Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV! Tatăl lui Silviu Prigoană a decedat! Familia e revoltată că nu a fost primită la înmormântare! Ce spune omul de afaceri despre acuzații!

EXCLUSIV! Tatăl lui Silviu Prigoană a decedat! Familia e revoltată că nu a fost primită la înmormântare! Ce spune omul de afaceri despre acuzații!

De Razvan Paltin.
Publicat pe 17.08.2024 la 23:41 Actualizat pe 22.08.2024 la 18:47

E revoltă mare în familia lui Silviu Prigoană, după ce tatăl omului de afaceri a încetat din viață. Vasile Prigoană a murit la vârsta de 93 de ani, nu în urmă cu mult timp, însă abia acum s-a aflat vestea. Inclusiv familia, frații și nepoții lui Silviu Prigoană, au aflat de moartea tatălui respectiv a bunicului abia după ce acesta a fost înmormântat. De ce nu au știut de deces și ce spune Silviu Prigoană despre acuzațiile care i se aduc.

O veste tristă a cuprins întreaga familie a lui Silviu Prigoană, nu cu mult timp în urmă. Vasile Prigoană, tatăl omului de afaceri, dar și părintele celorlalți trei frați ai fostului soț al Adrianei Bahmuțeanu a murit! Bărbatul a încetat din viață la vârsta de 93 de ani, iar frații lui Silviu Prigoană, cât și nepoții, își urlă durerea legată de dispariția bătrânului.

Spynews.ro a aflat că tatăl lui Silviu Prigoană a decedat nu în urmă cu mult timp, însă bărbatul a fost deja înmormântat, iar familia lui nu a știut nimic până ieri, atunci când cu adevărat informația a fost confirmată. Nu Silviu Prigoană a fost cel care i-a anunțat pe ceilalți că bărbatul a murit, iar de aici și supărarea uriașă. Nimeni dintre ceilalți trei frați nu a știut de moartea tatălui lor, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina, una dintre nepoatele lui Silviu Prigoană, fata lui Valentin, unul dintre frații omului de afaceri, ne vorbește despre întreaga întâmplare.

A murit tatăl lui Silviu Prigoană, iar familia e revoltată! Nu au știut de deces și nu au fost chemați la înmormântare

Se știe deja de mulți ani că Silviu Prigoană e ”la cuțite” cu familia sa, cu frații lui, însă nimeni nu înțelege de ce acum, când în familia lor s-a întâmplat un eveniment nefericit, nimeni nu a fost anunțat. Cristina ne-a mărturisit că nici până în acest moment nu se știe unde a fost înmormântat bunicul ei și unde ar putea să-i aprindă o lumânare, iar asta nu e tot.

”Tatăl meu a discutat cu cineva care i-a confirmat că bunicul meu a murit. Eu sunt fiica lui Valentin, unul dintre cei trei frați de-ai lui Silviu Prigoană. Toată această poveste mi se pare un film. Noi nu știm exact când a fost îngropat, unde a fost înmormântarea, unde a locul acesta de care spune el, cavoul familiei. Noi suntem din Gherla, toată lumea e de acolo. Eu nu am înțeles niciodată războiul dintre Silviu Prigoană și restul fraților. Ceilalți frați, cei trei, se înțeleg bine între ei. Cumva era previzibil că se va ajunge la ceva de acest gen”, a spus Cristina, nepoata lui Silviu Prigoană, pentru Spynews.ro.

Tânăra ne-a declarat că a încercat să-l vadă pe bunicul ei anul trecut, planificaseră totul, însă ulterior bărbatul a anulat întâlnirea pe motivul că Silviu Prigoană a spus că nu-i dă voie niciunei nepoate să intre în casa sa. Tatăl lui Silviu Prigoană locuia în casa omului de afaceri de 4 ani, după ce au decis să-l aducă la București căci rămase singur la Gherla după moartea soției sale.

”Eu am vrut să-l văd pe bunicul meu anul trecut, am vorbit la telefon și i-am zis că vreau să vorbesc cu el, eu locuia la Silviu Prigoană în casă. Bunicul meu își iubea foarte mult copiii, nepoții, era un om atât de bun încât chiar am zis că sigur a ajuns în Rai, era un om foarte bun. Zicea că vrea să ne vedem, că te aștept, iar a doua zi când a trebuit să mă văd cu el m-a sunat și mi-a zis că nu ne putem vedea acasă pentru că unchiul tău (n.r. Silviu Prigoană) a zis că nu are ce căuta picior de nepot în casa lui. Eu n-am înțeles niciodată de ce. Nu am putut să mă văd cu bunicul meu”, a mai zis nepoata.

Cristina ne-a mai mărturisit că tatăl ei discuta des la telefon cu părintele său, tatăl lui Silviu Prigoană, și nu înțelege de ce nimeni nu i-a anunțat de moartea bătrânului. Nepoata chiar ținea legătura cu fiului cel mare al lui Silviu Prigoană, cu Honorius, însă atunci când l-a întrebat de moartea bunicului, acesta nu a mai răspuns.

”Tatăl meu vorbea la telefon foarte des cu bunicul meu. Tata e foarte afectat și eu sunt foarte revoltată pentru toată această poveste. Suferă foarte mult și e foarte afectat. La înmormântare ar fi fost prezent doar unchiul meu și Honorius, vărul meu, nu-mi vine să cred. Eu mă înțeleg bine cu Honorius, am tot vorbit de-a lungul timpului, dar nu am primit de această dată niciun răspuns, atunci când l-am întrebat de bunicul nostru. L-am întrebat ce s-a întâmplat, cum s-a decis. Noi am aflat întâmplător că bunicul a murit, nu am aflat de la cineva din familie. Am primit un mesaj de la un străin, nimeni din cei care trebuiau să ne anunțe nu ne-a anunțat. Noi am aflat la câteva zile că bunicul a murit și a fost și înmormântat deja, iar la înmormântare au fost prezenți doar ei doi. Eram în aceeași măsură nepoata lui, tatăl meu era fiul lui, toți trebuia să fim prezenți. De ce s-a întâmplat toată această treabă? Eu dintre toți nepoții am fost nepoata care a crescut alături de ei, eu am locuit în Gherla până la 18 ani. Eu am crescut acolo cu ei. Am avut o relație foarte apropiată, eu am fost mereu acolo alături de bunicul și de bunica. Noi eram partea familiei cea mai apropiată, de asta sunt foarte revoltată pe situație. La înmormântare a fost prezent doar un nepot și un fiu, cine a decis asta?! Bunicul locuia la București după ce a murit bunica, în urmă cu 4 ani. În ultima perioadă am auzit că a avut probleme de sănătate, tata a vorbit cu el acum în urmă cu o lună, a fost și în spital, a fost și bolnav”, ne-a mai declarat tânăra.

Silviu Prigoană, declarații exclusive despre acuzațiile care i se aduc!

Contactat de reporterii Spynews.ro, Silviu Prigoană a făcut la rândul său declarații pe baza acestui subiect și susține că nu are de ce să-și anunțe familie cu privire la decesul tatălui lui. Omul de afaceri susține că nimeni nu s-a interesat de el în ultimii ani de viață, iar acum, după moartea sa, cu toții vor să afle de ce nu au fost chemați la înmormântare.

”Impresionant, îmi dau lacrimile...! Nu am ce să vă povestesc mai mult despre un cetățean decedat, a decedat mai demult, nu mai contează, e o chestie de familie. Unde scrie că trebuie să-i anunț? De ce să fie normal să-i anunț? Deci fiii sunt numai la înmormântare, când e vorba de întreținut în ultimii 9 ani nu mai sunt fii. Data înmormântării probabil nu se știe, dar data zilei de naștere probabil că se știe. În ultimii 9 ani i-au trimis o felie de tort, dacă își făceau griji? De cele trei operații de cancer de ce nu au fost interesați să vadă când le-a făcut tata?”, a declarat Silviu Prigoană pentru Spynews.ro.

Silviu Prigoană mai spune că fratele său Valentin nu și-a căutat părintele în urmă cu o lună, așa cum nepoata a declarat și spune că ultima oară când l-a sunat a fost acum cel puțin un an. De asemenea, el spune că nepoata ar fi putut să vină să-și vadă bunicul și niciodată nu i-a interzis acestuia să se vadă cu cei dragi.

”Telefonul lui tata e la mine, un telefon l-a primit în urmă cu patru luni de zile nu de la Valentin, ci de la băiatul cel mai mic. Valentin nu a mai sunat de un an de zile. Tata avea biroul lui la parter și putea să primească pe oricine. El era la birou de la 9 dimineață la ora 15 de luni până vineri în fiecare zi. Dacă sunt nemulțumiți, atunci aștept citația”, a mai zis el.

De asemenea, Silviu Prigoană a mai oferit și informația cu privire la locul unde părintele lui e înmormântat, căci familia nu știa unde poate să-i aprindă o lumânare. Astfel, Vasile Prigoană este înmormântat în Capitală, la Cimitirul Evanghelic Lutheran.

”Cavoul e pe Șoseaua Giurgiului, nr 4. Mi se pare corect că dacă ai un părinte să-l prețuiești cât trăiește, nu când moare. După ce a murit un părinte devii orfan (...) Când l-a văzut ultima dată nepoata pe tata? M-am lămurit, în acest caz dacă dă telefon din an în an, atunci sunt foarte fericit pentru echipa care e indignată și mă înfund de lacrimi”, a mai declarat Silviu Prigoană.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV! Tatăl lui Silviu Prigoană a decedat! Familia e revoltată că nu a fost primită la înmormântare! Ce spune omul de afaceri despre acuzații!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Wow! Laura Cosoi a îmbrăcat o ținută îndrăzneață la un eveniment monden! Vedeta arată impecabil la aproape două luni după ce a născut / VIDEO
  • Laura Cosoi, prima apariție mondenă după ce a născut
  • Vedeta arată impecabil la aproape două luni de când mamă pentru a patra oară
Emisiuni TV
Alin Oprea spune motivul pentru care Larisa Uță ar fi rupt tăcerea după patru ani de la divorț. Ce ar fi urmărit, de fapt, fosta lui soție
  • Alin Oprea spune motivul pentru care Larisa Uță ar fi rupt tăcerea după patru ani de la divorț
  • Artistul și Medana, soția lui, au aniversat de curând un an de la nuntă
Emisiuni TV
Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care ar fi apărut împreună cu o altă femeie. O acuză că ar fi adus unul dintre amanți în casă
  • Alin Oprea, adevărul despre videoclipul interzis în care apare alături de amantă
  • Un cetățean german, cu care Larisa Uță ar fi avut o relație, ar fi fost în casa lor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 19 septembrie 2024: Gemenii trec printr-o perioadă încărcată în afaceri sau pe plan profesional
  • Horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Alin Oprea, acuzații dure la adresa fostei soții: „A avut trei amanți”. Cum ar fi reacționat Larisa Uță când artistul ar fi confruntat-o
  • Alin Oprea susține că fosta soție ar fi avut trei amanți
  • Ar fi recunoscut două dintre relații
Stiri interne
Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș. George, un tânăr de 34 de ani, s-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru
  • Sfârșit tragic pentru un fotograf din Curtea de Argeș
  • Ar mai fi încercat și în trecut să își pună capăt zilelor
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Rată de 700 de lei la un credit de 25.000 de lei. Cât poate scădea după refinanţare
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
Romania TV
BREAKING Cutremur MARE în România, s-a simţit puternic la Bucureşti. Vom reveni
recomandare pe antena3.ro
Mormântul unui „copil vampir” a fost descoperit de muncitorii care scoteau din pământ rădăcini lângă o biserică istorică din Polonia
recomandare pe antena3.ro
Filmul atacului de la Parlament. Cum a reușit bărbatul care a dat foc să iasă liniștit și să ajungă cu metroul până în Vitan
recomandare pe antena3.ro
Fumatul și vapatul vor fi interzise în aer liber (proiect al UE)
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe redactia.ro
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
recomandare pe Ciao.ro
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă GRATUITATE pentru românii cu venituri sub 3000 de lei. Este vestea care va bucura milioane de oameni
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! Primești 200.000 de euro în cele mai grele vremuri, doar dacă depui dosarul cu actele necesare
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Nouă cupluri de vedete au acceptat provocarea sezonului 2 din show-ul fenomen Power Couple România – La bine și la greu!