Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Rareș de la Insula Iubirii și-a refăcut viața la 4 luni de la despărțirea de Cerasela? Am aflat cine e bruneta cu care s-a filmat în mașină

EXCLUSIV. Rareș de la Insula Iubirii și-a refăcut viața la 4 luni de la despărțirea de Cerasela? Am aflat cine e bruneta cu care s-a filmat în mașină

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.09.2022 la 23:39 Actualizat pe 20.09.2022 la 23:39

Rareș și Cerasela, cei doi foști concurenți de la Insula Iubirii, s-au despărțit în luna mai a acestui an, după doi ani de relație și o poveste de iubire frumoasă, dar tumultoasă după filmările show-ului de la Antena 1. Recent, am descoperit un clip video în care Rareș apărea în mașină alături de o brunetă misterioasă, iar filmarea venea însoțită de o piesă de iubire, dar și de inimioare. Cum Spynews.ro mereu află toate noutățile, iată că am stat acum de vorbă cu Rareș și ne-a spus cine e tânăra cu care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Au mers pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă din păcate s-au despărțit, dat fiind faptul că tânărul nu a reușit să suporte imaginile pe care le-a văzut cu partenera lui. Vorbim despre Rareș Panțiru și Cerasela Iacob, cei doi foști concurenți ai show-ului de la Antena 1.

Rareș de la Insula Iubirii, declarații exclusive! Și-a refăcut viața după despărțirea de Cerasela

După filmările emisiunii, aceștia au încercat să stea de vorbă și să-și mai dea o șansă în relație, însă în luna mai a acestui an au decis să se separe definitiv fără a mai exista o cale de împăcare. Cum recent Cerasela a stat de vorbă cu reporterii Spynews.ro și ne-a spus cum e viața sa după Insula Iubirii, și Rareș a fost de acord să vorbească cu reporterii Spynews.ro, astfel că ne-a transmis că acum este bine și că nu e cu nimic mai diferit față de înainte.

”Sunt bine, tot răul spre bine, nu s-a întâmplat nimic față de ceea ce era înainte. Am revenit la setările din fabrică ca să pot să spun așa”, a spus Rareș pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Cerasela, Rareș ne-a transmis că au încercat să ajungă la un consens în aceste luni de după terminarea filmărilor de pe insulă, dar nu au reușit să poată să-și mai dea o șansă în iubire.

El ne-a mărturisit că nu a înțeles de ce Cerasela a făcut toate acele lucruri pe insulă și nu are nicio explicație pentru faptele celei care îi era iubită.

”Am încercat să rezolvăm situația, să ajungem la un consens amândoi, să nu iasă nimeni julit din treaba asta. Nu mai puteam să vedem o pespectivă împreună, ceea ce s-a întâmplat acolo... încă erau în minte mea și ea nu găsea o explicație logică să-mi spună de ce a făcut ceea ce a făcut. Îmi spunea că a făcut pentru show, dar nu era suficient pentru mine, nu concept să facă așa ceva pentru show, dacă asta a fost adevărat”, ne-a mai spus Rareș.

Cerasela ne-a spus că Rareș ar fi fost ”nesumat” și ar fi ”mimat” totul la Insula Iubirii, însă la rândul său fostul concurent ne transmite că nu s-ar fi schimbat oricum nu nimic dacă ar fi arătat la TV că e deranjat de situație.

Așa cum ne-a spus și fosta lui iubită, cei doi nu mai țin legătura, iar Rareș spune că nu crede în prieteniile de după relație.

”Dacă eram deranjat sau m-aș fi arătat deranjat în emisiune ar fi fost degeaba, că oricum n-ar fi schimbat cu nimic. Eu îmi doream să mă întâlnesc cu ea și să-mi răspundă la întrebări, nu conta cum mă simt eu acolo sau ce fac. Eu nu mă pierd cu firea la o situație dificilă, cum a fost acolo. Nu știu dacă lipsa de asumare ar fi fost. Nu mai ținem legătura, eu nu cred în prietenii după relații (...) Am dormit, am mâncat și am mers la sală, mi-am văzut de obiectivele mele” (n.r. cum a trecut peste despărțire).

Cine e bruneta misterioasă cu care Rareș s-a afișat pe rețelele de socializare

Spynews.ro e cu ochii în patru, astfel că nu am putut să nu sesizăm clipul video publicat de o domnișoară pe rețelele de socializare din mașina lui Rareș, ea fiind în dreapta sa. Evident, o piesă de iubire era atașată imaginilor, dar și o inimioară, fapt ce ne-a atras atenția că am putea ajunge la concluzia că e chiar noua sa parteneră de viață.

Întrebat dacă bruneta e iubita sa, Rareș ne-a transmis că nu e partenera lui de viață, căci simte că nu poate acorda la acest moment încredere cuiva în așa fel încât să o numească iubită. Totuși, lângă tânără se simte foarte bine și Rareș susține că e o fată cu care iese, așa cum e normal pentru a putea să-și refacă viața după Cerasela.

”Nu este iubita mea. Din păcate, nu pot să zic din fericire, încă nu pot să acord suficientă încredere cumva ca să zic că e iubita mea. E o fată cu care ies și în rest ce pot să zic. Nu pot să zic că e un început de relație, cunosc fete ca să caut o parteneră, ceea ce e firesc”, ne-a mai zis Rareș, în exclusivitate.

În încheiere, fostul concurent de la Insula Iubirii mai spune că trebuie să-și refacă viața și să o ia de la capăt și susține că e ceva firesc să petreacă timp cu persoanele cu care se înțelege bine, așa cum a făcut-o și cu Cerasela până în momentul în care au decis să pună punct poveștii lor de iubire.

Ca planuri de viitor, Rareș ne-a mai transmis că vrea ca în următorii ani să aibă familia pe care și-o dorește, copii, dar și o mașină foarte scumpă, dar la care visează de ceva vreme.

”Nu e ca și cum am venit după război sau ceva de genul asta. E normal să-mi doresc să-mi petrec timp cu cineva cu care mă înțeleg bine, așa cum m-am înțeles și cu Cerasela până în momentul în care ne-am despărțit”, a mai zis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Rareș de la Insula Iubirii și-a refăcut viața la 4 luni de la despărțirea de Cerasela? Am aflat cine e bruneta cu care s-a filmat în mașină
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Anamaria Prodan și mama lui Ronald Gavril, declarații despre meciul pugilistului. Iubitul impresarei a câștigat centura WBC Latino / VIDEO
  • Victorie uriașă pentru Ronald Gavril în România
  • Pugilistul, din nou într-un ring din România, după 12 ani
  • I-a dedicat centura câștigată iubitei sale, Anamaria Prodan
Emisiuni TV
Acces Direct. Confruntarea momentului! Mama adolescentului suspectat de crimă și iubita bărbatului ucis în Crângași, declarații halucinante: ”A jignit...” / VIDEO
  • Iubita bărbatului ucis în București a intervenit în scandal
  • Femeia s-a confruntat pentru prima dată cu mama băiatului suspectat că l-a omorât pe iubitul ei
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Alin Oprea, partea lui de adevăr în scandalul cu Tavi Colen. De ce îl acuză de fals în înscrisuri: „Am simțit trădare”
  • Alin Oprea, partea lui de adevăr în scandalul cu Tavi Colen
  • De ce îl acuză de fals în înscrisuri
Emisiuni TV
Acces Direct. Mama suspectului de 16 ani, din Crângași, tună și fulgeră! Cum demonstrează că fiul ei ar fi nevinovat de uciderea bărbatului: ”Să se ia camerele...” / VIDEO
  • Mama adolescentului de 16 ani își apără copilul în fața acuzațiilor de crimă
  • Unde l-a găsit, după ce a aflat ce s-a întâmplat în Crângași
Stiri interne
Prințul Paul rămâne în spatele gratiilor, în Malta! Magistraţii au respins cererea autorităţilor române de extrădare. Care a fost motivul 
  • Justiția malteză a decis soarta prințului Paul
  • Magistraţii au respins cererea autorităţilor române de extrădare
  • Care a fost motivul 
Stiri internationale
Neuralink va implanta un cip cerebral la o a doua persoană. Anunțul vine la câteva săptămâni după ce primul pacient a avut probleme cu dispozitivul
  • FDA a dat undă verde companiei Neuralink pentru a implanta cipul său cerebral unei a doua persoane
  • Anunțul vine la câteva săptămâni după ce primul pacient a avut probleme cu dispozitivul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Filmul tragediei de la Codăeşti, unde trei prieteni motocicliști şi-au pierdut viaţa. Ionela a fost găsită moartă de alţi şoferi, minute bune după accident
recomandare pe as.ro
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
recomandare pe antena3.ro
Actele necesare pentru călătoriile în statele care nu fac parte din Uniunea Europeană
recomandare pe antena3.ro
Cele mai faimoase băi termale istorice din România, transformate în muzeu: "Atrage mulți turiști"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 21 mai 2024. Gemenii întâlnesc o oportunitate profesională importantă, Leii sunt înconjurați de afecțiune
recomandare pe playtech.ro
Vedeta din România care a făcut furori pe covorul roşu de la Cannes. A apărut alături de soţul celebru
recomandare pe playtech.ro
Cele mai încăpăţânate zodii. Nu le poţi convinge că nu au dreptate. Merg până în pânzele albe
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
recomandare pe dailybusiness.ro
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai