Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Elena Ionescu și iubitul, Giorgos Athanasiadis, s-au mutat deja împreună! Cântăreața, declarații despre o viitoare sarcină, dar și nuntă: ”E un băiat înțelept, un om matur”

EXCLUSIV. Elena Ionescu și iubitul, Giorgos Athanasiadis, s-au mutat deja împreună! Cântăreața, declarații despre o viitoare sarcină, dar și nuntă: ”E un băiat înțelept, un om matur”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.12.2022 la 23:22 Actualizat pe 24.12.2022 la 23:22

De 3 luni, viața Elenei Ionescu s-a schimbat, căci de atunci iubește din nou și e fericită. Giorgos Athanasiadis e bărbatul care a învățat-o din nou să iubească, iar cei doi și-au dus relația la alt nivel. Cântăreața ne-a oferit declarații în exclusivitate despre faptul că s-a mutat deja împreună cu partenerul, dar și ce spune despre o eventuală nuntă sau încă un copil.

Elena Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Giorgos Athanasiadis, cântăreț de origine greacă ce face parte din trupa Greek4U și cu care recent artista a lansat și o melodie. Interpreta și cântărețul formează un cuplu de puțin timp, mai precis de 2-3 luni, așa cum ne-a spus chiar ea, dar relația lor e foarte serioasă.

Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis, iubitul ei, s-au mutat împreună. Relația lor a trecut la alt nivel

Lucrurile au evoluat rapid între ei, motiv pentru care au decis să se și mute împreună, iar Elena Ionescu deja i l-a prezentat pe Giorgos și fiului ei, Răzvan și acum locuiesc toți trei. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Elena Ionescu ne-a mărturisit că noul ei iubit ține foarte mult la băiatul acesteia, ceea ce o face foarte fericită, iar de asemenea copilul e atașat de partenerul mamei sale.

”Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur, iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este, m-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan, iar Răzvan ține foarte mult la el. Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă”, ne-a spus Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Deși a mai trecut printr-o căsnicie, dar care s-a terminat rapid, Elena Ionescu nu spune NU la nuntă, astfel că artistă susține că dacă e să fie, atunci cu siguranță va fi. Cântăreața însă precizează că preferă ca aceste lucruri să vină natural și să nu le forțeze în niciun fel. Ea ne-a spus că se vede mireasă din nou, dar nu reprezintă pentru ea în niciun caz o prioritate. Vedeta e fericită că relația sa cu Giorgos funcționează foarte bine.

”Nu pot să spun pentru că am mai spus-o și când am făcut-o și poate am greșit. Prefer ca lucrurile să vină natural, nici nu mă mai gândesc, cumva dacă e să fie, o să fie, dacă nu iar e bine. Nu va schimba relația între doi oameni această trecere. Cred că dacă ne înțeleg și suntem ok, mai puțin sau relevant contează lucrurile astea. Mi-aș dori ca orice femeie, clar, dar nu e o chestie la care mă gândesc sau prioritară. Important să ne înțelegem noi bine, să fie ceva frumos, de continuitate”, ne-a mai zis ea.

Mai mult de atât, Elena Ionescu nu exclude nici varianta de a deveni din nou mămică. Cântăreața mărturisește că deși are un copil, nu e egoistă și se gândește și la faptul că partenerul ei își dorește să devină tătic.

Totuși, i se pare acum mult prea devreme să vorbească despre nuntă sau copii, căci relația e abia la început.

”Nu exclud nici acest aspect, nu aș putea să fiu egoistă din acest punct de vedere, iar dacă e să fie și dacă e să ne înțelegem. Totuși, e mult prea incipient, suntem la început, abia avem 2-3 luni, e prea mult să facem o declarație de genul ăsta. Dacă Dumnezeu va vrea eu nu mă voi opune”, mai spune ea.

Ce planuri are Elena Ionescu pentru Crăciun, dar și pentru 2023

Elena Ionescu va petrece Crăciunul în familie, cu oamenii dragi ei, așa cum s-a întâmplat în fiecare an, însă de Revelion va fi pe scenă. Cântăreața urmează să aibe 3 evenimente în noaptea dintre ani, însă ulterior va petrece tot cu familia și cei dragi.

”De Crăciun voi fi în familie, așa cum facem de fiecare dată, cu cel mic, cu cel dragi. De Revelion voi fi pe scenă, am trei concerte, voi fi în București anul acesta. Mă bucur, după mulți ani, de primul Revelion făcut lângă familie. Pe la 3 dimineața voi termina de cântat și e perfect”, a mai zis ea.

Pentru anul 2023, Elena Ionescu are planuri mari. Ea ne-a mărturisit că va avea un proiect alături de o trupă și se va ocupa mai mult de muzică față de anul 2022, căci muzica reprezintă cea mai mare pasiune pentru ea și vrea să scoată cât mai multe melodii, dar și să aibă cât mai multe evenimente, atât în țară, cât și în străinătate.

”În anul 2023 am un proiect în desfășurare cu un band, am vrut să-l fac la final de an, dar am zis că e mai bine să mai aștept puțin că vin sărbătorile, am tot plecat și eu, mi-am luat câteva vacanțe, și am zis să mă ocup de la începutul anului. Am o piesă foarte tare cu un taraf, e un proiect mai diferit față de ce am făcut până acum, clar mă voi axa mult mai mult pe muzică de la anul. Anul acesta a fost mai mult de traziție, mai multe proiecte, campanii, dar de anul viitor vom începe cu muzica. Am terminat pe final de an cu piesa cu Greek4U, dar aceea a fost așa o piesă de trecere și că o să mă apuc mai serios de muzică”, ne-a mai spus Elena Ionescu pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Elena Ionescu și iubitul, Giorgos Athanasiadis, s-au mutat deja împreună! Cântăreața, declarații despre o viitoare sarcină, dar și nuntă: ”E un băiat înțelept, un om matur”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Fosta iubită a lui Cristi Tănase, noi dezvăluiri despre mariajul lor. Ce acuze îi aduce Adina Maria fotbalistului: „Provoacă durere și suferință”
  • Fosta iubită a lui Cristi Tănase, noi dezvăluiri despre mariajul lor
  • Ce acuze îi aduce Adina Maria fotbalistului
Showbiz intern
„Ne rugăm pentru păcatele noastre și ale altora”. Alin Oprea, un nou mesaj în plin scandal cu fosta soție, Larisa Uță. Artistul și actuala parteneră, Medana, au plecat în vacanță
  • Alin Oprea, un nou mesaj în plin scandal cu fosta soție, Larisa Uță
  • Artistul și Medana au plecat în vacanță
Emisiuni TV
Raj, bărbatul găsit de echipa Acces Direct, noi detalii despre săptămâna în care a dispărut. Mama lui crede că tânărul este în pericol în continuare
  • Acces Direct l-a găsit pe Raj, bărbatul dat dispărut în urmă cu o săptămână și jumătate
  • Mama lui este convinsă că fiul ei este în pericol în continuare
Showbiz intern
Petrecere faraonică de ziua de naștere a lui Adrian Minune! Manelistul a petrecut alături mii de fani. Ce nume mari din muzică au făcut spectacol | VIDEO
  • Adrian Minune a împlinit 50 de ani
  • A sărbătorit cu o petrecere fastuoasă
Stiri interne
Anunț ANM! Cod portocaliu de inundații în vestul țării!
  • Cod portocaliu de inundații în vestul țării!
  • La ce se pot aștepta românii
Showbiz intern
„Tot cu Bogdan de la Ploiești?”. Cum a răspuns Cristina Pucean la cea mai mare curiozitate a fanilor. Urmăritorii lor cred că s-au împăcat deja
  • Bogdan de la Ploiești a anunțat zilele trecute despărțirea de Cristina Pucean
  • Fanii lor cred că s-au împăcat deja
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Şefa ANM anunţă cod portocaliu de inundaţii în vest vineri, care se va suprapune peste vârful viiturii de pe Dunăre
recomandare pe as.ro
Adevărul despre fiul lui Leonard Doroftei. A luat o decizie incredibilă după ce s-a gândit la românii care abia au ce mânca
Romania TV
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au trecut la un alt nivel. Anunţul făcut pe Instagram: Alt vibe!
Romania TV
De unde provin cotletul și ceafa de porc din Kaufland. Românii le cumpără pentru că sunt ieftine, dar NU citesc eticheta
recomandare pe antena3.ro
O femeie spune că a slăbit 72 de kilograme în 2 ani apelând la două trucuri simple, dar esențiale
recomandare pe antena3.ro
Un bărbat cu 9 clase s-a dat drept medic și a făcut operații de mărire a penisului timp de 20 de ani
recomandare pe antena3.ro
Val de aer polar în România. După ciclonul Boris, țara noastră va fi lovită de furtuna Ashley
recomandare pe playtech.ro
N-a mai fost văzută niciodată așa! Cea mai bogată româncă, îmbrăcată într-o rochie de câțiva lei: A făcut senzație pe net
recomandare pe playtech.ro
Vin 7 zile cu noroc pentru aceste zodii. Trăiesc clipe de vis, viața lor se schimbă radical
recomandare pe redactia.ro
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
recomandare pe redactia.ro
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
recomandare pe Ciao.ro
Oana Lis a făcut anunțul trist despre Viorel Lis. Ultima fotografie
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Bani pentru o categorie de români! Vestea cea mare
recomandare pe dailybusiness.ro
Românii ar putea avea două minivacanțe la finele lui 2024. Una de șapte zile
recomandare pe Jurnalul.ro
#rezist atacă în haită punctele-cheie ale sistemului energetic
recomandare pe a1.ro
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor