Live acum
Prime time 19:00 Petrecem în familie
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Liviu Kevin, fostul iubit al lui Dodo, a fost arestat în Germania. Primele declarații despre motivul pentru care a stat după gratii! Abia acum a ieșit din închisoare!

EXCLUSIV. Liviu Kevin, fostul iubit al lui Dodo, a fost arestat în Germania. Primele declarații despre motivul pentru care a stat după gratii! Abia acum a ieșit din închisoare!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 03.02.2023 la 23:35 Actualizat pe 03.02.2023 la 23:35

Liviu Kevin, fostul iubit al lui Dodo și totodată tatăl copilului ei, a fost arestat în Germania. Bărbatul și-a petrecut ultimele două luni și jumătate în arest, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro spune motivul pentru care a trebuit să stea după gratii. Abia ce a ieșit în urmă cu două zile și e pregătit pentru un nou început.

Ultimele două luni și jumătate au fost de-a dreptul de coșmar pentru Liviu Kevin, bărbatul cu care Dodo are un copil, dar cu care a rupt orice legătură înainte ca micuțul lor să se nască. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, iar ea și-a refăcut viața cu un alt bărbat.

Deși cântăreața spunea că acesta nu a mai luat legătura cu fiul său, iată că din noiembrie nici dacă ar fi vrut să o facă nu ar mai fi putut, căci Liviu Kevin a fost arestat, iar abia cu două zile în urmă a ieșit din închisoare.

Liviu Kevin a fost arestat în Germania. Fostul iubit al lui Dodo, despre motivul pentru care a făcut închisoare

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Liviu Kevin vorbește pentru prima dată după eliberarea din arestul din Germania, acolo unde a fost nevoit să stea de la finalul anului trecut și până pe 2 februarie 2023.

Motivul pentru care a fost trimis în închisoare a fost reprezentat de faptul că bărbatul a condus fără permis de conducere, astfel tras pe drepta pentru un control de rutină, polițiștii germani au sesizat că deși avea permis, documentul era expirat. Liviu Kevin susține că în Germania dacă ai permisul expirat și conduci această faptă se încadrează ca și conducere fără permis și ești pedepsit conform legii.

”Am avut o conducere fără permis în 2020, aici în Germania. Eu n-am știut că am mandat, iar când m-am întors în Germania m-au oprit și m-au arestat 2 luni jumătate. Am fost arestat de pe 19 noiembrie și ieri am ieșit din închisoare. Încă nu m-am întors în România, sunt tot în Germania, mi-au dat 10 luni cu suspendare. Ieri la 14:15 am avut procesul și la 17:00 mi-au dat drumul”, a spus Liviu Kevin, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bărbatul mărturisește că întâmplarea cu permisul s-a întâmplat în 2020, însă abia la finalul anului trecut s-a decis arestarea sa. El a explicat că de fapt a fost mai mult arestat pentru că justiția l-ar fi încadrat că s-ar fi sustras de la anchetă, asta după ce a fost anunțat că va primi o citație la domiciliu, dar el neavând în Germania domiciliu nu a primit această înștiințare.

”Aici e o lege foarte aiurea. Eu permisul îl am din 2018, îl aveam expirat, iar aici când te prinde cu permisul expirat îți bagă conducere fără permis. Am fost oprit în trafic în 2020, eu nu știam că era permisul expirat. Eu plecasem din România, voiam să merg prin Spania și la intrarea în Germania, după ce am trecut de Passau m-au oprit și mi-au zis că am permisul expirat. Atunci m-au ținut două ore, mi-au dat după drumul, a zis că îmi va veni o citație, eu nu aveam adresa în Germania și mai mult de asta m-au arestat, că m-au băgat ca și cum m-aș fi sustras de la anchetă”, mai spune Liviu Kevin.

Cum au fost cele două luni de închisoare pentru bărbat

Condițiile în arestul din Germania nu au fost cele mai rele, după cum spune Liviu Kevin, dar evident nici cele mai bune atâta timp cât ești privat de libertate. El precizează că stătea în celulă 23 de ore din 24, iar doar o oră putea să iasă să ia aer.

Liviu Kevin a stat singur în celulă în prima lună, urmând ca în următoarea o lună și jumătate să mai aibă alți trei colegi, doi români și un bulgar.

”Condițiile în închisoare au fost bune, doar că sistemul e puțin prost că stai numai închis 23 de ore, doar o oră poți să ieși la aer și o restul închis. În Germania ești cam singur în cameră, eu am stat o lună singur în cameră și o lună și jumătate am stat cu 3 colegi, doi români și un bulgar. Ne-am înțeles bine. Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat, sunt bine! Eu am avut mandatul din 2020, dar a trebuit să-mi dea un termen la judecătorie, să mă ducă în instanță”, ne-a mai zis fostul iubit al lui Dodo.

Liviu Kevin spune că a avut familia aproape în această perioadă, aceștia l-au vizitat și i-au oferit toată dragostea lui. Inclusiv femeia cu care are primul copil a fost la el la închisoare să-l viziteze și l-a dus pe cel mic să-și vadă tatăl.

Bărbatul susține că a rămas impresionat de acest gest, cu toate că femeia nu ar fi avut nicio obligație față de el să facă acest lucru. Liviu Kevin mai spune că în prezent nu are nicio iubită și nici nu își dorește momentan să-și refacă viața.

”Sincer în acest moment nu am pe nimeni, sunt singur, mai ales după perioada asta de 2 luni jumătate, știi și tu destul de bine că atunci când ești la greu te cam uită lumea. Familia a fost lângă mine, îți dai seama, a fost lângă mine și prima soție, cea cu care am un băiat, ea n-are nicio obligație față de mine, dar a fost tot timpul la mine, mi-a adus băiatul la vizită”, a mai spus el.

În ceea ce o privește pe Dodo, Liviu Kevin susține că nu crede că aceasta știe de ce s-a întâmplat, ei doi nemaivorbind de atâta timp și nefiind în relații bune. El a precizat că au avut o discuție mai aprinsă cu câteva săptămâni înainte de a fi trimis în închisoare.

”Dodo nu știu dacă știe, nu cred că știe, eu legătura n-am mai ținut cu ea, sincer m-a sunat o singură dată până să mă aresteze pe mine, cu 2-3 săptămâni înainte, a fost o mică discuție între noi și cam atât. Eu cu ea n-am mai ținut legătura deloc. Nici cu băiatul nu am mai vorbit, dacă eu am fost arestat”, a mai zis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Liviu Kevin, fostul iubit al lui Dodo, a fost arestat în Germania. Primele declarații despre motivul pentru care a stat după gratii! Abia acum a ieșit din închisoare!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Showbiz intern
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Stiri internationale
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Emisiuni TV
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Showbiz intern
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română