Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Cum se împarte Nicole Cherry între carieră și viața de familie. Cântăreața, declarații despre cununia religioasă!

EXCLUSIV. Cum se împarte Nicole Cherry între carieră și viața de familie. Cântăreața, declarații despre cununia religioasă!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 31.03.2023 la 11:01 Actualizat pe 31.03.2023 la 11:01

În urmă cu un an și jumătate, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară, iar cântăreața și soțul ei sunt părinții unei superbe fetițe ce le face viața mai frumoasă celor doi. Acum, artista e concurentă în noul sezon Te cunosc de undeva, iar aceasta ne-a spus cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie și cum gestionează această situație.

Nicole Cherry spune cum se împarte între familie și carieră

instagram

Nicole Cherry e una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar frumoasa cântăreață nu doar că e împlinită în plan profesional și are proiecte unul și unul, dar nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu un an și jumătate, iar anul trecut s-a și căsătorit cu partenerul ei de viață, Florin Popa.

Cu toate că are o mulțime de proiecte și scoate piese pe bandă rulantă, Nicole Cherry ne-a spus cum reuește să se împartă între carieră și viața de familie. Artista recunoaște că e destul de greu, mai ales că fetița ei este încă mică, dar susține că ai nevoie să fi o persoană organizată astfel încât să poți să gestionezi aceste situații.

Nicole Cherry spune cum reușește să se împartă între carieră și familie

Cântăreața spune că fetița ei e foarte cuminte și e norocoasă din acest punct de vedere. Nicole Cherry mărturisește că atunci când stă cu cea mică are grijă să se focuseze numai pe ea și să-i ofere toată atenția de care are nevoie.

Bineînțeles, atunci când e plecată la evenimente artista are ajutoare, căci soțul ei e un tătic responsabil și implicat în creșterea copilului, dar și părinții lui Nicole Cherry sunt topiți după micuță și au grijă de ea când artista și soțul ei sunt la treabă.

”E destul de greu, dar trebuie să fi organizat ca să poți să ajungi peste tot. Anastasia e un copil foarte bun, atunci când sunt cu ea e minunat și prefer să mă focusez numai pe ea, iar în rest sunt bine”, a spus Nicole Cherry, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Întrebată de cununia religioasă care ar trebui să urmeze, Nicole Cherry ne-a spus că momentan nu are nimic de zi în privința acestui subiect. Cântăreața mărturisește că momentan se focusează pe proiectele sale și nu au stabilit nimic legat de cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

”Momentan nu am nimic de spus, am proiecte multe pe care mă focusez și nu știu, va veni”, a mai zis ea.

Nicole Cherry e concurentă la Te cunosc de undeva

Nicole Cherry e concurentă în acest sezon la Te cunosc de undeva, iar artista va face echipă cu Juno pe scena transformărilor. Artista spune că încă de la primul episod a avut parte de o transformare destul de grea alături de partenerul ei, însă amândoi sunt pregătiți pentru toate provocările pe care le vor primi din partea ruletei.

”Mă bucur foarte tare că am revenit pe scena Te cunosc de undeva și cu siguranță eu și partenerul meu sperăm să vă surprindem. Te cunosc de undeva te scoate din zona de confort, a fost greu chiar din primul episod din acest sezon, dar cu siguranță vor mai fi și ne vom bucura de fiecare persoanaj în parte, chiar dacă va fi și greu”, a mai zis Nicole Cherry.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Cum se împarte Nicole Cherry între carieră și viața de familie. Cântăreața, declarații despre cununia religioasă!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți care luptă pentru marele premiu! Emoții puternice în platou: ”Se poate întâmpla orice” / VIDEO
  • Cine sunt finaliștii sezonului 13
  • Irina Fodor a făcut marele anunț
Horoscop
Top 3 zodii norocoase la începutul lunii iunie. Nativii vor trece prin transformări importante
  • Top 3 zodii norocoase la începutul lunii iunie
  • Nativii vor trece prin transformări importante
Stiri interne
”Au fugit după el şi...”. Una dintre fiicele bărbatului ucis în Crângași, declarații îngrozitoare! Prin ce chinuri a trecut, când a fost atacat
  • Cum au fost ultimele momente din viața bărbatului ucis în București
  • Declarații îngrozitoare din momentul atacului
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevăratul motiv pentru care ar fi venit în emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Să se vindece de...” / VIDEO
  • Andrada a făcut dezvăluiri explozive în emisiune
  • Cum a reacționat Antonia
Emisiuni TV
Acces Direct. Scandal între vecini. Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând? A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
  • Scandal între vecini
  • Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând?
  • A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
Emisiuni TV
Acces Direct. Iubita bărbatului ucis în Crângași, adevărul despre conflictul care a dus la crima de ieri. Tinerii ar fi venit ulterior în parc
  • Iubita bărbatului ucis în Crângași, adevărul despre conflictul care a dus la crima de ieri
  • Tinerii ar fi venit ulterior în parc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor