îmbracă ieftin, nu o cunosc, ea mă cunoaște pe mine, e fana mea nr 1, 2 și 3. Eu măcar mă sărut cu o legendă, n-am de ce să fiu luată la rost, ar trebui să-mi zică <<Bia, felicitări, te săruți cu Sișu>> ar trebui să mă felicite, încă n-am apucat să vorbesc cu el despre asta. El a pus un clip vechi, dar nu știu cine e fata, eu nu mă compar cu așa ceva și n-am competiție. El dacă ar fi făcut clipul în momentul în care eram împreună, eu instant l-aș fi lăsat, nu stau pe gânduri”, a mai zis ea.

Ce spune Bia Khalifa despre Sișu

Bia Khalifa mărturisește că Fulgy nu ar avea ce să comenteze despre fotografiile publicate de Spynews.ro în urmă cu o zi, căci blondina precizează că nu are de ce acesta să-i ceară explicații, mai ales că sunt de o perioadă scurtă de timp împreună.

Regina Only Fans-ului a mai precizat că Sișu va fi nelipisit din viața și tot timpul îi va fi aproape, așa cum a făcut-o și până acum. Bia Khalifa e de părere că Sișu e una dintre singurele persoane care au fost lângă ea atât la bine, cât și la greu.

”Despre Sișu nu știu ce să zic, nu are ce să zică, nu e ca și cum suntem împreună de o viață, nu are de ce să mă ia la rost cu relațiile mele, trebuie să-și asume că sta cu o vedetă. Sișu nu va dispărea niciodată din viața mea, e una dintre singurele persoane care au fost lângă mine și la bine și la rău, nu am de ce să-l dau la o parte pentru că nu mi-a greșit cu nimic, e o persoană de calitate de care am nevoie în viața asta. Sișu nu mi-a făcut nimic, m-a pupat, nu m-a mușcat”, a mai zis Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Bia Khalifa reacționează după ce au apărut imagini cu ea și Tudor Sișu sărutându-se. Ce a spus Fulgy, iubitul ei: ”Trebuie să-și asume că sta cu o vedetă”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Ce artiști internaționali vor cânta pe scena Neversea în anul 2024. Maluma și Bebe Rexha au confirmat deja prezența în Constanța
  • Cine vine la Neversea în 2024
  • Se anunță un spectacol incendiar în această vară
Stiri interne
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
  • Cine este tânărul veterinar care a fost găsit mort
  • Noi detalii despre tragedie
Stiri interne
Hidrologii anunță inundații în România! Râurile din nouă județe, sub atenționare cod galben de viituri
  • Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), anunț de ultimă oră
  • Alertă de inundații în România
  • Care sunt zonele vizate
Stiri internationale
F1 raportează o creștere de aproape 50% a veniturilor din primul trimestru al anului 2024. În perioada de trei luni, din ianuarie-martie, veniturile F1 au fost de 553 de milioane de dolari
  • Formula 1, creştere cu 45% în primul trimestru din 2024
  • Şefa FIA şi-a dat demisia
Stiri internationale
Este epidemie de tuse convulsivă în Europa! La ce riscuri uriașe sunt expuși românii: ”E principalul motiv”
  • Ce înseamnă tuse convulsivă
  • Este alertă în toată România
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Dinu Maxer, momente groaznice de Paște! Mama artistului a ajuns de urgență la spital: „Nu m-am așteptat niciodată! / VIDEO
  • Mama lui Dinu Maxer, de urgență la spital
  • Declarațiile artistului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner