Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Fulgy sare în apărarea iubitei lui, Bia Khalifa, după ce blondina ar fi fost bătută de un polițist de frontieră, în Aeroportul Otopeni. Fiul Clejanilor, reacție dură!

EXCLUSIV. Fulgy sare în apărarea iubitei lui, Bia Khalifa, după ce blondina ar fi fost bătută de un polițist de frontieră, în Aeroportul Otopeni. Fiul Clejanilor, reacție dură!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 10.02.2023 la 17:54 Actualizat pe 10.02.2023 la 17:54

Fulgy, fiul Clejanilor, e șocat de ceea ce s-a întâmplat astăzi pe Aeroportul Otopeni, la sosirea din Milano, acolo unde a mers alături de iubita lui, Bia Khalifa. Tânărul mărturisește că nu-i vine să creadă prin ce chinuri a trecut partanera sa, căci aceasta ar fi fost bătută de un polițist de frontieră. Ce a transmis Fulgy și ce spune Bia despre toată situația creată.

Bia Khalifa ar fi fost bătută. Reacția lui Fulgy după incident

instagram

Bia Khalifa și Fulgy au trecut astăzi printr-o situație de-a dreptul șocantă, după cum o relatează cei doi. La întoarcerea din Milano, pe Aeroportul din Otopeni, Bia Khalifa ar fi fost bătută, încătușată și sechestrată de unul dintre angajați, mai precis de către un polițist de frontieră.

Totul s-a întâmplat în jurul prânzului, iar în ciuda a tot ceea ce a apărut în presă cum că Bia Khalifa ar fi avut un comportament ciudat în fața polițiștilor, tânăra susține că nu-i adevărat și că a fost bătută din senin de către organul legii.

Fulgy sare în apărarea Biei Khalifa, după ce iubita lui ar fi fost bătută de un polițist de frontieră în aeroport

Fulgy, iubitul ei, a privit toată scena în care tânăra ar fi fost lovită, ea apârând cu multe vânătăi pe corp imediat după incident. El susține că nu a putut să facă nimic și că singura soluție a fost să ceară ajutor celor din jur, căci dacă intervenea ar fi fost și mai grav.

”Bia a fost luată de acolo, iar eu în momentul acela spuneam dacă e real ce se întâmplă. M-am dus să caut ajutor pe acolo la angajații din aeroport, am vorbit cu un manager și mi-au zis și ei că nu le vine să creadă că e posibil așa ceva, dar mi-au zis că ei nu au acces acolo la poliția de frontieră. Singurii oameni care m-au ajutat într-un final au fost polițiștii, de la 112, am sunat de două ori, o dată să spun ce s-a întâmplat, iar a doua oară m-au sunat ei să-mi spună că s-au sesizat. După care a venit un om care a avut contact cu Bia, el a încercat să o liniștească și m-a tras pe dreapta și mi-a zis că îi vor da drumul și să stăm liniștiți”, a spus Fulgy, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Tânărului nu-i vine să creadă prin ce momente de coșmar a trecut iubita lui, iar acesta precizează că imediat după ce aceasta a fost scoată din încăpărea unde ar fi stat sechestrată, au mers la INML pentru a scoate un certificat medico-legal, ulterior mergând să depună o plângere pentru toate cele întâmplate.

Mai mult de atât, Fulgy susține că iubita lui nu a avut deloc un comportament ciudat față de oamenii legii, la sosirea în aeroport, și precizează că aceasta nu ar consuma substanțe interzise, așa cum s-ar mai fi spus despre ea.

”Atunci am luat-o pe Bia de mână, am dus-o la INML, am făcut tot ce trebuie, după am mers să facem plângere la poliția de frontieră, oamenii de acolo au fost șocați, eu sunt lângă Bia și o ajut acum, eu nu puteam să fac acolo nimic că dacă interveneam, chiar și verbal, eram la pușcărie. Bia nu a avut nicio relație aiurea și vă zic sigur că Bia nu se droghează, nu o văd cu droguri, cu anturaje urâte, cu nimic”, a mai zis el.

Băiatul Clejanilor mai spune că ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă un semnal de alarmă și compară țara noastră cu celelalte țări, unde organele legii chiar își fac treaba și au un comportament civilizat față de ceilalți.

El mărturisește că toată întâmplarea de astăzi din aeroport a fost văzută de sute de oameni, șocați și ei totodată de ceea ce se petrece.

”Oamenii din jur erau foarte speriați, o femeie a vrut să ne ajute, toți erau speriați de ce s-a întâmplat. Eu nu am putut să văd ce se întâmpla cu Bia, ea era bătută acolo, uită-te la fața ei, eu nu am luat-o așa pe Bia. Oriunde în afară poliția e poliție, iar țara e țară. În America pentru cel mai mic lucru vin acolo 6-7 mașini și polițiștii sunt antrenați, dar oamenii ăia vorbesc cu calm, gestionează situația, dar ăla a sărit de pe scaun și a dat să o bată, iar înainte o bârfea cu colega lui și spuneau că uite asta e Bia”; mai spune Fulgy.

Bia Khalifa, declarații exclusive după incidentul în care a fost implicată

De asemenea, Bia Khalifa ne-a transmis în exclusivitate că a făcut toate demersurile necesare pentru ca cei care ar fi agresat-o să plătească. Ea mărturisește că a fost sechestrată și chinuită, bătută și lăsată fără apă timp de aproape o oră, dar și atinsă în anumite zone ale corpului.

”Am luat toate demersurile legale posibile, am vorbit cu doi avocați, îl am pe Fulgy alături de mine și o să fie bine, omul ăla o să plătească, n-ai cum să abuzezi și să maltratezi aproape sexual o femeie, că m-au abuzat fizic și psihic fără să-mi dea apă și nimic, au scrumat pe mine. Cu chestia asta e un semn de alarmă, dacă nu se rezolvă cumva, România e o țară de c****t, o țară nesigură. Dacă eram singură și Fulgy nu suna la poliție probabil că încă eram acolo, bătută și violată, pentru că a început să mă pipăie, m-am rugat de ei 45 de minute să-mi dea un pahar de apă”, a zis Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

Ea a mărturisit că într-adevăr a primit și o amendă de 4000 de lei, dar nu înțelege din ce motiv, căci tot ea ar fi fost cea abuzată. Tânăra a mai precizat că și oamenii de la INML au rămas șocați atunci când i-au văzut loviturile de pe corp.

”Am scos un certificat medico-legal, am stat 20 și ceva de minute doar ca să vadă ce am pe mine, sunt plină de vânătăi. Am fost la INML, am fost la poliția de frontieră și am depus plângere la tot ce s-a întâmplat, abuz de serviciu și agresiune din partea unui organ (...) E adevărat că am primit 4000 de lei amendă, dar am fost bătută, agresată, sechestrată, Fulgy nu a primit nicio amendă. Nu știu de ce mi-au dat amendă de 4000 de lei, habar n-am, spuneau ei că sunt agresivă, mi-au dat amendă că am bani...”, a mai zis Bia Khalifa.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Fulgy sare în apărarea iubitei lui, Bia Khalifa, după ce blondina ar fi fost bătută de un polițist de frontieră, în Aeroportul Otopeni. Fiul Clejanilor, reacție dură!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, după ce a părăsit emisiunea! Ce se întâmplă în viața fostului concurent: ”Cu gândul...” / FOTO
  • Ce face Alexandru de la Mireasa, după ce a fost eliminat
  • Fostul concurent a transmis un mesaj neașteptat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dodel și soția lui, despărțire cu scandal. Cristi Tănase a depus cererea de divorț. Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
  • Dodel și soția lui, despărțire cu scandal
  • Cristi Tănase a depus cererea de divorț
  • Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
Emisiuni TV
Visul românesc – Succes american. Cum a reușit Ben Toma să ocupe una dintre cele mai importante funcții politice din Arizona. Românul, un exemplu de motivație: ”A fost foarte greu” / VIDEO
  • Cine este Ben Toma, unul dintre cei mai de succes bărbați din Arizona
  • Este român și are o carieră fabuloasă
Showbiz intern
Uddi a devenit, din nou, tată. Partenera lui a născut în urmă cu câteva zile. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor
  • Uddi a devenit, din nou, tată
  • Partenera lui a născut în urmă cu câteva zile
  • Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor
Stiri interne
Ea este Monica, tânăra de 17 moartă într-un accident rutier în Timiș. La volanul mașinii se afla iubitul ei, care luase permisul în urmă cu patru zile / FOTO
  • O tânără de 17 ani a murit în Timiș
  • Monica s-a stins din viață după ce mașina în care se afla s-a răsturnat
Paparazzi
Accident grav în Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a murit, iar circulația este deviată / FOTO
  • Accident grav în Sectorul 2 al Capitalei
  • O femeie a murit, iar circulația este deviată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Comuna renumită ca fiind cea mai mare rezervaţie de liliac din ţară. Se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare
recomandare pe as.ro
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului în România! BNR confirmă ce se întâmplă cu ratele românilor
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni