Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta lui de a se muta cu copiii în București: ”Are pe cineva la Constanța, unu însurat, stă după el”

EXCLUSIV. Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta lui de a se muta cu copiii în București: ”Are pe cineva la Constanța, unu însurat, stă după el”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 04.11.2022 la 14:05 Actualizat pe 04.11.2022 la 14:54

Gabi Bădălău ne-a oferit în exclusivitate prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta lui de a se muta în București, asta după ce ieri cei doi s-au întâlnit la tribunal și au ieșit destul de tensionați din interior. Afaceristul susține că motivul pentru care fosta lui soție nu vrea să vină în Capitală e că ar avea un iubit în Constanța, acolo unde locuiește în prezent cu cei mici.

Gabi Bădălău, declarații exclusive pentru Spynews.ro după refuzul dat de Claudia Pătrășcanu la oferta lui

instagram

După ce Claudia Pătrășcanu a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre oferta lui Gabi Bădălău și faptul că o refuză categoric, acum reporterii l-au contactat și pe fostul ei soț, care de asemenea vine cu o reacție după ce mama copiilor săi a anunțat că va rămâne în Constanța.

Afaceristul precizează că deși Claudia Pătrășcanu îl acuză că el ar vrea să o cumpere, ceea ce el i-a propus ea doar pentru a putea să-și vadă copiii fericiți, să fie aproape de ei și să se poate implica în creșterea și educația lor.

Reacția exclusivă a lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta sa

Gabi Bădălău susține că i-ar cumpăra un apartament în orice zonă din București Claudiei Pătrășcanu și copiilor, dar i-ar oferi cântăreței și o mașină, bani, dar și bonă pentru a o ajuta cu cei mici în Capitală.

”Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (...) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a spus Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, ar avea și un motiv întemeiat pentru care refuză tot timpul oferta de a veni în Capitală. Afaceristul precizează că mama copiilor lui e cuplată cu un bărbat din județul Constanța, de altfel însurat, iar din această cauză ea nu poate să vină în București.

”De exemplu, să îi zic, <<joacă duminică Steaua cu Rapid, bine Gabi i-ai, am concert, nu vrei să stai tu cu copiii? Sau i-ai tu de la școală că eu întârzii. E ziua mamei, vreau să ies cu copiii la pizza>>. Despre asta e vorba, nu vreau să o cumpăr, nu mă interesează de ea să mă împac sau alte lucruri. Era vorba să aibă lângă ea ambii părinți aproape. Dacă ea e ambițioasă sau prost sfătuită de iubitul ei și vrea să stea la Constanța după băiatul ăla cu care e ea și nu ai interesul suprem al copiilor acum, atunci să stea într-un sat în Constanța, ce să zic.

Cu toate că tot timpul Claudia Pătrășcanu a afirmat că e singură și că nu are pe nimeni lângă ea, deși a confirmat că admiratori există, Gabi Bădălău precizează că nu e adevărat și că tot timpul cântăreața vrea să îl prezinte pe el public ca fiind ”un tată nenorocit” și care ar vrea să-i facă numai rău.

”Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a mai zis Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău: ”Lupt pentru copiii mei”

Totodată, Claudia Pătrășcanu preciza că i-ar fi teamă să se mute într-o casă cumpărată de Gabi Bădălău, totul pentru ca nu cumva să fie dată afară ulterior din locuință și să rămână pe drumuri cu cel mic.

Iubitul Biancăi Drăgușanu ne-a spus că dacă Claudia va vrea să vină în București cu cei doi copii, casa va fi luată chiar pe numele ei, dar asigurându-se printr-o clauză că nu o va vinde.

”Nici măcar casa nu o iau pe numele meu, ci pe numele ei, dar să nu o vândă, bineînțeles. Găsim o clauză la un avocat, la un notar, plătesc eu școlile și absolut tot. În București, Pipera, în zona de nord, unde vrea ea. Să intre pe un site de specialitate, să-și ia o casă și mergem împreună la vizionări și am cumpărat-o. Vrea copiii la școală la Cambridge, la școala francează, imediat mă duc și plătesc un an pentru ambii copii. Îi plătesc bone, întreținere și îi dau și bani de cheltuială, atât vreau, să am copiii lângă mine. Ce e anormal ca îmi doresc asta, că lupt pentru copiii mei”, a mai spus Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Omul de afaceri susține că tot ceea ce acum Claudia face reprezintă ”un circ ieftin” pe care deja îl cunoaște de atâta timp și de care s-a saturat. Pe 10 noiembrie, instanța se va pronunța în ceea ce privește stabilirea domiciliului copiilor, iar atunci vom afla dacă cei mici vor locui cu Claudia Pătrășcanu la Constanța sau cu Gabi Bădălău în Bolintin Vale!

”Referitor la povestea ei dramatică la care toate mamele din România plâng și ea e mama minunată, asta e un circ ieftin care eu nu-l mai halesc, îl știu pe din afară”, a mai zis Gabi Bădălău.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta lui de a se muta cu copiii în București: ”Are pe cineva la Constanța, unu însurat, stă după el”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce trebuie să gătească echipele. Ruleta Ingredientelor a decis: „Spate de vierme, gât de vrăbioară...” / VIDEO
  • Ruleta Ingredientelor la Chefi la cuțite
  • Ce trebuie să gătească echipele
Stiri interne
Florin Piersic a fost operat de urgență! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol
  • Florin Piersic, de la spectacol, direct pe masa de operație
  • Marelui actor i s-a făcut rău când se afla pe scenă
Stiri interne
O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți. Tragedia a avut loc într-un restaurant din Sibiu. Organele ei vor fi donate
  • O femeie a murit, după ce s-a înecat cu cartofi prăjiți, în Sibiu
  • Maria nu a putut fi salvată
Stiri interne
Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei! Pompierii au intervenit de urgență / VIDEO
  • Incendiu în București
  • Pompierii au intervenit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț