Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » EXCLUSIV. Teodor și Ionela de la MPFM vor să devină din nou părinți. Foștii concurenți își doresc o surioară pentru fiul lor: ”Avem în plan”

EXCLUSIV. Teodor și Ionela de la MPFM vor să devină din nou părinți. Foștii concurenți își doresc o surioară pentru fiul lor: ”Avem în plan”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 22.09.2022 la 23:34 Actualizat pe 22.09.2022 la 23:34

Teodor și Ionela de la Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4, au rămas unii dintre cei mai apreciați concurenți chiar și după terminarea show-ului în care au participat și unde au decis să aibă un viitor împreună. Cei doi foști concurenți au o mulțime de fanii, iar viața lor s-a schimbat radical după venirea pe lume a băiețelului lor, Dominic. Recent, Teodor și Ionela ne-au povestit că au avut parte de un eveniment special în familie, au fost nași de botez, dar ne-au dat și vești în legătură cu al doilea copil.

În urmă cu șapte ani, Teodor și Ionela de la MPFM au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, iar cei doi foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu au decis să aibă parte de un viitor împreună chiar și după ce emisiunea și-a închis porțile.

Teodor și Ionela au avut parte de o frumoasă poveste de iubire în casa MPFM, iar cei doi au câștigat aprecierea multor fani, cei care le-au rămas de altfel alături chiar și după ce emisiunea s-a terminat.

Teodor și Ionela de la MPFM au fost nași de botez

În anul 2019, Teodor și Ionela de la MPFM au avut parte de cea mai frumoasă bucurie a vieții lor, venirea pe lume a lui Dominic, băiețelul celor doi, cel care le face zilele mai frumoase.

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Teodor Roșu de la Mireasă pentru fiul meu, iar fostul concurent ne-a povestit că în urmă cu doar câteva zile au mai avut parte de un eveniment foarte special în familie, au fost nași de botez.

El și soția sa, Ionela, au botezat fetița unor prieteni, mai exact prietenul din copilărie al lui Teodor, iar evenimentul a fost unul foarte emoționant și special pentru cei doi, dar și pentru cei prezenți. Teodor ne-a trimis și câteva fotografii de la eveniment, iar el ne-a mai povestit că și micuțul Dominic a fost foarte curios și atent la tot ceea ce s-a întâmplat.

”A fost la unui prieten de-al meu din copilărie, am fost și nași de cununie acum câteva luni, iar acum am botezat-o pe fetița lui și a soției sale. A fost foarte frumos, petrecerea a avut loc la un restaurant din zonă, au fost undeva la 60 de persoane. Ne-am distrat, chiar a fost foarte frumos”, a spus Teodor, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Totodată, Teodor și Ionela și-au amintit astfel și de primul eveniment din viața lui Dominic, căci botezul finuței lor s-a desfășurat la aceeași biserică unde a fost creștinat și fiul acestora.

”Au fost emoții, mai ales la Biserică, unde știi că nașul și nașa spun Crezul, o îmbracă pe finuță, au fost emoții mari. Să botezi un copil e o mare binecuvântare. Am fost onorați că am putut să ducem totul până la capăt (...) Finuța a fost puțin agitată, ne așteptam și la Domi, că în ultima perioadă l-au luat geloziile, să-l luăm în brațe, dar spre surprinderea noastră a fost foarte cuminte, nu ne așteptam. Botezul a avut loc la o bisericuță de la noi, aici unde l-am botezat și pe Domi, la același preot. Preotul chiar l-a recunoscut, a fost foarte frumos”, ne-a mai zis Teodor.

Cel mic a fost în centrul atenției, asta pentru că a fost îmbrăcat într-o ținută cu totul specială, un costum realizat aproape la fel ca cel al tatălui său, dar și de aceeași culoare ca ținuta mamei. Toții ochii au fost pe cel mic, căci împreună cu părinții lui captau imediat atenția celor din jur.

”Am încercat și ne ne îmbrăcăm toți la fel. I-am găsit și lui sacou de aceeași culoare, a fost deliciul zilei, ca să zic așa. Noi ca noi, dar el cel puțin, am încercat să-l îmbracam la fel”, a mai zis Teodor.

Teodor și Ionela, pregătiți să fie părinți pentru a doua oară

Teodor și Ionela ne-au mai povestit că își mai doresc să devină părinți, însă momentan mai așteaptă că băiețelul lor să crească. Fostul concurent ne-a transmis că el și partenera sa ar mai vrea o fetiță, însă totul depinde de cum va vrea Dumnezeu și așteaptă momentul în care li se va oferi acest dar.

Teodor susține că nu e bine nici să fie de unul singur la părinți, așa cum s-a întâmplat în cazul său, dar nici nu ar avea posibilitatea să crească mai mulți copii și ar fi foarte greu, așa cum s-a întâmplat în cazul familiei din care provine Ionela, soția sa.

”Da, sigur vrem. Deocamdată vrem să mai crească și Domi, să ne putem înțelege cu el. Avem în plan, dar când va vrea Dumnezeu. Nu putem să program exact, vrem un frățior sau o surioară, noi am vrea o surioară, dar da, vrem. Nici ca mine cum a fost singur nu a fost bine, dar poate nici șase câte au fost ele, Ionela și surorile ei. Am zis că măcar doi că e cel mai frumos să aibă o surioară sau un frățior”, ne-a mai spus Teodor Roșu de la MPFM.

În ceea ce privește prezentul însă, Teodor spune că dedică o mare parte din timpul său liber și al soției sale fiului lor, astfel că de puțin timp micuțul Dominic a început și grădinița. Tânărul mărturisește că băiețelul e plin de energie și le aduce mereu zâmbetul pe buze în casă.

În creșterea fiului lor, Teodor și Ionela nu au ajutoare, căci mama sa locuiește în Spania, iar soacra lui la Craiova, iar distanța e destul de mare, însă se vizitează cât de des pot.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
EXCLUSIV. Teodor și Ionela de la MPFM vor să devină din nou părinți. Foștii concurenți își doresc o surioară pentru fiul lor: ”Avem în plan”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cum au sărbătorit Gabriela Cristea și Tavi Clonda aniversarea a nouă ani de căsătorie. Unde a dus-o soțul pe prezentatoarea TV: "Eu aș zice..." / VIDEO
  • Gabriela Cristea și Tavi Clonda, escapadă romantică în Veneția
  • Artistul și-a dus soția în locul în care a cerut-o în căsătorie
Showbiz intern
Cum a reacționat Tzancă Uraganu, după ce nepotul său a prevestit ziua în care va muri. Manelistul este copleșit de durere: ”Niciodată nu s-a pomenit...” / FOTO
  • Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce nepotul lui și-a prevestit moartea
  • Manelistul a suferit un șoc puternic
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul cu numărul 5. Actorii din serialul „Bravo, tată!” au degustat preparatele / VIDEO
  • Echipa care a câștigat battle-ul cu numărul 5
  • Cum au reacționat jurații
Showbiz intern
Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă! Vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată / FOTO
  • Cum arată Gabriela Cristoiu însărcinată
  • Vedeta radiază de fericire și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, în lacrimi! De ce s-a supărat concurenta: „Mult stres...” / VIDEO
  • Lăcrămioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, a început să plângă
  • Motivul pentru care concurenta a izbucnit în lacrimi
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni între Ionela și Albert! Concurenta regretă că a rămas în emisiune: ”Nu îmi e bine deloc” / VIDEO
  • Ionela regretă că nu a fost eliminată din casa Mireasa
  • Concurenta a spus că și-ar fi dorit să fie eliminată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!