Experiență inedită pentru Marilu Dobrescu, în Australia! A mâncat carne de cangur și de crocodil
Publicat pe 12.11.2025 la 14:40 Actualizat pe 12.11.2025 la 14:54
Marilu Dobrescu a avut parte de o experiență inedită, în Australia. De câteva luni bune, influencerița s-a mutat pe alt continent și pare că viața de acolo îi priește. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri impresionante despre cea mai nouă „aventură culinară” pe care a trăit-o.
- Marilu Dobrescu a mâncat carne de cangur și de crocodil
- Cum i s-a părut influenceriței această experiență culinară
Marilu Dobrescu uimește de la zi la zi! Influencerița, atât de iubită de tineri, a făcut o nouă mărturisire pe rețelele de socializare.
Vedeta s-a mutat în Australia, acolo unde locuiește alături de actualul său partener. Marilu Dobrescu este cunoscută mai ales pentru faptul că își expune viața în mediul online, fără bariere, și așa a făcut și de această dată.
Marilu Dobrescu a mâncat carne de cangur și de crocodil! Ce a declarat influencerița
Recent, Marilu Dobrescu a povestit pe Instagram că în Australia, în regiunea în care ea locuiește, carnea de cangur și de crocodil este foarte cunoscută și consumată de mare parte din populație.
Astfel, devenită „una de-a lor”, roșcata a dorit să experimenteze aceste două preparate, într-un mod inedit. Zis și făcut! Odată cu achiziționarea produselor, care au la bază aceste tipuri de proteină, Marilu Dobrescu a oferit și o „recenzie” pe social-media.
„E ciudat să mănânc așa ceva. Am vrut și eu să încerc și să văd cum e. Nu mai sunt vegetariană de ani de zile, apropo, dar nu mănânc carne foarte des. Încerc să o reduc cât de mult pot.
Carnea de cangur este una dintre cele mai eco și sustenabile tipuri de carne din lume. Nu sunt crescuți la ferme, deci nu consumă resurse. Sunt sălbatici. Pentru că, la momentul ăsta, Australia trece printr-o suprapopulare cu canguri (sunt mai mulți decât oamenii, efectiv), lumea este încurajată să consume carne de cangur. Ajută mediul”, a povestit Marilu Dobrescu, pe Instagram.
Cu ce a asemănat Marilu Dobrescu gustul cărnii de crocodil
În ceea ce privește carnea de crocodil, vedeta a dezvăluit că gustul acesteia se aseamănă cu cel al unui „pui acvatic”.
„La carnea de crocodil...aici a fost doar șocul cultural. Interesantă experiența culinară. Are gust de pui acvatic”, a adăugat influencerița.
Marilu Dobrescu a revenit în mediul online, după o perioadă în care a absentat destul de mult. Lipsa de activitate de pe rețelele de socializare a fost cauzată de conflictul de mare amploare în care a fost implicată cu fostul său partener, Iustin Petrescu.