Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu actrița Ema Karter! Cântărețul și focoasa blondă sunt văzuți tot timpul împreună: ”Îmi place mult felul ei de a fi”

EXCLUSIV. Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu actrița Ema Karter! Cântărețul și focoasa blondă sunt văzuți tot timpul împreună: ”Îmi place mult felul ei de a fi”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.10.2022 la 23:37 Actualizat pe 29.10.2022 la 10:47

După ce s-a despărțit de fosta lui parteneră, Bogdan Mocanu s-a tot afișat cu o blondă focoasă și care nu e nouă în lumea showbiz-ului, dar și în fața camerelor de filmat. Pe numele său, Miruna Milu, tânăra e nimeni alta decât Ema Karter, actriță în filmele pentru adulți. Dacă până acum Bogdan Mocanu a spus că sunt doar prieteni, iată că de această dată ne-a spus, în exclusivitate, că își dorește mai mult de atât.

Bogdan Mocanu e unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, iar de puțin timp cântărețul e iar singur, asta deoarece s-a despărțit de fosta parteneră cu care avea planuri serioase și cu care intenționa să ajungă în fața altarului și bineînțeles să aibă și copii.

Bogdan Mocanu spune adevărul despre rela'ia cu actrița Ema Karter. Sunt sau nu împreună?

Cei doi s-au separat, dar asta nu înseamnă că Bogdan Mocanu stă prea mult timp singur, căci domnișoarele roiesc în jurul lui, iar de ceva vreme cântărețul se tot afișează la brațele Mirunei Milu, cunoscută drept Ema Karter, actriță în filmele pentru adulți.

Dacă până acum prietenul lui Jador mărturisea că între cei doi e doar o relație de prietenie și nimic mai mult, de această dată Bogdan Mocanu ne-a mărturisit în exclusivitate că nu vrea să rămână doar prieten cu Miruna Milu, ci își dorește să aibă și o relație cu ea.

El mărturisește că îi place foarte mult de ea, are un comportament foarte frumos și simte că s-ar potrivi cu blondina.

”Pentru prima oară în exclusivitate pentru că s-a întâmplat să mă prinzi într-un moment de sinceritate, am analizat comportamentul Mirunei și îmi place mult felul ei de a fi, îmi place cum e ea ca om și de ce nu, sunt puțin curios de ceva mai mult cu ea, nu e exclud”, ne-a mărturisit Bogdan Mocanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro

Totuși, cântărețul nu vrea să se grăbească în acest sens, astfel că artistul ne-a mai spus că vrea să ia totul pas cu pas, căci a învățat din greșelile relațiilor trecute și niciodată nu a fost bine. Acum vrea ca lucrurile să vină de la sine, iar dacă e să formeze un cuplu cu Ema Karter, atunci totul va fi foarte bine.

”Nu vreau să mă grăbesc așa cum am făcut de fiecare dată, că de fiecare dată am plecat cu buza spartă și trebuie să lucrez în primul rând la emoțiile mele, că eu sunt uneori cam posesiv, cam gelos, cam paranoic, psihopat sau cum vrei tu să spui. După ce o să mă cunosc mai bine pe mine, după voi încerca să o cunosc și pe ea mai bine”, ne-a mai declarat el.

Cum s-am cunoscut Bogdan Mocanu cu noua cucerire

Sunt văzuți mereu la evenimente, însă tot un eveniment a fost și locul unde Bogdan Mocanu și cea care vrea să-i devină iubită s-au cunoscut. Artistul ne-a mărturisit că s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment monden, după care au făcut cunoștință, iar de aici s-a legat și relația de prietenie dintre ei.

El ne-a mai declarat că ies la fiecare eveniment unul cu celălalt, se simt foarte bine împreună, iar și în timpul liber păstrează legătura și vorbesc destul de mult la telefon sau pe Whatsapp.

”Ne-am cunoscut la un eveniment, iar de când ne-am cunoscut totul a fost destul de natural, adică parcă de cunoșteam dintotdeauna. Ieșim aproape la orice eveniment public pentru că avem prieteni comuni, iar în timpul liber chiar vorbim, păstrăm legătura”, ne-a mai spus Bogdan Mocanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Bogdan Mocanu, adevărul despre relația cu actrița Ema Karter! Cântărețul și focoasa blondă sunt văzuți tot timpul împreună: ”Îmi place mult felul ei de a fi”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Un show păcătos. Cum se apără Raluca Păstramă după acuzațiile făcute de Pepe. Ce spune despre videoclipurile compromițătoare: „Mă șochează”
  • Cum se apără Raluca Păstramă după acuzațiile făcute de Pepe
  • Ce spune despre videoclipurile compromițătoare
Emisiuni TV
Asia Express, 22 octombrie 2024. Nicolai Tand, zi de naștere atipică. A schimbat prefixul în Indonezia. De la cine a primit cel mai emoționant mesaj
  • Nicolai Tand și-a sărbătorit ziua de naștere în Asia Express
  • Concurentul a împlinit 50 de ani
Showbiz intern
Marilu Dobrescu are un nou iubit după despărțirea de Iustin Petrescu! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit influencerița
  • Marilu Dobrescu are un nou iubit
  • Cu cine este împreună influencerița după despărțirea de Iustin Petrescu
Showbiz international
Doliu în lumea Hollywood-ului. Unul dintre actorii din Baywatch a murit la 68 de ani
  • Doliu în lumea Hollywood-ului
  • Unul dintre actorii din Baywatch a murit la 68 de ani
Showbiz intern
Sorin Brotnei de la Asia Express și soția lui, Ramona, imagini din ziua nunții. Cei doi s-au căsătorit după patru luni de relație / FOTO
  • Sorin Brotnei și soția lui s-au căsătorit în urmă cu șapte ani
  • Au făcut nunta după patru luni de relație
Showbiz intern
Cum se joacă Bogdan de la Ploiești cu scenariile fanilor lui! Se ține de mână cu fosta iubită, Cristina Pucean, în timp ce visează la Karmen Minune
  • Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean în urmă cu o lună
  • Fanii i-au „combinat” pe artist și Karmen Minune
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Reacția polițiștilor sibieni, acuzați că au transformat șoferii în "scuturi umane" pentru oprirea elveţianului hoţ de maşini, drogat şi fără permis 
recomandare pe as.ro
Diana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro
Romania TV
Trei zile libere de la serviciu pentru cei care suferă din dragoste după o despărţire!
Romania TV
Big Brother! Lege noua pentru toţi românii, atenţie mare!
recomandare pe antena3.ro
O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară
recomandare pe antena3.ro
Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Financiar pentru 22 Octombrie 2024. Gemenii pot primi bani, Peştii îşi fac planuri de investiţii
recomandare pe playtech.ro
Cât de mare și frumos este fiul Ilenei Lazariuc. Alexandru este de nerecunoscut acum, la 16 ani
recomandare pe playtech.ro
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit
recomandare pe redactia.ro
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
recomandare pe shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
recomandare pe bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
recomandare pe bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
recomandare pe dailybusiness.ro
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
recomandare pe Jurnalul.ro
Castelul ascuns sub o perdea de hârtie, la Bușteni. Cum a protejat Miliția comunistă un monument istoric unic în lume
recomandare pe a1.ro
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”