Live acum Viaţa fără filtru (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV! Gabriela Lucuțar - ”Regina Întunericului”, adevăratele motivele ale divorțului de soț, după căsnicia de 20 de ani! Mărturii dureroase

EXCLUSIV! Gabriela Lucuțar - ”Regina Întunericului”, adevăratele motivele ale divorțului de soț, după căsnicia de 20 de ani! Mărturii dureroase

De Razvan Paltin.
Publicat pe 08.08.2024 la 22:51 Actualizat pe 14.08.2024 la 14:00

Pentru prima dată, după divorțul de fostul ei soț, după o căsnicie de 20 de ani, Gabriela Lucuțar, cunoscută drept și ”Regina Întunericului”, vorbește despre motivele ce au dus la destrămarea relației! Din păcate, agresiunea verbală și fizică din ultimul timp a fost lucrul care a făcut-o pe vedetă să ia decizia radicală!

Gabriela Lucuțar e o fire extrem de puternică și nu doar prin prisma meseriei pe care o are, aceea de a fi maestru de ceremonii funerare, dar și datorită momentelor care au reprezentat o lecție pentru ea și a făcut-o să vadă altfel lumea.

Unul dintre aceste momente e și cel al divorțului, divorț ce s-a încheiat în urmă cu doar câteva luni. Separarea de fostul ei soț nu a fost deloc una ușoară, cu atât mai mult cu cât erau împreună de 20 de ani, însă a avut motive bine întemeiate pentru a lua această decizie. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Gabriela Lucuțar ne spune adevărate motive ce au dus la separare.

”Regina Întunericului” regretă faptul că a stat două decenii cu fostul ei partener, dar nu regretă că împreună au trei copii, pe care mai mult ea și i-a dorit, după cum ne-a mărturisit.

”Nu mă așteptam să fie așa. După 20 de ani zici că nici nu l-am cunoscut niciodată, zici că nici n-am fost cu cineva vreodată, poate pentru că acum mi-am dat seama ce fel de om a fost. Regret că am fost împreună, dar dintr-un singur punct de vedere nu regret acela că am trei copii minunați. Eu am vrut să devin mamă, el nu a vrut”, a spus Gabriela Lucuțar pentru Spynews.ro.

Adevărate motivele ale divorțului dintre Gabriela Lucuțar - Regina Întenericului și fostul ei soț

Unul dintre motivele divorțului a fost acela că în toți cei 20 de ani de mariaj, Gabriela Lucuțar s-a simțit extrem de singură în relație. Ea spune că fostul ei soț nu era deloc implicat și tot timpul ea era mai mult ”capul familiei”, deși ar fi trebuit să fie invers. Ea spune că dacă s-a tot simțit singură în cele două decenii, a decis că atunci să fie singură și cu acte și a cerut divorțul de tatăl copiilor.

”El nu era implicat absolut deloc în tot ce înseamnă o căsnicie și tot timpul eu eram singură peste tot. Eu trebuia să mă ocup de absolut tot, tot timpul îmi zicea să mă ocup eu de tot. Mă punea peste tot ca eu să vorbesc, la acel moment știam că eu mă descurc mai bine decât oricine, doar că dacă trebuia să mergem la o petrecere îmi zicea că el nu are chef și să mă duc singură. Eu peste tot mergeam singură, m-am simțit foarte singură într-o căsnicie și într-o familie cu trei copii. Iar atunci, pentru că toate deciziile îmi aparțineau, toate lucrurile le făceam singură, am decis că dacă tot sunt singură, atunci să fiu singură și cu acte”, ne-a mai zis Regina Întunericului.

Vedeta susține că ea mereu a fost puternică și determinată și nu a vrut să se mulțumească cu puțin, în timp ce soțul ei nu era așa. I-a fost alături bărbatului în cele mai grele momente, atunci când acesta s-a îmbolnăvit, și a luptat ca el să se facă bine și să poată să-și crească împreună copii, însă atitudinea fostului soț s-a schimbat în timp, și nu în bine.

”Eu am fost o femeie foarte determinată și mereu mi-a plăcut să nu mă mulțumesc cu puțin, mereu am știut că pot mai mult și mai mult. El a fost mai delăsător tot timpul. Lui nu îi plăceau deloc schimbările, el se mulțumește cu liniște, ceea ce e foarte bine, doar că nu pot să stau niciodată să aștept să-mi pice din cer sau să mă mulțumesc cu puțin. Noi n-am știut de vacanțe, el avea tabieturile lui, avea din cauza greutății probleme mari cu sănătatea, eu am avut foarte mare grijă de el, a fost al patrulea copil al meu, l-am dus la medici pentru a se găsi o soluție. I-am zis să facă ceva pentru că avem trei copii și trebuie să avem grijă de ei, să fie sănătos. El niciodată nu m-a jignit, nu m-a bătut, m-a susținut, mi-a dat sfaturi, dar doar atât, toate erau la telefon, de pe scaun. Vorbesc aici despre până a se deteriora lucrurile în urmă cu doi ani”, a mai spus ea.

A fost agresată în fața copiilor de către fostul soț, în ultimii ani de mariaj

Din păcate, picătura care a umplut paharul și care a făcut-o pe Gabriela Lucuțar să pună punct mariajului a fost atunci când fostul soț, în urma unei discuții mai aprinse, a lovit-o, chiar în fața copiilor. Acest lucru a făcut-o pe vedetă să nu mai stea pe gânduri și s-a temut pentru viața ei și a celor mici, a cerut un ordin de protecție și după a cerut divorțul.

”Ulterior, spre finalul căsniciei, lucrurile s-au schimbat, a existat și o ceartă și o agresiune, chiar în fața copiilor, iar atunci am decis să pun punct. Eu nu sunt violentă, știam că nici el, m-am temut pentru viața mea. Când am zis că vreau să divorțăm, pentru că nu mă mai simțeam bine, nu mai eram fericită, a devenit agresiv, nu doar fizic, ci și verbal. Am știut și mi-am dat seama că viața mea și a copiilor mei e pusă în pericol, iar atunci am decis să cer ordin de protecție, m-am temut pentru viața mea și a copiilor mei”, ne-a mai zis ea.

S-au despărțit, lucrurile s-au mai calmat, însă bărbatul ”s-a rupt” total de copiii lui și nu mai vrea să aibă grijă de ei. Gabriela Lucuțar ne-a transmis că acesta nu mai ține legătura cu ea și nici cu cei mici, nu își dorește să se implice în creșterea lor și cu greu își plătește și pensia alimentară.

Copiilor le-a fost extrem de greu să treacă prin divorțul părinților, iar Regina Întunericului ne-a spus că fiica ei cea mijlocie a întrebat-o de ce ea și tatăl lor nu le-au cerut și lor părerea atunci când au decis să divorțeze. Această întrebare a lăsat-o fără cuvinte pe brunetă.

”Mi-a fost foarte greu pentru copii în primul rând. Nu mai ținem legătura, nu dorește să se implice în creșterea copiilor, pensia alimentară e una foarte mică și o dă foarte greu. De aici mi-am dat seama că am luat decizia corectă și trebuia să o fac demult, orice ar fi între doi adulți care s-au separat, orice supărare ar exista, când e vorba de sufletul unor copii care n-au nicio vină și sunt implicați fără să vrea, în acest divorț. Fiica cea mijlocie m-a întrebat dacă pe copii i-am întrebat dacă eu și tatăl lor vrem să divorțăm. Nu știam cum să-i răspund, i-am explicat cum am putut, mi-am cerut scuze că nu i-am întrebat. Le-am spus că ei trebuie să crească într-un mediu civilizat și eu voi încerca să le ofer mereu o educație frumoasă”, a mai zis Gabriela Lucuțar.

Vedeta spune că nu îi e ușor să-și crească singură copiii, dar spune că e mai bine așa decât să fie singură într-un mariaj în care nu îi era deloc bine. Ea consideră că a luat cea mai bună decizie pentru ea și pentru cei trei copii.

