Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Minodora a fost operată în urmă cu doar câteva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cântăreței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și în depresie”

EXCLUSIV. Minodora a fost operată în urmă cu doar câteva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cântăreței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și în depresie”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.02.2024 la 22:50 Actualizat pe 20.02.2024 la 22:50

Minodora a ajuns pe mâinile medicilor în urmă cu doar câteva zile, iar cântăreața a stat timp de patru ore în operație. Artista vorbește pentru prima dată, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de până acum. Ce s-a întâmplat și de ce a ajuns la bisturiu!

În ultimii ani Minodora a trecut prin schimbări fizice majore. După ce a luat hotărârea de a se opera la stomac din cauza kilogramelor în plus, vedeta a avut o transformare radicală și a slăbit mult, însă ulterior s-a îngrășat din nou, ceea ce a determinat-o pe cântăreață să facă ceva. Astfel, ea a început o dietă strictă și a avut grijă la ce mănâncă, iar așa a reușit să dea jos 40 de kilograme într-un timp relativ scurt.

Minodora a fost operată! Artista a trecut în urmă cu doar câteva zile printr-o intervenție de patru ore

Ei bine, pentru că a slăbit din nou, Minodora a decis că trebuie să facă câteva retușuri la nivelul corpului pentru a arăta așa cum își dorește, iar în urmă cu doar câteva zile a ajuns pe mâna medicilor pentru o intervenție în zona feței, mai precis un lifting de gât și gușă. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cântăreața vorbește pentru prima oară despre această operație de patru ore și care nu a fost deloc ușoară.

”Nu a fost ceva grav. Eu am slăbit foarte multe kilograme și mai fac niște ”ajustări” în sensul în care am avut parte de o intervenție chirurgicală în zona feței, un lifting de gât și gușă. A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operație, urmează să merg la control. Sunt umflată, dar se mai retrage”, a spus Minodora.

Cu toate că și-a dorit această intervenție, Minodora spune că a fost una dintre cele mai grele din viața ei, căci recuperarea e destul de chinuitoare. Cântăreața afirmă că probabil și pentru că intervenția fost făcută în zona feței, iar acest lucru este mai delicat.

”A fost o operație destul de grea din punctul meu de vedere. Am avut multe intervenții de când am slăbit, am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni, că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate și din cauza faptului că e în zona feței și e mai greu de gestionat. Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche. Am făcut practic în zona gușei o reconstrucție de muschi”, ne-a mai spus Minodora, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Artista a stat doar o singură zi internată în spital, după care a fost trimisă acasă, acolo unde a început perioada mai dificilă post-operatorie. Minodora ne-a povestit că a intrat chiar în depresie câteva zile, deoarece cu toate că nu existau dureri, nu se simțea deloc bine. Nu reușea să dormă decât pe spate, căci altfel îi era interzis din cauza operației, iar capul i-a fost în permanență amorțit.

”Am stat doar o zi internată în spital, după care am plecat acasă, dar greu... La un moment dat am intrat și în depresie vreo 2 zile, din astea 10 de recuperare, a fost greu. Nu au fost dureri, că totul e amorțit, doar usturime așa, că te ustură. Nu poți să dormi decât pe spate, nu au existat dureri, ci discofort. Acum eu fiind probabil și obosită psihic, căci abia ce ne-am întors din America, acolo unde am fost în turneu o lună și jumătate, s-au acumulat așa. Capul a fost amorțit cu totul”, ne-a mai zis ea.

Ce alte operații mai vrea să-și facă artista

Întrebată dacă își mai dorește să facă și alte operații și dacă mai are altceva de ajustat după ce a slăbit 40 de kilograme, artista spune că aici se oprește cu intervențiile, cel puțin pentru următorii ani. Ea mărturisește că inițial trebuia să facă și un lifting facial, însă medicii i-au spus că fața ei arată în regulă și nu e nevoie, însă și-a pus câteva fire la nivelul chipului, la recomandarea cadrelor medicale, dacă tot a fost operată.

Vedetei i-a fost teamă să facă și lifting facial, căci în luna martie, chiar pe 1, de ziua ei de naștere, are concert în Germania și îi era frică că vântăile nu ar fi trecut până atunci.

”Nu mai am de făcut nimic. Trebuia inițial să fac și lifting facial, în mod normal se face în același timp cu liftingul de gât, dar domnul doctor a zis că fața mea nu arată rău. Eu pe 1 martie acum fac 46 de ani și a zis medicul că doamna Minodora, fața nu arată rău, se mai pot aranja lucruri la față cu fire, cu puțin acid, iar atunci când am fost în anestezie l-am rugat să-mi pună în față și niște fire, stânga - dreapta, vreo 10 fire. Eu nu am vrut și lifting facial pentru că pe 1 și 2 martie cânt în Germania și mă gândeam că nu o să fiu aptă de cântat, că o să rămân cu vântăi. Eu m-am operat pe 7 februarie și îmi era că în trei săptămâni nu mă vindec total să pot să cânt. Am zis să o iau pas cu pas, să fac doar gâtul și gușa, linia mandibulară, iar pentru față mai stăm, poate peste 5-6 ani să mă mai gândesc dacă să fac și liftingul facial, că la ce disconfort am avut și cum a fost.. mă mai gândesc, nu e ușor”, a mai zis ea.

Artista a rămas cu o teamă după operația prin care a trecut și spune că și-a revenit greu și din anestezia de patru ore și că a avut dureri mari de cap după intervenție, mai ales că suferă și de spondiloza cervicală, iar faptul că a stat pe spate atâta timp i-a cauzat probleme.

”Mi-am revenit greu și după anestezia de 4 ore, până am eliminat-o din corp, au fost dureri de cap foarte mari. Eu mai am și o spondiloză cervivală, îți dai seama că am stat 4 ore cu capul pe spate cât s-a lucrat toată zona gâtului, când m-am trezit de acolo am avut niște dureri de cap groaznice”, ne-a mai povestit Minodora.

Vedeta și-a luat o pauză de la activitatea muzicală în luna februarie tocmai pentru a știi că poate să se recupereze până când încep concertele deja programate.

”Acum sunt bine, mă refac, mă pregătesc pentru ziua mea de naștere pe care mi-o sărbătoresc cu românii din Germania, pe 1 și 2. Acum sunt ok, nu puteam să risc să fac și facial și poate să am vânătăi. Eu încă nu simt zona gâtului, e amorțit, îți dai seama dacă ar fi fost și fața la fel. Nu puteam să risc. Mi-am luat luna februarie toată liberă, n-am avut niciun fel de eveniment, dar nu puteam și în martie, că atunci mai am evenimente”, a mai zis artista pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Minodora a fost operată în urmă cu doar câteva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cântăreței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și în depresie”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Exclusiv! Decizie de ultimă oră! Liderul galeriei Rapid va fi eliberat din închisoare! Va fi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
  • Liviu Ungurean va fi eliberat din închisoare
  • Liderul galeriei Rapid, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
Beauty & Lifestyle
Plantele care înfloresc tot anul. Ce trebuie să faci pentru a avea o grădină frumoasă mereu
  • Plantele care înfloresc pe tot parcursul anului
  • Sfaturi pentru a avea o grădină frumoasă
Stiri interne
Simona Halep, prima reacție după ce a fost eliminată de la Trophee Clarins. Ce a transmis sportiva: "Nimeni nu a spus că această revenire va fi ..." / FOTO
  • Simona Halep, reacție după eliminarea de la Trophee Clarins
  • Ce a transmis sportiva
Horoscop lunar
Zodia care va trece printr-o despărțire în luna iunie. Acești nativi vor suferi foarte mult din dragoste
  • O zodie va trece printr-o despărțire în iunie
  • Nativii vor suferi foarte mult
Beauty & Lifestyle
Obiecte care NU se țin pe mașina de spălat. Ce spun specialiștii
  • Este sigur să depozitezi obiecte deasupra mașinii de spălat?
  • Ce trebuie să ai în vedere
  • Sfaturile specialiștilor
Emisiuni TV
Acces Direct. Crima din Crângași, premeditată? Răsturnare de situație: „Au venit pregătiți” / VIDEO
  • Noi detalii în cazul crimei din Crângași
  • Ce a mărturisit fratele victimei
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor