Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Cine îi este alături Elenei Merișoreanu de ziua ei de naștere. Cum va petrece cântăreața: ”Suntem musafiri pe acest pământ”

EXCLUSIV. Cine îi este alături Elenei Merișoreanu de ziua ei de naștere. Cum va petrece cântăreața: ”Suntem musafiri pe acest pământ”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 05.11.2022 la 10:57 Actualizat pe 05.11.2022 la 11:01

Astăzi e o zi foarte importantă pentru Elena Merișoreanu, căci marea doamnă a muzicii populare românești împlinește vârsta de 76 de ani. Cântăreața se bucură din plin de o carieră de succes, dar și de familia pe care și-a dorit-o tot timpul. Iată ce ne-a declarat, în exclusivitate, în această zi atât de importantă.

Elena Merișoreanu e sărbătorita zilei, asta pentru că marea cântăreață a folclorului românesc împlinește astăzi vârsta de 76 de ani. În această zi, artista va petrece alături de familie, iar Elena Merișoreanu ne-a povestit că va avea parte de o surpriză de la copii.

”Nu știu, îmi fac copiii și soțul surpriză. Fiica mi-a zis că mamaie să îți pui ceva la tine, pijamele, înseamnă că mergem undeva, îmi fac surpriză”, ne-a spus Elena Merișoreanu.

Artista ne-a transmis că deși mai are și probleme cu piciorul, se simte foarte bine și nu-i vine să creadă cât de repede au trecut anii și își aduce și aminte acum cum la 16 ani venea în Capitală și cu greu se descurca, fiind nevoită să stea ba prin cămin, ba la gazdă, totul pentru a putea să-și vadă visul împlinit.

Acum ea se bucură de tot ce a agonisit o viață întreagă și mulțumește pentru familia pe care o are, iar de fiecare dată le povestește nepoților sau copiilor ei despre cât de greu i-a fost în tinerețe și prin câte a fost nevoită să treacă.

”La 76 de ani mă simt foarte bine, nu-mi vine să cred pentru că suntem musafiri acestui pământ, a trecut prea repede. Parcă ieri am venit în București și aveam 16 ani și uite că a trecut timpul. Fiecare etapă a vieții e frumoasă, are frumusețea ei. Când eram tânără venisem de la țară, aveam greutăți, stăteam pe la cămine, prin gazdă, acum mă bucur de ce am agonisit, mă bucur de familie, de nepoți. Le povetesc nepoților mei că n-am dus-o ușor, să fi salariat 37 de ani la un mare ansamblu unde erau cântăreți de mâna întâi: Ioan Doican, Angela Moldovan, îți era și frică să treci prin fața lor, dar să stai lângă ei. Am fost primită cu dragoste, cu căldură de ei și uite că timpul trece și îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu regret nimic”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, speriată de factura uriașă la gaze

Cu toate că acum se bucură de o pensie frumoasă alături de soțul ei și o bătrânețe liniștită, Elena Merișoreanu susține că a avut un mare șoc atunci când în urmă cu doar câteva zile i-a venit la gaze o factură uriașă, de 6000 de lei.

Vedeta susține că deși are patru centrale, niciodată nu a plătit atât de mult, mai ales că abia ce s-a lăsat frigul peste România și nu a fost vorba despre ger, iar centralele au încălzit nu au fost pornite la maxim.

”Am 4 centrale. Nu mă așteptam să vină atât. Nu poți să oprești gazele, în casa mare avem o centrală, jos la firmă încă una, în curte mai avem o garsonieră, o cabană. Peste tot trebuie să faci căldură minimă, că nu a fost la maximum, că n-a fost nici ger. Dar ca să plătești aproape 6000 e enorm de mult. Cred că s-a scăpat totul de sub control, în străinătate au salarii mari, dar dacă se scumpește ceva cu 25 de cenți ies în stradă, sunt obligați să le dea majorări la salarii, dar la noi nu s-a dat nimic”, a mai spus Elena Merișoreanu despre situația actuală.

Cântăreața ne-a mai povestit că peste tot prețurile s-au scumpit, iar oamenii stau la cozi interminabile doar pentru a putea să-și cumpere mâncare mai ieftin atunci când sunt anumite promoții. Ea ne-a precizat că ceea ce se întâmplă e revoltător și nu-i vine să creadă că s-a ajuns la astfel de vremuri.

”Vă zic că eu ieri am mers cu nepoata mea, eu nu prea merg la cumpărături, am fost la un centru comercial să cumpărăm ulei, zahar, făină, ce trebuie pentru casă. Vreau să vă spun că am rămas interzisă ce prețuri poate să fie și câtă lume era la o promoție de carne tocată. Am întrebat de ce stau atât aici și au zis că sunt ieftine. Eu cred că alea sunt expirate și le pun etichetă. Le-am zis de ce iau atât de multe și au zis că iau de sărbători, că nu mai au bani. Prețurile s-au triplat, am ieșit cu o plasă și am dat 1800 de lei. Alții iau atât de lună, chiar mai puțin”, a mai zis ea.

Mai mult de atât, Elena Merișoreanu susține că destul de greu le e și tinerilor, cei care deși poate au salarii mai mari, aceștia nu își permit multe lucruri pe care ar vrea să le aibă. Cântăreața precizează că lumea se descurcă atât de greu, asta în timp ce cei mai înalți din stat nu au nicio grijă.

”Mă gândeam cum trăiește lumea asta, ai nevoie de gaze, telefon, medicamente, nu se gândește nimeni, e totul scăpat de sub control. Cei care zac acolo în cravete, la costume și la căldură nu simt durere, dar dacă ar merge într-un centru comercial este jale ce vezi și ce auzi. Mai ales pentru tineret vă compătimesc, indiferent cât ai avea salariul de mare nu îți ajunge, că mă uit la nepoții mei”, a mai zis Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Cine îi este alături Elenei Merișoreanu de ziua ei de naștere. Cum va petrece cântăreața: ”Suntem musafiri pe acest pământ”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Star Matinal. Povestea impresionantă a unuia dintre cei mai apreciați preoți de la Muntele Athos. Slujește de ani buni la chilia Buna Vestire / VIDEO
  • Povestea impresionantă a unuia dintre cei mai apreciați preoți de la Muntele Athos
  • Slujește de ani buni la chilia Buna Vestire
Stiri interne
Un bărbat a murit după ce a fost împușcat, din greșeală, în timp ce se afla la vânătoare, în Hunedoara. Tatăl trăgătorului a fost cel care a anunțat autoritățile
  • Un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața, în Joia Mare
  • A fost împușcat, din greșeală, la o partidă de vânătoare, în Hunedoara
Stiri interne
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
  • Au aparut primele imagini cu fetița moartă în Călărași
  • Familia ei o va conduce curând pe ultimul drum
Stiri interne
Ce semnificație are Prohodul Domnului. Se cântă în toate bisericile ortodoxe în Vinerea Mare și are trei părți
  • Ce semnificație are Prohodul Domnului
  • Se cântă în toate bisericile ortodoxe în Vinerea Mare și are trei părți
Stiri internationale
Declarațiile șocante ale tatălui care și-a lovit și obligat copilul să alerge pe bandă, într-o sală de fitness. Micuțul în vârstă de 6 ani a murit
  • Ce a declarat tatăl care și-a lovit și obligat copilul să alerge pe bandă, într-o sală de fitness
  • Micuțul în vârstă de 6 ani a murit
Stiri interne
De ce ar fi fost răpit și torturat bărbatul din București. Ce ar fi urmărit agresorul. Criminologul Dan Antonescu: ”Au venit punct ochit, punct lovit”
  • Un bărbat a fost agresat și torturat în București
  • Ce ar fi urmărit agresorii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe antena3.ro
Cu ce se ung, de fapt, cozonacii pentru a fi lucioși. Multe gospodine folosesc ou și lapte, însă altul este secretul
recomandare pe antena3.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală"
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Secretul unei bătrâneți lipsite de griji! Ce trebuie să faci înainte să ieși la pensie!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut