Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu a răbufnit, după ultimele declarații ale lui Gabi Bădălău! Cântăreața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot să tac”

EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu a răbufnit, după ultimele declarații ale lui Gabi Bădălău! Cântăreața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot să tac”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 08.02.2024 la 09:24 Actualizat pe 08.02.2024 la 09:24

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ultimele declarații pe care Gabi Bădălău le-a făcut pentru Xtra Night Show. Cântăreața face acuzații extrem de dure la adresa acestuia, dar și a familiei lui, și spune că nu mai poate să tacă și să se abțină. Vedeta susține că bărbatul și familia acestuia îi fac foarte mult rău ei, dar mai ales celor doi băieței.

Claudia Pătrășcanu, reacție dură! Face acuzații grave la adresa familiei Bădălău

instagram

A început din nou scandalul între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, căci după ultimele declarații pe care afaceristul le-a făcut pentru Xtra Night Show, cântăreața vine cu replica, o replică extrem de dură prin care face și acuzații grave la adresa fostului ei soț, dar și la adresa familiei acestuia.

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ultimele declarații ale lui Gabi Bădălău. Face acuzații dure

În intervenția pe care Gabi Bădălău a avut-o în emisiunea lui Dan Capatos, la Antena Stars, acesta a afirmat că fosta lui soție caută atenție pentru că a lansat recent o nouă melodie cu un clip ”în sutien și în chiloți”, după cum s-a exprimat el. La auzul acestor cuvinte, Claudia Pătrășcanu a reacționat dur, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

”Mi-ar fi rușine sa deschid gura în locul lui! Nu știu la ce clip s-a uitat el, în ce stare de ebrietate era pentru că i se întâmplă des sa uite ce face chiar cu copiii, uită pe unde ii lasă, ce a făcut cu ei și chiar ce spune. De multe ori este incoerent, cu un comportament deviant și nu știe ce zice, ce face. Ar trebui să faca ceva în acest sens pentru că starea lui mă sperie și stau mereu cu grija copiilor. Înainte de fiecare lansare muzicală a mea, el trebuie să ma jignească, să mă denigreze, să-mi facă rău cu ceva, găsește el, orice, doar e bun la a face rău! Mincinos cu o țară întreagă! Ce om inteligent ar putea să-l mai creadă?”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Vedeta susține că Gabi Bădălău vrea tot timpul să-i facă rău și nu o lasă deloc în pace. Ea susține că s-a săturat să fie mereu jignită și afirmă că acum și copiii ei au început să fie tratați cu jigniri de către tatăl lor, dar și de către bunicii paterni.

De 5 ani se străduiește să-mi tot faca rău, să nu mi câștig existența și să-mi cresc copiii, de parca n-ar fi și ai lui! Eu tac, dar m-am săturat de atâta rău, defăimare și jigniri. A ajuns prea departe, a ajuns să-i jignească chiar și pe copiii noștri și n-am să-i permit așa ceva niciodată.
Nu știu unde și-a pierdut sufletul omul acesta, dar m-am săturat să tac. Dacă nu va înceta nici el și nici familia lui să-i mai jignească pe copii, caci din mincinoși nu-i scoate, exagerați, perverși și rai, le voi arata eu cu adevărat răutate și nu vor mai ieși nici până la pâine. Copiii mei nu mint, dar aceasta familie minte o țara întreagă și ar fii în stare să arunce pe oricine, orice, ca sa scape ei”, a mai spus cântăreața.

Claudia Pătrășcanu susține că cei doi copii primesc medicamente fără prescripție atunci când sunt la Gabi Bădălău

Mai mult de atât, cântăreața vine cu o serie de acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău. Artista spune că e adevărat faptul că cei mici primesc medicamente fără prescripție medicală atunci când se află acasă la tatăl lor, în Bolintin.

Vedeta afirmă că îi este teamă de sănătatea copiilor ei și e pregătită să nu mai tacă, căci băiețeilor ar putea oricând să i se întâmple ceva rău din cauza medicamentelor luate ”după ureche”.

”Dacă nu vor înceta să le mai administreze medicamente fără prescriptie și știrea mea, ce le-au făcut rău, sunt pregătită pentru sănătatea și siguranța copiilor mei să nu mai tac! Nu au prescripție nici pentru antibioticele ce le administrează și nici pentru medicamentul ce bunica îi forțează să-l ia preventiv, de câte ori ajung la ei.Copiii i au spus ca nu vor și să mă sune, iar aceasta femeie îi amenință că nu le mai cumpară nimic dacă nu țin secret. Va imaginați cât de gravă este situația?”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Totodată, Claudia Pătrășcanu mai declară că băieții ei sunt de-a dreptul sechestrați în momentul în care ajung în casa familiei Bădălău. Acestora le-ar fi interzis dreptul de a lua legătura cu mama lor în perioada în care sunt la tată.

”Doi copii care n-au cum să ma sune, sechestrați la domiciliul acestei familii, copii fără dreptul de a avea un telefon sau un ceas la mână. Instituțiile parcă nu exista, dar daca se întâmplă ceva cu copiii mei sau orice copil, nici instituțiile nu mai răspund! Nu răspunde nimeni!”, a mai zis vedeta.

Cântăreața spune că a tăcut cât a tăcut, dar s-a ajuns mult prea departe și e pregătită să le arate tuturor adevărata față a lui Gabi Bădălău.

”Am tăcut când mi-a jignit tatăl mort, mama, fratele cu handicap, pe mine nu mai zic, dar până la copii că deja s-a umplut paharul. Se crede buricul pământului, n-are temeri de nimeni și nimic, nici în Dumnezeu nu mai crede, doar mi-a recunoscut asta, și eu ar trebui să-i suport toate mizeriile lui?!”, a mai afirmat Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Claudia Pătrășcanu a răbufnit, după ultimele declarații ale lui Gabi Bădălău! Cântăreața face acuzații extrem de dure la adresa familiei fostului soț: ”Copiii sunt sechestrați, nu mai pot să tac”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni