Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Simona Trașcă, probleme uriașe cu un admirator! Bărbatul a vrut să o păcălească și să-i strice intenționat mașina: ”Dacă îl mai văd, o să mă duc la poliție”

EXCLUSIV. Simona Trașcă, probleme uriașe cu un admirator! Bărbatul a vrut să o păcălească și să-i strice intenționat mașina: ”Dacă îl mai văd, o să mă duc la poliție”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 14.12.2022 la 12:24 Actualizat pe 14.12.2022 la 14:35

Știm cu toții că Simona Trașcă e o femeie foarte frumoasă și are mulți admiratori, însă iată că unul dintre aceștia ar fi încercat să o păcălească pretinzând că i s-a stricat ceva la mașină și poate chiar el să o repare, având un service auto. De fapt, mașina blondinei mergea perfect, iar bărbatul voia doar să profite.

Simona Trașcă, declarații exclusive după ce un bărbat a încercat să-i strice mașina

instagram

Simona Trașcă e o femeie liberă, astfel că își permite să iasă cu cine vrea la restaurant, așa cum s-a întâmplat și recent, atunci când a ieșit cu unul dintre admiratorii pe care i-a cunoscut pe OnlyFans.

Blondina a ieșit la restaurant cu acesta, au mâncat și au socializat, dar de aici au început și primele probleme. Se pare că bărbatul a urmărit-o pe aceasta până acasă, asta deoarece ulterior s-a trezit cu el în fața blocului cu un buchet imens de flori.

Un bărbat a încercat să o păcălească pe Simona Trașcă. A vrut să-i strice intenționat mașina

Simona Trașcă a povestit pe InstaStory ieri seară de faptul că bărbatul avea un service auto, iar aceasta l-a rugat să vadă ce se întâmplă cu camera de filmat a mașinii de nu mai funcționează atunci când dă cu spatele.

Deși în rest mașina sa mergea perfect, bărbatul a încercat să-i saboteze autoturismul și ulterior să-i spună că are mult mai multe probleme ce necesită reparare, dar în realitate mașina nu avea nimic.

”L-am făcut de boala copiilor, i-am scris o grămadă de mesaje, l-am făcut de toate felurile, n-a zis nimic, știa ce-a făcut. Mi-a oferit trei buchete de flori... . Eu i-am zis și aseară că dacă îl prind pe oriunde, că sunt camere aici la bloc, că dacă îl văd mă duc direct la poliție. I-am zis să nu se mai apropie de mine sau de mașina mea. E un psihopat, cum să îmi scoți pompa auxiliară de apă ca să mi se aprindă în bord. S-a gândit că îl sun imediat pe el primul să mi-o repare”, a spus Simona Trașcă despre bărbatul care a enervat-o teribil, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Chiar dacă blondina a mers cu mașina la service pentru ca bărbatul să constate problema cu camera, acesta i-a transmis că ar avea probleme și cu volanta.

”Eu oricum l-am simțit că minte de rupe, că mi-a zis că din ianuarie trebuie să o țin în service 2-3 săptămâni, că e nenorocire, că trebuie să-mi schimbe turbina la ea, nu știu ce, îmi zicea că nu o să te coste nimic, că îți fac eu, vrăjeală din asta. Eu sunt femeie, nu mă pricep la mașină, dar am zis că nu se poate așa ceva cu mașina mea, e mașină bună, e luată de la proprietar de la reprezentanță, are 140.000 de km, nu are nimic”, a mai zis Simona Trașcă pentru Spynews.ro.

Simona Trașcă a avut un șoc atunci când a mers la un alt service pentru a vedea dacă se găsesc aceleași probleme pe care admiratorul le-ar fi găsit la mașina ei. Mare i-a fost mirarea când angajații i-au transmis că mașina nu are nimic, dar că admiratorul a încercat să-i strice intenționat mașina pentru ca ulterior să i-o repare.

”M-am dus la service-ul vechi, acolo unde mă duceam, e mai departe, m-am dus la băieții ăia și le-am zis că orice are mașina plătesc. Pe ei i-au bufnit râsul, mi-au ridicat mașina pe elevatorul de lângă mine, iar cu lanterna mi-au zis că se vede ulei, au mai căutat și au văzut o chestie de plastic, era făcută ghem acolo. Aia era scoasă și făcută ghem și ascunsă acolo. Mi-au zis că mi-au scos-o intenționat să-mi apară în bord. Mi-au pus testerul la mașină și nu am nimic la mașină”, a mai zis Simona Trașcă.

Simona Trașcă: ”Dacă vrea să ajungă la poliție, o să ajungă”

Astfel, bărbatul i-a scos pompa auxiliară de apă de la mașina blondinei pentru ca acesteia să-i apară în bord că ceva este defect și tot el să o repare, pe gratis, pentru a o convinge pe Simona Trașcă că e un bărbat ”model” și care îi repară mașina fără niciun cost.