”Mă descurc singură cu ei, nu mi-e ușor, ei sunt foarte ok, dar știu ce e în sufletul lor, e un lucru pe care nu mi l-aș fi dorit niciodată în viața asta, să-mi las copiii fără tată, de aceea a fost o decizie la care am stat să mă gândesc 7 luni, zi de zi, ce să fac. Dar dacă nu mai eram fericită, nu mai eram bine, și existau mereu nemulțumiri, atunci eu am considerat că este decizia cea mai bună și în continuare îmi văd de copiii mei, de firmă. Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi pentru mine și copii, eu nu-l mai am decât pe Dumnezeu și pe copii”, a mai spus vedeta.

Își dorește să-și refacă viața

Acum, Gabriela Lucuțar e mai mult decât pregătită să-și refacă viața și spune că așteaptă bărbatul care să fie la fel de puternic ca ea și care să o facă fericită, dar nu prea crede că îl va găsi.

”Aștept să apară Făt-Frumos! Am 40 de ani, nu am 70, am nevoie de sprijinul unui bărbat. Dacă 20 de ani nu am avut sprijinul unui bărbat, de acum înainte o să am nevoie. Am nevoie de un bărbat așa cum sunt eu. Eu cred însă că ori acest bărbat e însurat ori l-am înmormântat eu, nu cred că există. Cel pe care eu îl caut sau pe care vreau să mi-l trimită Dumnezeu nu cred că există”, a mai zis ea.

Nu exclude nici o recăsătorie și spune că toate vin de la Dumnezeu și Cel de Sus știe cel mai bine cum vor sta lucrurile în viața ei de acum încolo

”Dacă va fi să fie, eu nu sunt nici ipocrită, genul ăla de femeie, că nu-mi mai refac viața, că nu mă mai căsătoresc, eu nu am ce să știu ce se va întâmpla. Toate vin de la Dumnezeu”, ne-a mai zis Regina Întunericului, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV! Gabriela Lucuțar - ”Regina Întunericului”, adevăratele motivele ale divorțului de soț, după căsnicia de 20 de ani! Mărturii dureroase
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care ar fi apărut împreună cu o altă femeie. O acuză că ar fi adus unul dintre amanți în casă
  • Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care apare alături de amantă
  • Un cetățean german, cu care Larisa Uță ar fi avut o relație, ar fi fost în casa lor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 19 septembrie 2024: Gemenii trec printr-o perioadă încărcată în afaceri sau pe plan profesional
  • Horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Alin Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”. Cum ar fi reacționat Larisa Uță când artistul ar fi confruntat-o
  • Alin Oprea susține că fosta soție ar fi avut trei amanți
  • Ar fi recunoscut două dintre relații
Stiri interne
Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș. George, un tânăr de 34 de ani, s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru
  • Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș
  • Ar mai fi încercat și în trecut să își pună capăt zilelor
Emisiuni TV
Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 64 de ani. Ce i s-a reproșat lui Alin Gabriel Matei după moartea lui
  • Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit astăzi 64 de ani
  • A murit în urmă cu aproape trei ani
Showbiz intern
Lolrelai, în lacrimi după ce a aflat că medicul stomatolog pe care l-a acuzat de agresiune sexuală a fost condamnat la închisoare. Ce promisiune i-a făcut mamei înainte să moară
  • Medicul stomatolog pe care Lolrelai l-a acuzat că a agresat-o sexual a fost condamnat la 10 ani de închisoare
  • Influencerița a izbucnit în lacrimi când a aflat că dentistul a fost pedepsit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
Romania TV
BREAKING Cutremur MARE în România, s-a simţit puternic la Bucureşti. Vom reveni
recomandare pe antena3.ro
Mormântul unui „copil vampir” a fost descoperit de muncitorii care scoteau din pământ rădăcini lângă o biserică istorică din Polonia
recomandare pe antena3.ro
Filmul atacului de la Parlament. Cum a reușit bărbatul care a dat foc să iasă liniștit și să ajungă cu metroul până în Vitan
recomandare pe antena3.ro
Fumatul și vapatul vor fi interzise în aer liber (proiect al UE)
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe redactia.ro
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
recomandare pe Ciao.ro
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! Primești 200.000 de euro în cele mai grele vremuri, doar dacă depui dosarul cu actele necesare
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Nouă cupluri de vedete au acceptat provocarea sezonului 2 din show-ul fenomen Power Couple România – La bine și la greu!