Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Nicoleta Dragne, la un pas de accident rutier. Fosta ispită de la Insula Iubirii a văzut moartea cu ochii: ”A fost o chestie de noroc, mă lua din plin...”

EXCLUSIV. Nicoleta Dragne, la un pas de accident rutier. Fosta ispită de la Insula Iubirii a văzut moartea cu ochii: ”A fost o chestie de noroc, mă lua din plin...”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 10.01.2023 la 23:40 Actualizat pe 10.01.2023 la 23:40

 Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a trecut prin momente de coșmar în urmă cu două săptămâni. Vedeta și-a văzut moartea cu ochii, asta după ce a fost la un pas de a face accident. În exclusivitate pentru Spynews.ro, aceasta vorbește despre clipele pe care le-a traversat chiar în seara de Crăciun. 

Însărcinată în 8 luni, urmând ca în februarie să devină mamă din nou, Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a trecut prin momente extrem de grele și susține că a fost la un pas ca astăzi să nu vorbim la trecut despre ea. Chiar în seara de Crăciun, vedeta era să moară într-un cumplit accident rutier în timp ce se afla la volanul mașinii sale alături de băiețelul ei.

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii a fost la un pas de un accident rutier grav

Nicoleta Dragne a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre momentul în care o mașină i-a tăiat calea, însă norocul ei a fost că mergea cu viteză mică și a apucat să pună rapid frână. Vremea de afară era una extrem de nefavorabilă, căci din cauza ceții nu exista deloc vizibilitate.

”Era ceață și cineva conducea cu foarte mare viteză în ceața respectivă, pur și simplu mi-a tăiat calea, nu aveam cum să văd, nu vedeai la nici măcar 2 metri în față. S-a întâmplat în afara Bucureștiului. Plecasem să mă duc la țară și am zic să plec devreme să nu prind trafic și să doarmă și Vladi, să nu-l am treaz, că am condus câteva ore. Am mers foarte încet și norocul meu a fost că a venit o altă mașină din față, iar eu am văzut mașina din față și am încetinit, aproape că eram oprită cum ar fi, mă deplasam, dar foarte încet și m-am gândit că nu mă vede cel din față, era ceață, nu vedeai nimic. Era 3-4 dimineața”, a spus Nicoleta Dragne, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Tânăra mărturisește că s-a speriat extrem de tare în momentul în care mașina respectivă i-a tăiat claea. Nicoleta Dragne susține că a avut mare noroc că mergea încet și că a oprit la timp, deoarece altfel autoturismul ar fi intrat direct în mașina ei și s-ar fi produs un accident teribil.

”Ăsta a fost norocul meu, că eu l-am văzut pe cel din față și am încetinit și fix atunci mi-a tăiat mașina aia calea. Dacă nu venea cel din față, eu nu încetineam, eu deși mergeam foarte încet nu opream mașina și el intra direct în mine. M-am speriat foarte tare, nu știam ce s-a întâmplat, nu vedeai nimic. Eu nu m-am gândit că un om normal ar putea să conducă cu viteză pe vremea aia, nu aveai cum, și în intersecție, a venit din dreapta mea”, a mai spus ea.

Cine se afla la volanul autoturismului

Deși a crezut că la volanul mașinii cu care era să facă accident ar fi putut să fie un bărbat care să fi consumat și alcool, deoarece avea viteză foarte mare, Nicoleta Dragne susține că de fapt se afla o fată cu care a și vorbit și care nu înțelegea ce s-a întâmplat.

”Eu asta am crezut, că e un bărbat și că a băut, că era noaptea de Crăciun, spre a doua zi, dar era o fată care a spus că ea nu-și amintește că nu știe ce s-a întâmplat. Am oprit mașina, am coborât și am vorbit cu ea. Acolo e un fel de intersecție în curbă, ai drum numai în dreapta, în stânga nu e drum, era să intre în curtea celorlalți, habar n-am cum a făcut”, a mai zis ea.

Vedeta mărturisește că femeia nu părea să fi consumat alcool, dar crede că probabil ori a adormit la volan ori a consumat alte substanțe.

”Eu m-am gândit că ori a adormit la volan și a apăsat pe accelerație că altfel nu pot să-mi explic, ori consumase ceva, alcool nu consumase că nu mirosea, dar poate a consumat altceva, nu știu, nu mă pricep. Totul a fost o chestie de noroc, dacă nu venea mașina din față mă lua din plin, că eu altfel nu opream”, a mai spus Nicoleta Dragne pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Nicoleta Dragne, la un pas de accident rutier. Fosta ispită de la Insula Iubirii a văzut moartea cu ochii: ”A fost o chestie de noroc, mă lua din plin...”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada supremă de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toată lumea să aibă...” / FOTO
  • Anamaria Prodan are o familie model
  • Ce mesaj de susținere i-a transmis fiica ei, Rebecca Dumitrescu
Beauty & Lifestyle
Banc: „Un bărbat se săturase să fie considerat sub papucul nevestei sale”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Bancul zilei
  • Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze
Horoscop
Trei zodii care au noroc triplu până la finalul lunii mai. Pot începe un nou capitol în dragoste, au succes în carieră și la bani
  • Trei zodii care au noroc triplu până la finalul lunii mai
  • Pot începe un nou capitol în dragoste, au succes în carieră și la bani
Showbiz intern
Imaginile suferinței de la priveghiul lui Naomy! Prietenii ei au adus o mulțime de coroane de flori la sicriul artistei / FOTO
  • A avut loc priveghiul lui Naomy
  • Prietenii ei își iau rămas bun de la ea astăzi
Emisiuni TV
Star Matinal. Marian Cozma, declarații exclusive după ce a fost operat de urgență! Mărturisiri de pe patul de spital: ”M-am chinuit” / VIDEO
  • Marian Cozma a vorbit despre operația pe care a suferit-o
  • Cum se simte artistul în aceste momente
Stiri internationale
Semafoarele ar putea avea patru culori. De ce consideră specialiștii necesară o astfel de schimbare
  • Semafoarele ar putea avea patru culori
  • De ce consideră specialiștii necesară o astfel de schimbare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
recomandare pe as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe antena3.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Moldovei, mai aproape de a fi gata de circulație! Imagini spectaculoase cu mobilizarea șantier
recomandare pe dailybusiness.ro
Stațiunea care vrea să fie un „magnet” pentru turiștii străini. Ce investiții sunt pregătite?
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni