Live acum
Prime time 19:30 SuperShow de Paște
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Ioana Simion și Ilie Năstase, împăcare în prag de sărbători. Cum l-a iertat pe fostul tenismen înainte de Crăciun: ”Să zicem că da, suntem bine”

EXCLUSIV. Ioana Simion și Ilie Năstase, împăcare în prag de sărbători. Cum l-a iertat pe fostul tenismen înainte de Crăciun: ”Să zicem că da, suntem bine”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.12.2022 la 23:29 Actualizat pe 23.12.2022 la 23:29

Probleme în mariajul Ioanei Simion cu Ilie Năstase au tot existat de-a lungul timpului, însă în ultima perioadă parcă au venit din ce în ce mai multe. După scandalurile din ultimele săptămâni, acum Ioana Simion și fostul tenismen au decis să lase totul în urmă și să se bucure de sărbătorile de iarnă pe care le vor petrece departe de București.

Ioana Simion și Ilie Năstase au parte de o căsnicie presărată cu multe ”picanterii”, iar de-a lungul timpului povestea lor de dragoste a fost mai mereu la limita divorțului. Recent, cei doi au fost implicați într-un alt scandal, după ce în presă a apărut informații conform căreia Ilie Năstase ar fi spus că soția sa a plecat de acasă cu două milioane de euro.

Ioana Simion și Ilie Năstase au lăsat certurile și s-au împăcat în prag de sărbători

Ulterior, fostul tenismen a declarat că nu el a făcut această declarație și că cineva, de fapt, vrea să le facă rău. Cu toate că au existat tensiuni în mariajul lor, acum Ioana Simion și Ilie Năstase au lăsat totul în urmă și s-au împăcat, însă soția fostului tenismen spune că mai are să se convingă de anumite aspecte.

”Eu eram foarte curioasă să știu atunci cine a vorbit că aș fi fugit cu milioanele, el a ieșit în presă și a spus că nu a vorbit așa ceva. Acum să zicem ca da, suntem bine. Eu va trebui să mă conving de anumite lucruri cu care nu sunt așa lămurită, de ce se întâmplă, că au fost câteva lucruri care m-au deranjat foarte mult, cum a fost și cu restaurantul acela unde se zicea că am consumat alcool. Eu nu consum alcool decât o dată sau de două ori pe an, și atunci foarte puțin, eu nu sunt consumatoare de alcool”, a spus Ioana Simion, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Totodată, Ioana Simion ne-a mai spus că i s-a părut foarte deranjant și faptul că tot apar materiale în care se spune că aceasta e întreținută de soțul ei, Ilie Năstase și că acesta i-ar fi cumpărat cauciuri de iarnă pentru mașină.

”Acum două zile a mai fost ceva că pompează bani și că mi-ar fi luat cauciucuri. Stai puțin să ne înțelegem. Până la urmă suntem soț și soție, nu sunt amantă, nu sunt iubită, orice soț îi schimbă cauciurile la soție. Mi se par foarte multe aberații, nu știu ce se întâmplă”, ne-a mai zis ea.

Va petrece Crăciunul și Revelionul cu Ilie Năstase și întreaga familie, la Poiana Brașov

Ioana Simion ne-a mărturisit că în ceea ce privesc sărbătorile de iarnă, ea cu Ilie Năstase, împreună cu întreaga familie, vor pleca la Poiana Brașov și vor sta acolo până după Revelion, atunci când se vor întoarce în Capitală.

Soția lui Ilie Năstase susține că e normal să petreacă sărbătorile cu partenerul ei și ea întotdeauna și-a dorit să fie liniște și armonie.

”Voi pleca către Poiana Brașov. Au fost biletele luate din timp. Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie, îți dai seama că eu acum de sărbători nu pot să-l las sau doamne ferește. Eu mereu de sărbători am încercat să fie pace, liniște, că așa e frumos. De Revelion vom fi tot acolo, plecăm de astăzi și probabil ne vom întoarce pe 2-3 ianuarie”, ne-a mai spus Ioana Simion.

Ca planuri pentru anul 2023, Ioana Simion susține că își dorește foarte mult să-și ducă visul la bun sfârșit și să-și construiască un han în apropierea Brașovului.

”Eu am planuri pentru anul viitor, Ilie nu știu ce planuri are, el preferă mai mult să fie liniștit. Eu am planuri legat de han, e visul meu și încerc să-l duc la bun sfârșit”, ne-a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Ioana Simion și Ilie Năstase, împăcare în prag de sărbători. Cum l-a iertat pe fostul tenismen înainte de Crăciun: ”Să zicem că da, suntem bine”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat în Dan Spătaru. Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
  • Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant
  • S-au transformat în Dan Spătaru
  • Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”. Cum au reacționat jurații: „Incredibil” / VIDEO
  • Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”
  • Cum au reacționat jurații
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 5 mai 2024: Racii vor fi în centrul atenției
  • Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă. Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”. Ce au spus jurații despre momentul lor
  • Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă
  • Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”
  • Ce au spus jurații despre momentul lor
Emisiuni TV
Star Special. Muntele Athos. Părintele Teologos, preotul care a dat tehnologia pe calea către Dumnezeu. Slujește de 30 de ani în locul sfânt. Ce spune despre spovedania online
  • Părintele Teologos este fost IT-ist
  • Slujește de 30 de ani pe Muntele Athos
Beauty & Lifestyle
Bancul zilei: „De Paște, două vecine se întâlnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase glume
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut