Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Dodo a căzut la pace cu Liviu Kevin, tatăl fiului ei. Actualul iubit a convins-o să-l lase să-și vadă copilul: ”Ne-am întâlnit toți patru”

EXCLUSIV. Dodo a căzut la pace cu Liviu Kevin, tatăl fiului ei. Actualul iubit a convins-o să-l lase să-și vadă copilul: ”Ne-am întâlnit toți patru”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 14.09.2022 la 23:37 Actualizat pe 14.09.2022 la 23:37

Anul trecut, înainte de a naște, cântăreața Dodo și tatăl fiului său, Liviu Kevin, au decis să se separe, iar lucrurile nu au fost deloc atât de liniștite precum ați fi crezut. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar artista i-a interzis bărbatului să-l vadă pe cel mic. Totuși, iată că acum au decis să cadă la pace, iar de dragul micuțului să aibă o relație decentă. Reporterii Spynews.ro au aflat de la Dodo că Liviu Kevin are acum dreptul să-l vadă pe băiatul său și chiar s-au întâlnit cu toții.

În luna noiembrie a anului trecut, cântăreața Dodo a adus pe lume primul ei copil, pe Patrick, băiatul pe care îl are din relația cu Liviu Kevin. Din nefericire, ea și tatăl băiatului au decis să se separe cu doar câteva luni înainte ca artista să nască, iar lucrurile nu au fost deloc simple.

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar aceștia au avut replici acide unul pentru celălalt în tot acest timp. După ce a născut, Dodo nu i-a permis tatălui fiului său să poată să-și vadă băiatul, iar artista a decis să-l crească pe cel mic de una singură, evident cu sprijinul mamei sale.

Cântăreața Dodo și tatăl fiului ei, Liviu Kevin, au căzut la pace! I-a permis să-și vadă băiatul

Se spune că timpul le rezolvă pe toate, iar în cazul cântăreței Dodo și al fostului ei partener de viață, lucrurile chiar așa au și stat. Reporterii Spynews.ro au luat legătura cu artista, iar aceasta ne-a transmis că în aceste momente a hotărât să-l lase pe tatăl lui Patrick să-și vadă fiul.

Ea a mărturisit că a căzut la pace și a vrut ca ea să fie împăcată, dar mai ales își dorește o relație decentă cu bărbatul cu care a făcut un copil.

”În momentul de față am decis să-l las să-și vadă copilul, pentru a mă împăca eu cu mine pur și simplu. Am dat-o la pace, a venit și l-a văzut pe Patrick de două ori până acum. Este ok, adică fiecare e cu viața lui, dar strict pentru copil și atât! Nu pot să zic că ne-am împăcat, pur și simplu am dat-o la pace, fiecare are viața lui, eu mi-am refăcut viața, probabil și el, iar relația dintre noi este strict pentru copil și atât”, a spus Dodo pentru Spynews.ro, în exclusivitate!

Dodo ne-a transmis că a fost convinsă să ia această decizie importantă chiar de către actualul său partener, cel cu care artista și-a refăcut viața. Cântăreața precizează că bărbatul păstrează legătura cu Liviu Kevin și de curând chiar s-au întâlnit toți patru în oraș, acolo unde Liviu Kevin a stat alături de Dodo, de iubitul ei, dar bineînțeles de fiul său de aproape un an.

Artista spune că totul a decurs foarte bine, Liviu Kevin s-a bucurat să fie în preajma fiului său, iar acum urmează ca în continuare să-l vadă pe cel mic.

”Nu țin legătura, el ține legătura doar cu iubitul meu pentru că sinceră să fiu iubitul meu m-a încurajat și și-a dorit din suflet să-l las să-și vadă băiețelul pentru că mi-a zis că și eu dacă m-aș pune în locul lui ar fi foarte greu. Iubitul meu nu a avut absolut nimic de comentat și chiar el l-a luat pe Patrick și ne-am văzut cu toții. Ne-am întâlnit toți patru. Lucrurile au decurs foarte bine, foarte frumos, ținem legătura pentru copil, dar nu țin eu legătura cu el, ci iubitul meu”, a mai zis Dodo.

Speră ca Liviu Kevin să se implice financiar în creșterea copilului

Cu toate că până acum au fost în scandal și nu au ținut legătura, acum Dodo mărturisește că a comunicat cu Liviu Kevin, tatăl copilului, și în ceea ce privește ajutorul financiar, căci să crești un copil nu e deloc ușor, mai ales de unul singur.

Ea susține că a discutat cu fostul ei partener acest subiect important, iar tatăl lui Patrick a ținut să-i promită artistei că o va ajuta cu bani pentru creșterea fiului său, mai ales că acum relația dintre ei e mult mai bună.

”Până acum nu s-a implicat financiar, dar sperăm că de acum înainte se va implica. Am căzut de comun acord, e normal să am niște pretenții de la el în creșterea lui Patrick. Nu am făcut nimic legal, ci doar am comunicat și cam atât, sperăm să se și țină de promisiuni”, a mai zis interpreta.

Cât despre viitorul alături de actualul iubit, Dodo visează la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă și atunci când va merge în fața altarului alături de partenerul ei. Ea mărturisește că nu se grăbesc însă să facă acest pas și că lasă ca lucrurile să vină de la sine atunci când Dumnezeu le plănuiește.

”Ne-am gândit la chestia asta, îmi doresc ca pe viitor să fiu miresică, îmi doresc să fiu alături de iubitul meu, e un om minunat, nu ne grăbim foarte tare, ne dorim ca lucrurile să vină de la sine și să vină de la Dumnezeu”, ne-a mai povestit Dodo.

Până să ajungă ea și iubitul său în fața altarului, luna trecută s-a întâmplat acest lucru, dar pentru botezul fiului lui Dodo. Evenimentul a ieșit fix așa cum trebuia, după cum ne-a mai spus cântăreața, iar actualul partener a ajutat-o foarte mult financiar în a reuși să organizeze totul așa cum cântăreața și-a dorit.

”Botezul a decurs foarte frumos, am avut în jur de 150 de invitați. Patrick a plâns foarte, foarte tare, dar se spune că are noroc dacă plânge. Am făcut o petrecere, iar botezul a decurs și pe zi, noi la rromi avem tradiția de a face botezul acasă și pe zi, după la biserică și după am mers la restaurant unde s-a ținut petrecerea până dimineață. Am fost ajutată foarte mult de iubitul meu, mai ales material”, a mai zis artista.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Dodo a căzut la pace cu Liviu Kevin, tatăl fiului ei. Actualul iubit a convins-o să-l lase să-și vadă copilul: ”Ne-am întâlnit toți patru”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Mama lui Gheboasă, ținută departe de copiii ei de mai bine de 15 ani! Claudia, detalii halucinante: „Furau pe acolo...” / VIDEO
  • Mama lui Gheboasă nu mai știe nimic de copiii ei
  • Femeia, declarații șocante
Stiri interne
Accident îngrozitor în Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, după ce au intrat cu mașina într-un copac. Autoturismul s-a făcut praf / FOTO
  • Doi tineri au murit într-un accident în Argeș
  • Au suferit răni foarte grave, după ce au intrat cu mașina într-un copac
Emisiuni TV
Acces Direct. Fiica Antoniei, răpită de tatăl de 65 de ani! Tânăra, apel disperat: „Eu am intrat în spital...” / VIDEO
  • Fetița Antoniei, răpită de tată
  • Tânăra nu știe ce să mai facă
Stiri interne
Bătaie ca-n vestul sălbatic in Joia Mare! Doi bărbați și-au împărțit pumni în Sectorul 6 al Capitalei / VIDEO
  • Doi bărbați s-au bătut în București
  • Oamenii au fost șocați de gestul agresorului
Beauty & Lifestyle
Banc: "Ai încredere totală în mine, nu?" Răspunsul te va amuza teribil
  • Cele mai amuzante glume
  • Bancuri tari
Stiri interne
Jaf ca-n filme în Italia! Două românce care s-au dat drept badante au furat 30.000 de euro de la un bătrân. Au avut și un complice
  • Două românce au ajuns în spatele gratiilor, în Italia
  • Femeile s-au dat drept badante și au furat 30.000 de euro de la un bătrân
  • Au avut și un complice
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Când se vor bucura românii de următoarea minivacanță. Mai sunt doar câteva săptămâni
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
recomandare pe antena3.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei pentru șoferi! Care sunt prețurile de astăzi ale carburanților în România
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutoare de 50.000 de euro pentru o categorie de persoane. Condiții pentru a încasa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”