Vedeta susține că încă de la început i s-a părut dubios, după ce a urmărit-o pentru a-i afla adresa, mai ales că știm că în trecut un alt admirator devenise obsedat după ea și aceasta a cerut ordin de protecție împotriva sa.

”I-am dat mesaje și l-am făcut pe toate felurile, i-am dat restrict pe Only, că acolo l-am cunoscut. Omul m-a urmărit după ce am ieșit cu el la restaurant, de la restaurant am luat-o cu mașina mea spre casă și a doua zi mă trezesc cu el în fața blocului. Nu știam cum a ajuns, mi-a zis că a mers prin zonă și mi-a găsit mașina, dar mașina mea e băgată după o barieră, abia o vezi. Eu n-am avut o reacție bună când mi-a adus florile, să vină să aflu pe unde stau, ca n-am nevoie. Un alt buchet de flori pe care mi l-a adus l-a lăsat pe mașină. A încercat-o cu mine la modul urât, sunt sigură că și-a încercat-o și cu alte femei”, a mai spus Simona Trașcă.

La prima vedere, Simona Trașcă îl vedea pe admirator fiind un bărbat normal, la 42 de ani, cu un stil de viață sănătos, cu un corp atletic, dar mărturisește că nu-i vine să creadă la ce i-a trecut prin cap și ce a putut să-i facă.

Tot ea precizează că probabil alte doamne sau domnișoare i-au căzut deja în capcană, dacă acesta a încercat și pe ea să o păcălească, dar s-a prins la timp de ceea ce voia să-i facă.

”Dacă vrea să ajungă la poliție, o să ajungă la poliție. Cum să faci așa ceva, în primul rând ca om, nu contează pentru ce vrei să faci asta, nici nu trebuie să-ți treacă prin cap. Sper că fetele care au văzut asta la mine să știe că dacă vor cunoaște un patron de service care le zice că a văzut ceva la mașina lor să nu creadă. El era bărbat calumea, de 42 de ani, de vârsta mea, înalt, făcea sală, mi se părea un bărbat normal. N-ai cum să cunoști un bărbat o viață întreagă, cu care stai, dar cu ăsta cu care am ieșit de două ori la restaurant. În fine, nu m-a fraierit, să fie sănătos. N-ai cum să faci așa ceva, să sabotezi mașina cuiva, să vrei tu să o strici intenționat, ești dobitoc, ești nebun”, mai spune Simona Trașcă.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Simona Trașcă, probleme uriașe cu un admirator! Bărbatul a vrut să o păcălească și să-i strice intenționat mașina: ”Dacă îl mai văd, o să mă duc la poliție”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Marian Cozma a fost operat de urgență. Cum se simte cântărețul după intervenție: „Am avut infecție” / VIDEO
  • Marian Cozma, a fost operat de urgență
  • Cum se simte cântărețul după intervenție
Emisiuni TV
iUmor. Dan și Mădălina Badea, surpriza serii. Cei doi îndrăgostiți au adus zâmbetul pe buze juraților și telespectatorilor / VIDEO
  • Dan și Mădălina Badea, surpriză pentru jurați și telespectatori
  • Cei doi îndrăgostiți, moment care a stârnit hohote de râs
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 13 mai 2024: Taurii vor avea zile grozave
  • Horoscopul zilei de luni, 13 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Stiri interne
O fetiță de 13 ani a dispărut din Argeș. Dacă ai văzut-o pe Unchiașu Georgiană sună la 112!
  • O fetiță de 13 ani a dispărut din Argeș
  • Dacă ai văzut-o pe Unchiașu Georgiană sună la 112!
Emisiuni TV
iUmor. Cristi Iacob, moment de excepție! A intrat în rolul Cetățeanului Turmentat și a stârnit hohote de râs: "Adevărul e că..." / VIDEO
  • Cristi Iacob a intrat în rolul Cetățeanului Turmentat și a stârnit hohote de râs
  • Actorul, moment de excepție pe scena iUmor
Paparazzi
Dany Tatoiu are numeroase priorități, dar iubita lui nu se află printre ele. Ce gest a făcut băiatul milionarului Dan Tatoiu / PAPARAZZI
  • Dany Tatoiu are numeroase priorități, dar iubita lui nu se află printre ele.
  • Ce gest a făcut băiatul milionarului Dan Tatoiu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
recomandare pe as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe antena3.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Moldovei, mai aproape de a fi gata de circulație! Imagini spectaculoase cu mobilizarea șantier
recomandare pe dailybusiness.ro
Stațiunea care vrea să fie un „magnet” pentru turiștii străini. Ce investiții sunt pregătite?
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni