Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Viviana Sposub ar fi fost jignită de Andreea Bălan la telefon: ”George minte cu nerușinare”

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Viviana Sposub ar fi fost jignită de Andreea Bălan la telefon: ”George minte cu nerușinare”

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 06.01.2022 la 15:56 Actualizat pe 06.01.2022 la 16:44

Zilele trecute, s-a zvonit că Viviana Sposub ar fi fost jignită destul de dur chiar de Andreea Bălan, fosta parteneră de viață al iubitului ei actual, actorul George Burcea. Iată ce a povestit una dintre prietenele apropiate ale Andreei Bălan și ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în seara respectivă, la telefon!

Presa din România a vuit zilele trecute, după ce s-a aflat că Andreea Bălan ar fi atacat-o cu replici destul de dure pe actuala parteneră de viață a lui George Burcea, Viviana Sposub. Unul dintre apropiații celebrei cântărețe a făcut lumină în acest caz.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și Andreea Bălan

A apărut în presă cum că Andreea Bălan ar fi jignit-o pe Viviana Sposub, actuala iubită a tatălui fiicelor sale, George Burcea. Redacția de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat, mai exact, între cele două.

Andreea Bălan a refuzat să ne dea declarații pe această temă, dar am vorbit cu cineva din anturajul ei care ne-a povestit ce au discutat, în realitate, la telefon, Viviana Sposub și Andreea Bălan în seara respectivă, dar și relație are, de fapt, George Burcea cu fiicele sale.

Una dintre persoanele apropiate Andreei Bălan a povestit că, de fiecare dată când George Burcea dorește să vorbească cu cele două fetițe la telefon, în peisaj apare în cel mai scurt timp Viviana Sposub.

”De fiecare dată când vrea să vorbească cu fetele, le-o dă pe actuala lui la telefon. Ce legătura are ea cu copiii lor? De ce trebuie să vorbească tot timpul ea la telefon cu copiii? Sau când se întâlnesc, tot timpul să se întâlnească şi cu ea… El orice face, face doar cu ea, e inadmisibil. Şi aşa s-a întâmplat şi alaltăieri seară, când, hop, la telefon, a apărut şi ea, iar Andreea le-a închis apelul! În niciun caz nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana, aşa cum s-a vorbit. George minte cu neruşinare pentru că e deranjat că de fiecare dată Andreea îi închide telefonul în nas, când apare şi ea (n.r.: Viviana). Nu ştie ce să mai facă, ca să se promoveze!”, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, sursa respectivă.

Ce relație are, în realitate, George Burcea cu cele două fiice

Mai mult decât atât, aceeași sursă a povestit că fiicele lui George Burcea și ale Andreei Bălan au rămas de mai multe ori, peste noapte, în apartamentul Vivianei Sposub, lucru cu care celebra cântăreață și mama ei nu sunt de acord.

De asemenea, persoana respectivă a afirmat că actorul minte cu nerușinare atunci când vine vorba despre timpul pe care îl petrece cu cele două fiice ale sale și că Andreea Bălan i-ar fi permis să își vadă fetele, contrar spuselor lui.

”El când întreţine relaţiile cu fetele, tot timpul o introduce pe individa asta, lucru cu care Andreea şi mama ei nu sunt de acord. El trebuie să întreţină relaţiile doar el cu fetele. După care, când le ia la el, să le ducă la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, nu să le ducă în alte apartamente, respectiv la ea (n.r.: Viviana) acasă. Până nu se dă sentinţa, respectiv săptămâna viitoare, el nu le mai ia la el, tocmai pentru că el nu respectă chestia asta. Dacă Protecţia copilului a venit la el, nu are dreptul să le ducă în altă parte. Şi de săptămâna viitoare, după ce o să se dea sentinţa, va avea dreptul să le ia două weekenduri pe lună, dar le va duce la el acasă, unde a fost Protecţia copilului, atât la Andreea acasă, cât şi la el. Nu are voie să le ducă în alte parte. Până acum le lua şi dormea la el din bunăvoinţa Andreei, ea nu era obligată să le dea, doar că atunci când Andreea a văzut că instigă la violenţe şi că este instabil emoţional şi apoi nu respectă şi le duce la ea (n.r.: Viviana) acasă, Andreea a decis că nu are sens să le mai dea până când hotărăşte instanţa şi îl obligă să le ducă la el acasă, nu în alte apartamente. Dar de văzut, el şi-a văzut copiii, pentru că le lua dimineaţa şi le aducea seara. Deci ceea ce zice el nu este adevărat, că nu le-a văzut. Că s-a dus pe la porţi şi a stat, a aşteptat… Nu a fost niciodată cum zice el. Tot timpul le-a văzut când a vrut el, respectiv o zi la zece zile. Rar, el mai mult face tămbălău să se dea mare că el e tată şi că Andreea e o scorpie”, a adăugat sursa respectivă.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara în care Viviana Sposub ar fi fost jignită de Andreea Bălan la telefon: ”George minte cu nerușinare”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. Făcea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Îmi venea să plâng” / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Alexandru Sautner a pierdut un om
Showbiz intern
De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, după o luptă grea: „Un copil așa bun...”
  • Boala de care suferea nepotul lui Tzancă Uraganu
  • Lucas a dus o luptă grea
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al patrulea battle. Emoții mari pentru jurați și concurenți: „Le cer scuze că...” / VIDEO
  • Echipa care a câștigat al patrulea battle
  • Emoții mari
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce relație are în prezent Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău
  • Cum se înțeleg cei doi în prezent
Showbiz intern
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț