Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Ce relație are acum Carmen de la Sălciua cu tatăl ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Cântăreața, declarații emoționante despre familie

EXCLUSIV. Ce relație are acum Carmen de la Sălciua cu tatăl ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Cântăreața, declarații emoționante despre familie

De Razvan Paltin.
Publicat pe 26.03.2023 la 23:37 Actualizat pe 26.03.2023 la 23:37

Carmen de la Sălciua a trecut prin clipe grele în copilărie, atunci când părinții săi și ai surorii sale au decis să se desparte. Atunci, cântăreața a fost pusă în situația în care să aleagă cu care dintre părinți să rămână după separare, iar artista și sora ei au ales-o pe mama. În ce relație se află astăzi Carmen de la Sălciua cu tatăl ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Bărbatul a fost nevoit să stea și în pușcărie.

Dacă acum o vedem cu zâmbetul pe buze și tot timpul o prezență ce aduce buna dispoziție, copilăria lui Carmen de la Sălciua nu a fost însă una dintre cele mai ușoare, asta pentru că pe când era doar un copil, mama artistei și tatăl ei au decis să se separe. Cei doi au ajuns la divorț, iar cântăreața și sora ei mai mică au fost puse în fața situației de a alege părintele cu care să rămână.

Astfel, ele au ales să rămână cu mama lor, iar la scurt timp tatăl acestora s-a mutat din județul Alba în Timișoara, unde a început o nouă viață. Totul se întâmpla când artista era în clasa a IX-a, iar de atunci timp de cinci ani de zile nu a mai discutat deloc cu părintele ei.

Abia după acești ani a aflat că tatăl său intrase la pușcărie, asta pentru că bărbatul nu plătise pensia alimentară pentru ea și sora ei, iar instanța a decis că trebuie să fie pedepsit.

"Nu am mai discutat cu el cinci ani de zile. S-a terminat divorțul, el a plecat la Timișoara. M-am întâlnit cu tatăl meu după vreo cinci ani, într-o pușcărie. El intrase în pușcărie pentru că justiția s-a autosesizat că nu plătise pensia alimentară. Eu când am aflat, atunci mi-au revenit sentimentele. El întotdeauna fusese tatăl meu, dar când am aflat treaba asta, oarecum s-au amplificat”, spunea Carmen de la Sălciua, într-un interivu.

Ce relație are în prezent Carmen de la Sălciua cu tatăl ei, după ce mai mulți ani nu și-au vorbit

Acum, Carmen de la Sălciua a stat de vorbă cu reporterii Spynews.ro, iar artista ne-a mărturisit în ce relație e astăzi cu tatăl ei. Cântăreața se înțelege de minune cu bărbatul, iar chiar dacă nu se văd atât de des precum și-ar fi dorit, aceștia păstrează legătura și se aud la telefon.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua are în prezent o relație bună și cu mama cântăreței, fosta lui soție, căci anii au trecut, iar rănile produse de separare s-au închis, după cum ne-a spus artista.

”Nu am ținut legătura o perioadă, dar acum ținem legătura și cu tatăl nostru foarte des, vorbim la telefon și chiar ne vizităm, el locuiește în Timișoara, dar mai vine și el acasă, aici la Sălciua, ne vizităm când putem, când suntem noi la Timișoara mergem noi la el, când vine el aici ne vedem, vorbim des la telefon. Tata cu mama noastră au o relație bună acum, au trecut atâția ani de când s-a produs separarea lor, rănile sunt deja vindecate, așa cum e și normal. Până la urmă asta e, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, asta nu înseamnă că trebuie să se urască”, a spus Carmen de la Sălciua despre relația cu tatăl ei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Interpreta de muzică de petrecere are o relație deosebită și cu mama ei. Cântăreața spune că se înțelege de minune cu femeia care i-a dat viață și în fiecare weekend merge să o viziteze, căci distanța nu e deloc prea mare.

”Relația cu mama noastră e foarte bun, atât eu, cât și sora mea, mergem săptămânal acasă, e o relație perfect normală între fete, de altfel cu toți membrii familiei mele avem o relație foarte bună”, ne-a mai zis Carmen de la Sălciua.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu sora ei mai mică

Carmen de la Sălciua are cu ce să se mândrească, căci sora ei mai mică, Daniela, e la fel de talentată ca ea. Cu toate că a terminat un liceu de muzică și chiar a lansat la un moment dat o piesă alături de Carmen, sora artistei și-a deschis acum un salon de machiaj, iar cântăreața o susține în tot ceea ce face.

Cele două se înțeleg foarte bine și chiar dacă distanța le-a separat o perioadă, Daniela locuind în Germania, acum sunt foarte aproape una de cealaltă și pot oricând să se vadă.

”Avem o relație foarte bună, nu are cum să fie altfel, mai ales acum de când ea s-a întors din Germania și s-a stabilit în România și a început să ia calea asta a make-upului, e normal să o susțin, nu o susțin doar cu vorbe, chiar are talent și îi place ceea ce face. Ea a terminat liceul de muzică, doar că nu a mai profesat în meseria asta, probabil fiecare om la un moment dat își conturează drumul în altceva, chiar dacă termină o facultate într-un anumit domeniu, viața te duce în altă parte. Muzica probabil va rămâne o dragoste așa ascunsă a ei”, a spus Carmen de la Sălciua despre sora ei.

Carmen de la Sălciua ne-a spus că pregătește pentru perioada următoare, atunci când va lansa mai multe melodii de petrecere. Artista e extrem de ocupată și cu afacerea pe care o deține alături de soțul ei, o pensiune din Alba Iulia, și în care investesc amândoi foarte mult timp.

”Pe plan profesional urmează să lansez niște melodii mai de petrecere, le voi lansa acum pe timp de vară, cam la asta mă rezum anul acesta. Noi mai avem și afacerea cu pensiunea din Alba Iulia care ne ocupă foarte mult timp, cu timpul suntem așa cam la limită”, ne-a mai zis Carmen de la Sălciua.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Ce relație are acum Carmen de la Sălciua cu tatăl ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Cântăreața, declarații emoționante despre familie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner