Live acum
Prime time 19:30 SuperShow de Paște
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Simona Trașcă, prădată de hoți în Ajunul Crăciunului! Blondina e disperată în prag de sărbători: ”Sunt șocată”

EXCLUSIV. Simona Trașcă, prădată de hoți în Ajunul Crăciunului! Blondina e disperată în prag de sărbători: ”Sunt șocată”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 24.12.2022 la 15:02 Actualizat pe 27.12.2022 la 10:44

Simona Trașcă trece prin momente de coșmar, asta după ce a mers într-un supermarket la cumpărături pentru Crăciun, dar s-a întors acasă și a sesizat că i-au fost furate lucrurile din geantă. În exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina a mărturisit că nu știe ce să facă și speră să-și recupereze lucrurile, mai ales că e vorba despre actele de identitate, buletinul, dar și actele mașinii.

Simona Trașcă a fost furată în prag de Crăciun

instagram

Deși trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din an și să se pregătească de Crăciun, Simona Trașcă trece prin momente de coșmar după ce a sesizat că după o sesiune de shopping într-un supermarket din Capitală a fost prădată de hoți.

Simona Trașcă a fost prădată de hoți în Ajun de Crăciun

Blondina ne-a mărturisit că e disperată și nu știe ce să mai facă, căci în timp ce se afla la cumpărături i-au fost furate lucrurile din geantă. Vorbim despre actele de identitate, atât cele personale, cât și cele ale mașinii.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Simona Trașcă ne-a mărturisit cum s-a întâmplat și cum a sesizat, de altfel, că nu mai are actele în geantă.

”Eu am fost într-un supermarket țineam geanta într-o parte. Geanta e cu o bretea lungă și o țineam de umăr. Îmi lipsește buletinul, talonul de la mașină, permisul de conducere, erau niște iconițe, o carte cu rugăciuni. Dacă îmi băgau mâna în celălalt compartiment aveam portofelul cu banii și actele, ei au luat ce au nimerit”, a spus Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Ea a mărturisit că abia acasă și-a dat seama că nu mai are actele, atunci când a vrut să le mute dintr-o geantă în alta și să plece la salon.

”Azi am sesizat că nu le mai am. Am vrut să plec la salon și am vrut să-mi pun actele în altă geantă. Știam clar că am actele acolo, că nu le scot niciodată. Am căutat în toate gențile, am căutat de 100 de ori. Eu mereu le aveam în geantă”, a mai spus Simona Trașcă.

Simona Trașcă, apel pentru cei care au jefuit-o

Simona Trașcă speră la o minune și face un apel către cei care i-au furat actele. Ea speră ca hoții să le lase undeva și ulterior să și le recupereze, căci altceva nu au ce face cu ele. Blondina susține că ar trebui să-și facă toate actele de la început în caz că nu le recuperează, iar acest lucru va dura mult, mai ales că acum sunt sărbătorile de iarnă.

”Să ducă actele și să le lase undeva, că mă vor căuta oamenii să mi le dea, că nu are nimeni ce să facă cu actele mele. Eu ar trebui să alerg acum să-mi fac iar actele și durează foarte, foarte mult. Sunt toate actele de identitate și actele mașinii, trebuie să-mi fac buletin nou, iar acum sunt și sărbătorile”, a mai zis Simona Trașcă.

Vedeta chiar susține că mai bine i se furat banii pe care îi avea și cardurile, pe care le bloca imediat, decât să i se fure actele și să fie nevoită acum să și le facă din nou. Ea mărturisește că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat și e în continuare șocată de ce a pățit.

”Cine le-a furat sper să nu le fi aruncat într-un coș de gunoi, să le fi lăsat undeva deoparte că le găsește cineva și să mi le dea. Deci sunt șocată, măcar dacă îmi furau banii și cardurile, cardurile le blocam, iar banii aia era. Măcar nu sufeream atât, după acte sufăr că trebuie să umblu foarte mult. Ce fac eu de sărbători? Stau fără acte? Doamne, ce mi-au făcut! Or fi ei hoți, dar n-au ce să facă cu actele, măcar să mi le lase undeva”, a mai zis ea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Simona Trașcă, prădată de hoți în Ajunul Crăciunului! Blondina e disperată în prag de sărbători: ”Sunt șocată”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat în Dan Spătaru. Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
  • Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant
  • S-au transformat în Dan Spătaru
  • Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”. Cum au reacționat jurații: „Incredibil” / VIDEO
  • Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”
  • Cum au reacționat jurații
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 5 mai 2024: Racii vor fi în centrul atenției
  • Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă. Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”. Ce au spus jurații despre momentul lor
  • Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă
  • Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”
  • Ce au spus jurații despre momentul lor
Emisiuni TV
Star Special. Muntele Athos. Părintele Teologos, preotul care a dat tehnologia pe calea către Dumnezeu. Slujește de 30 de ani în locul sfânt. Ce spune despre spovedania online
  • Părintele Teologos este fost IT-ist
  • Slujește de 30 de ani pe Muntele Athos
Beauty & Lifestyle
Bancul zilei: „De Paște, două vecine se întâlnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza
  • Bancul zilei
  • Cele mai haioase glume
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut