Live acum Petrecem in familie
Prime time 19:30 SuperShow de Paște
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Brigitte Pastramă, de urgență la spital după operația suferită în vară la stomac. Vedeta a mâncat un aliment interzis: ”M-am speriat foarte tare”

EXCLUSIV. Brigitte Pastramă, de urgență la spital după operația suferită în vară la stomac. Vedeta a mâncat un aliment interzis: ”M-am speriat foarte tare”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.09.2022 la 23:32 Actualizat pe 24.09.2022 la 16:47

Brigitte Pastramă a suferit o operație grea la începutul acestei veri, atunci când bruneta s-a simțit rău, iar în urma mai multor investigații a aflat că i s-a dereglat o glandă la stomac și are un început de diabet tip 2. Vedeta a suferit intervenția, însă la doar câteva săptămâni a ajuns de urgență din nou pe mâinile medicilor. Ea consumase un aliment total interzis!

La începutul acestei veri, Brigitte Pastramă a trecut prin momente extrem de grele, asta deoarece vedeta a înceăput să se simtă foarte rău, iar în urma mai multor investigații bruneta a aflat că i s-a dereglat o glandă la stomac și are un început de diabet tip 2.

Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital după operația la stomac din vară

Din acest motiv, medicii i-au dat de ales între două variante, aceea de a se opera sau aceea de a face un tratement. Brigitte Pastramă nici nu a vrut să audă de tratament, astfel că s-a operat și acum se simte foarte bine, însă primele săptămâni de după intervenție nu au fost deloc ușoare, iar vedeta a ajuns la urgențe din nou.

”Mi s-a dereglat o glandă care e pe stomac, am avut glicemia foarte mare, peste 300. Am avut două variante, fie să fac tratement, fie să mă operez. Se numește început de tiabet tip 2. Nu am vrut să fac tratament deoarece bunicul meu din partea tatălui a murit de diabet (...), tatăl meu a murit tot de diabet, diabet de tip 2. A murit de diabet, a făcut blocaj renal.

Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică. A fost un moment în care nu mă simțeam bine, nu mâncam aproape nimic, avea stări de oboseală. Mi-am făcut niște analize mai ample, le-am dus la bun sfârșit, am fost luată de către doctorul curant la mai multe investigații și am decis că vreau să scap de problema asta, tatăl meu a făcut tratament și a murit, tratamentul poate să dureze toată viața”, ne-a povestit Brigitte Pastramă, în exclusivitate.

Cu toate că i s-a spus sa ia doar vitamine și anumite piureuri, Brigitte Pastramă a considerat că ar putea să consume după intervenție și salată de vinete, ceea ce de fapt era total interzis. Imediat după ce a consumat vinete, ea a ajuns la spital de urgență, iar medicii au fost îngrijorați după ce au văzut valorile foarte proaste ale pancreasului.

”M-am operat, mi s-a scos glanda, iar acum sunt foarte bine. Una dintre efectele unei astfel de operații e faptul că o lună de zile nu poți să mănânci, pentru că ți se scoate o bucățică din stomac și ți se captează. Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri. Eu am încercat să mănânc salată de vinete care arăta ca un piure și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită. N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce speritură am tras la trei săptămâni de la operație”, a mai afirmat Brigitte Pastramă.

Ce restricții are vedeta după intervenția la stomac

Brigitte Pastramă ne-a povestit că s-a speriat extrem de tare după ce a consumat vinete și ar fi putut să facă diabet de tip 1 și viața sa să fie pusă în pericol. Ea mărturisește că atunci medicii au avertizat-o că trebuie să se țină de regim și să consume doar anumite alimente conform etapelor de după intervenție.

”Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat. Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă pe etape”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Acum, Brigitte spune că se simte foarte bine, însă ține cont de ceea ce mănâncă pentru a nu mai ajunge în astfel de situații. Ea nu mai consumă prăjeli și niște mâncare congelată, însă susține că se ferește cât de mult posibil și de zahăr. Aceasta preferă să înlocuiască zahărul cu mierea.

Totuși, în ceea ce privesc carbohidrații, ea precizează că mănâncă pâine, pufuleți, și nu are nicio problemă. Fanii au sesizat că vedeta a slăbit considerabil și că arată foarte bine, iar Brigitte Pastramă ne-a spus că a ajuns să dea jos mai multe kilograme ca urmare a operației pe care a suferit-o și dat fiind faptul că nu poate să mănânce prea multe lucruri.

”Mi s-a zic clar să țin regim. Nu pot să mănânc cartofi prăjiți, nu mănânc prăjeală, mi-e frică. Mănânc pâine, pufuleți, carbohidrați mănânc, nu mănânc carne grea. Dulciuri mănânc foarte multe, înghețată zilnic, trebuie să dai aportul de calorii. Mănânc, dar nu cu zahăr. Nu mai beau cafea cu zahăr, ci cu miere. Dacă mănânc înghețată din prafuri o vărs, corpul meu nu poate să o asimileze, corpul meu nu suporte chestii congelate și prăjite”, ne-a mai transmis, în exclusivitate, Brigitte Pastramă.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Brigitte Pastramă, de urgență la spital după operația suferită în vară la stomac. Vedeta a mâncat un aliment interzis: ”M-am speriat foarte tare”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
O biserică s-a făcut scrum în prima zi de Paște. Lăcașul sfânt a ars până la temelie / FOTO
  • O biserică dintr-un sat din Alba a fost distrusă în totalitate
  • Lăcașul sfânt a ars până la temelie în prima zi de Paște
Showbiz intern
Dani Oțil și soția lui, imagini din vacanța de Paște. Cei doi au plecat în urmă cu câteva zile în Marrakech / FOTO
  • Dani Oțil și soția lui, imagini din vacanța de Paște
  • Cei doi au plecat în urmă cu câteva zile în Marrakech
Stiri interne
Tragedie în Capitală! O persoană a murit după ce un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza lumânării aduse de la Înviere
  • O persoană a fost găsită carbonizată, în ziua de Paști, într-un apartament din București
  • Pompierii spun că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată
Stiri interne
Accident mortal în Vaslui! O femeie a fost ucisă de o mașină în timp ce mergea la Înviere
  • O femeie a murit în timp ce mergea la biserică, la Înviere
  • A fost lovită mortal de o mașină
Showbiz intern
Soția lui Costel Corduneanu, din nou la mormântul interlopului, în noaptea de Înviere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații dureroase: „Trebuie să ținem piept...”
  • Soția lui Costel Corduneanu și fiica lor, din nou la mormântul interlopului, în noaptea de Înviere
  • Și Adrian „Beleaua” Corduneanu a fost la locul de veci
Beauty & Lifestyle
Banc: „Seara târziu se aud bătăi în ușă”. Gluma care te va amuza copios
  • Bancul zilei
  • Gluma care te va amuza copios
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut