Live acum Știrile Antena Stars - Best of
Prime time 19:30 Prodanca. Punct si de la capat
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Dumitrescu, fosta ispită de la Insula Iubirii, după experiența din Thailanda. Bărbatul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste

EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Dumitrescu, fosta ispită de la Insula Iubirii, după experiența din Thailanda. Bărbatul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.02.2023 la 12:32 Actualizat pe 21.02.2023 la 07:11

Cătălin Dumitrescu a fost una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, din sezonul 6, iar bărbatul s-a făcut remarcat în show-ul de la Antena 1 atât prin fizicul său, foarte bine lucrat în sala de sport, cât și prin atitudinea sa directă, fără ocolișuri. Tânărul ne-a povestit, în exclusivitate, despre cum s-a schimbat viața lui după experiența din Thailanda, dar ne-a oferit câteva declarații și despre frumoasa lui poveste de iubire.

Cătălin Dumitrescu vorbește despre experiența de la Insula Iubirii

instagram

Cătălin Dumitrescu a participat anul trecut în calitate de ispită masculină în show-ul de la Antena 1, fiind primul show de acest gen în care bărbatul și-a făcut apariția. El s-a făcut remarcat în emisiune nu doar pentru fizicul său, foarte bine sculptat în sala de fitness, ci și datorită atitudinii lui. Mereu un bărbat care spune lucrurilor pe nume, Cătălin Dumitrescu și-a dorit să nu se ascundă în spatele unei măști.

Cătălin Dumitrescu, fosta ispită de la Insula Iubirii, despre experiența din Thailanda

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Cătălin Dumitrescu ne-a vorbit despre cum a fost pentru el această experiență. El susține că totul a fost diferit față de ce văzuse el la TV sau pe internet și mărturisește că majoritatea cuplurilor alese pentru a-și testa iubirea nu au fost tocmai potrivite.

”Experiența a fost unică, nu am mai participat la genul acesta de emisiuni, a fost diferită față de ce mă așteptam, m-am uitat fugitiv, nu urmăream emisiunile înainte, dar m-am mai uitat pe YouTube, pe Tik Tok. Echipa a vrut să facă treaba foarte bună, dar cuplurile pe care le-au ales nu au fost exact ceea ce se căutau, probabil a văzut toată lumea. Toți au venit să-și păstreze relația cu dinții”, a spus Cătălin Dumitrescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că el nu a fost marcat în niciun fel de emisiunea în care a participat, dar a realizat, fiind în Thailanda, că cei care au ales să-și testeze iubirea nu acceptau realitatea și alegeau să se mintă, cu toate că lucrurile nu mai mergeau așa cum trebuiau.

”Pe mine nu m-a marcat în vreun fel, doar că fiind acolo mi-am dat seama că oamenii se mint pe ei și se vor minți în continuare, sunt oameni care nu accept realitatea, deși erau evidente niște lucruri acolo, dar e clar că ei erau în stare să mintă până la sfârșit, sunt cupluri care aveau probleme dinainte să vină acolo, erau cupluri care deși au gafat-o grav nu acceptau că nu e ok relația lor”, a mai spus Cătălin Dumitrescu.

Totodată, Cătălin Dumitrescu mărturisește că unele ispite masculine ar fi făcut orice pe insulă doar pentru a nu fi eliminate, ceea ce în cazul său nu s-a întâmplat. Bărbatul precizează că el le-a spus încă de la început tuturor că nu e genul acesta de bărbat care să facă orice doar pentru a nu fi votat să plece acasă.

El precizează că concurentele ar fi încercat să profite de pe urma ispitelor masculine, să le facă jocurile, căci ele erau cele care luau decizia la eliminare.

”Din punct de vedere al ispitelor masculine, cele feminine erau pe altă insulă, consider că erau personaje acolo că ar fi făcut orice pentru a nu fi eliminați de fetele din cuplu, nicidecum nu și-au arătat fața lor cu adevărat, eu nu sunt genul ăsta de bărbat, le-am spus pe față și acolo. Cine mă acceptă, mă acceptă așa. Eu știu să mă accept și când greșesc, încerc să învățat, dar nici nu m-am dus acolo ca să fiu un cățeluș, cam asta și-ar fi dorit acele fete din cuplu, să se joace puțin cu noi, să fie ele ispitele, nu noi. Faptul că au avut în ispitele masculine niște bărbați care făceau jocul acesta al lor, le-a dat posibilitatea să se joace puțin”, a mai spus Cătălin Dumitrescu.

Mai mult de atât, el mai susține că în sezoanele trecute ispitele masculine erau ”mai bărbați” și nu permiteau orice din partea concurentelor. Se pare că în sezonul 6 lucrurile au stat diferit, după părerea lui Cătălin.

”În sezoanele trecute ispitele erau sau păreau cel puțin, că nu i-am cunoscut pe toți, păreau mai masculini, erau mai bărbați, și nu permiteau astfel de jocuri din partea fetelor din cuplu. Înțeleg ce înseamnă să flirtezi, să seduci pe cineva, dar nu poți să faci lucruri absurde la infinit, de dragul de te accepta cineva pe lângă sau acolo ca să rămâi în emisiune. Eu le-am zis clar că puteți să mă eliminați și primul, nu am niciun fel de problemă, eu n-am venit aici să vă aprind țigările, să vă masez, să vă plimb, dacă nu ai nicio conexiune”, mai spune el.

Cătălin Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste

După terminarea show-ului, Cătălin Dumitrescu s-a întors în țară, aici unde a început o relație cu o tânără foarte frumoasă și care i-a fost alături atât în momentele bune, dar și în cele mai grele. Bărbatul susține că iubita lui i-a dovedit loialitatea și sprijinul în toată această perioadă.

Cei doi se cunoșteau de dinainte ca bărbatul să participe la Insula Iubirii, dar abia după competiție au decis să-și dea o șansă în iubire.

”Mă știam cu fata dinainte, am interacționat cu ea dinainte, ne știam, ne plăceam, dar s-a închegat și s-a concretizat așa după ce am venit de la emisiune. Am trecut și printr-o perioadă puțin mai grea, fata mi-a fost alături și și-a dovedit cumva locul în viața mea și loialitatea față de mine, chestii la care poate foarte multe femei din ziua de azi ar fugi și nu ar fi alături”, spune Cătălin despre femeia din viața lui.

Insula Iubirii i-a adus lui Cătălin și prieteni, iar după competiție încă păstrează legătura cu toți colegii săi, iar cu unii dintre ei chiar e mai apropiat, printre care se numără Bogdan Ionescu și Mihai Daniel, cu care ne-a povestit că s-a și văzut de câteva ori și au petrecut timp împreună.

”M-am înțeles bine cu toți colegii, n-am avut probleme cu niciunul, mai apropiat aș putea spune că am fost de Bogdan Ionescu și de Mihai Daniel. Vorbesc cu toată lumea, dar cu ei m-am mai și văzut ca să zic așa”, ne-a mai spus Cătălin Dumitrescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Dumitrescu, fosta ispită de la Insula Iubirii, după experiența din Thailanda. Bărbatul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Cum se spală corect salata verde. Așa se elimină toate bacteriile
  • Cum se spală corect salata verde
  • Așa se elimină toate bacteriile
Stiri interne
Accident mortal în Orăștie! O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină. Micuța ar fi raversat strada în fugă, fără să se asigure
  • Tragedie într-o familie din Orăștie
  • O fetiţă în vârstă de 4 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină
  • Micuța ar fi raversat strada în fugă, fără să se asigure
Horoscop
Care sunt, de fapt, cele mai inteligente semne zodiacale? Ce spun astrologii 
  • Ce spun astrologii 
  • Care sunt, de fapt, cele mai inteligente semne zodiacale
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce altă pasiune are Puya, pe lângă muzică. Ce nu se știa despre artist: "Presupune să ai o conduită..." / VIDEO
  • Ce altă pasiune are Puya, pe lângă muzică
  • Ce nu se știa despre artist
Retete
Rețetă de pilaf turcesc cu ardei și roșii. Este un preparat simplu și delicios
  • Rețetă de pilaf turcesc cu ardei și roșii
  • Este un preparat simplu și delicios
Stiri interne
Locurile unde românii pot face grătar în ziua de 1 mai 2024, fără să primească amendă. Cei care lasă deşeuri în urma lor riscă să fie sancționați cu până la 500 de lei
  • Și în 2024, românii vor sărbători ziua de 1 Mai în stil tradițional
  • Unde pot face grătar în ziua de 1 mai 2024, fără să primească amendă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante