Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Familia lui Nelu Ploieșteanu amenință că dă în judecată spitalul în care a fost internat: „Toate infirmierele țipau la el! 3 săptămâni nu l-au schimbat”

Familia lui Nelu Ploieșteanu amenință că dă în judecată spitalul în care a fost internat: „Toate infirmierele țipau la el! 3 săptămâni nu l-au schimbat”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 14.04.2021 la 10:10 Actualizat pe 14.04.2021 la 10:10

Familia lui Nelu Ploieșteanu tună și fulgeră după moartea regretatului cântăreț. Fiica lui, Aneta Gavrilă, a anunțat public că vrea să dea în judecată spitalul în care a fost internat tatăl său, iar soția lui, Elena, a făcut acuzații grave la adresa cadrelor medicale, spunând că artistul nu ar fi fost îngrijit cum trebuie, că infirmierele ar fi țipat la el și nu l-ar fi schimbat de haine de trei săptămâni.

Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa spitalului în care a fost internat regretatul artist

Arhivă

Așadar, un scandal uriaș a izbucnit după ce Nelu Ploieșteanu a murit. Pe lângă faptul că fiica lui susține că va da spitalul în judecată, soția lui, Elena, a susținut public că personalul medical din untitatea medicală în care artistul a fost internat după ce a fost confirmat cu COVID-19 nu l-ar fi tratat cum se cuvine. Totodată, aceasta a declarat că medicii ar fi fost de acord ca el să plece acasă, înainte de internare, chiar dacă ar fi văzut că analizele lui nu arătau bine.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a declarat soția lui Nelu Ploieșteanu într-o emisiune tv.

Familia lui Nelu Ploieșteanu spune că va da în judecată spitalul în care a fost internat regretatul artist

Și mai șocant este faptul că soția lui Nelu Ploieșteanu susține că infirmierele ar fi cerut sume de bani atunci când i-ar fi dat fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu pastilele ce trebuiau achiziționate pentru a-i fi administrate lui Nelu Ploieșteanu. Ba mai mult, Elena, partenera regretatului artist, acuză că infirmierele ar fi țipate în repetate rânduri la el.

„O infirmieră țipa la el: <Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!>. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut”, a continuat ea.

Soția lui, Elena, acuzații grave la adresa cadrelor medicale

Iar declarațiile șocante nu se opresc aici! Soția lui Nelu Ploieșteanu a declarat că personalul medical nu i-ar fi pus branulă, motiv pentru care ar fi fost deshidratat. Elena susține că soțul ei nu ar fi murit de COVID și că ar fi făcut atacuri de panică și stop cardiorespirator.

„Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a adăugat soția lui Nelu Ploieșteanu.

Elena Ploieșteanu a mai transmis că în momentul în care fiica ei ar fi țipat la medici, aceștia nu ar fi știut ce să mai spună din cauză că ar fi fost vinovați. Soția artistului a declarat că acesta i-ar fi spus că ar fi fost certat de doctoriță pentru că familia suna la spital pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

„La spital a fost la început internat la etajul 5-6. Apoi l-au dus noaptea, la două, la ATI. Să stea medicii de vorbă cu mine, că mă duc peste ei! S-a dus fiica mea, Aneta, și au lăsat capul în jos. S-a făcut un consiliu de medici. Fata a țipat și ei nu mai știau ce să spună, pentru că erau vinovați. Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să intrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează”, a declarat aceasta.

Și asta nu e tot! Soția regretatului cântăreț a mai susținut că Nelu Ploieșteanu nu ar fi fost schimbat de trei săptămâni de haine de cadrele medicale și că ar fi primit sacul cu îmbrăcămintea lui.

„Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?”, a conchis ea.

De cealaltă parte, conducerea spitalului în care a fost internat Nelu Ploieșteanu a refuzat să facă orice precizare, justificând că nu-i este permis să dezvăluie informații din fișa medicală a pacientului fără acordul familiei sale.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Familia lui Nelu Ploieșteanu amenință că dă în judecată spitalul în care a fost internat: „Toate infirmierele țipau la el! 3 săptămâni nu l-au schimbat”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Andra Volos își sărbătorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec în Dubai: „Omul meu...” / FOTO
  • Este ziua de naștere a Andrei Volos
  • Bruneta petrece în Dubai
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dana Roba nu poate să își ducă fetițele în vacanță din cauza lui Daniel Balaciu! Fostul soț nu îi semnează acordul: ”Să nu îl mai suporte niciodată” / VIDEO
  • Daniel Balaciu i-ar face probleme Danei Roba și din spatele gratiilor
  • Ce s-a întîmplat între cei doi
Showbiz intern
Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, primele mărturisiri despre experiența Asia Express: „Noul sezon...”. S-au încheiat filmările pentru emisiune / FOTO
  • Primele mărturisiri făcute de Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty, despre experiența Asia Express
  • Ce a spus partenerul artistei despre emisiune
Showbiz international
Gerard Depardieu, reținut de poliție în Paris! Actorul este acuzat de agresiune sexuală asupra a două femei
  • Gerard Depardieu a fost reținut de poliție
  • Două femei îl acuză de agresiune sexuală
Showbiz international
Primele imagini cu prințul Paul al României, după ce a fost prins în Malta. Urmează să fie adus în România și să își ispășească pedeapsa cu închisoarea / VIDEO
  • Au apărut primele imagini cu prințul Paul al României
  • A fost prins în Malta, alături de soția lui
Showbiz intern
De ce Cornel Palade nu a mai apărut la TV. Ce a făcut actorul de când s-a retras din lumina reflectoarelor
  • Motivul pentru care Cornel Palade nu a mai apărut la TV
  • Ce face actorul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România! Angajații care vor beneficia de bani în plus
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Sunt vești excelente pentru 5 milioane de pensionari
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț