Live acum Prodanca. Punct si de la capat (r)
Prime time 19:30 Petrecem in familie (r)
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fiul Ozanei Barabancea, la un pas de moarte! Băiatul a suferit un grav accident cu motocicleta: ”Bandajat pe 70% din corp”

Fiul Ozanei Barabancea, la un pas de moarte! Băiatul a suferit un grav accident cu motocicleta: ”Bandajat pe 70% din corp”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 23.08.2022 la 13:03 Actualizat pe 23.08.2022 la 13:06

Momente de groază pentru Ozana Barabancea. Fiul juratei de la Te cunosc de undeva a trecut recent prin momente de coșmar, asta deoarece Andrew a suferit un grav accident cu motocicleta. Acesta a fost bandajat pe 70% din suprafața corpului. Cântăreața a înmărmuit atunci când l-a văzut cum arată. 

Fiul Ozanei Barabancea, accident grav

Spynews.ro

Clipe extrem de grele pentru Ozana Barabancea și întreaga sa familie, fiul său cel mare, Andrew, a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, iar jurata de la Te cunosc de undeva abia acum a putut să vorbească despre incident în podcastul Mirelei Vaida.

Fiul Ozanei Barabancea a fost la un pas de moarte. A suferit un accident de motocicletă grav

Jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că impactul în care a fost implicat Andrew ar fi putut să-i fie fatal. Ea a mărturisit că acum băiatul ei se află în recuperare, însă s-a ales cu foarte multe răni pe corp.

Vedeta susține că a rămas paralizată psihic atunci când și-a făcut băiatul în stare în care era, după incidentul grav ce a avut loc.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a spus Ozana Barabancea în podcastul Mirelei Vaida.

Va da examanele pe care le avea de susținut în toamnă

Deoarece nu a mai apucat să-și dea examele pe care le avea de susținut în vară, Ozana Barbancea a precizat că Andrew se va pregăti pentru a le da în toamnă, căci acum se recuperează.

Jurata de la Te cunosc de undeva a mai precizat că fiul a căzut cu motocicleta pe un deal, era plin de sânge pe față și pe corp și nu mai reușea să vadă, dar cu toate astea a mers până a găsit pe cineva căruia să-i ceară ajutor.

”El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă.', a spus ea”, a mai spus ea.

Jurata de la Te cunosc de undeva susține că fiul său a rămas cu traume uriașe după incident și e îngrozit de ceea ce s-a întâmplat. Ea precizează că a cumpărat o mulțime de creme foarte scumpe pentru ca acesta să nu rămână cu cicatrici pe corp în urma rănilor grave.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fiul Ozanei Barabancea, la un pas de moarte! Băiatul a suferit un grav accident cu motocicleta: ”Bandajat pe 70% din corp”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Cum arată femeia care l-a făcut pe Liviu Vârciu tată pentru prima oară! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționantă alături de cea care i-a dat viață / FOTO
  • Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, imagine emoționantă alături de cea care i-a dat viață
  • Cum arată femeia care l-a făcut pe tată pentru prima oară pe prezentatorul TV
Showbiz international
Val de critici la Eurovision, după ce Nemo a câștigat finala din 2024! Artistul din Elveția a fost desființat de public: ”Să vă fie rușine”
  • Artistul Nemo a primit o mulțime de critici din partea publicului
  • De ce spun oamenii că nu ar fi meritat să câștige
Showbiz intern
Anamaria Prodan a găsit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus că a fost furată! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plângere: ”S-a liniștit și...” / FOTO
  • Anamaria Prodan a filmat mașina care ar fi fost furată
  • Unde a găsit-o vedeta
Stiri internationale
Tragedie în Belgia. Un șofer de TIR român a murit în condiții îngrozitoare. Un capac de canalizare a trecut prin parbriz, în timp ce se afla la volan / FOTO
  • Un șofer român a murit la volanul camionului său
  • Un capac de canalizare a intrat prin parbriz
Showbiz intern
FCSB a sărbătorit pe ritmuri de manele, după ce a obținut titlul de campioană! Luis Gabriel a făcut senzație la petrecere / VIDEO
  • Cum a sărbătorit FCSB victoria
  • Imagini incendiare de la mega petrecere
Showbiz intern
Imagini incredibile cu Gigi Becali, după ce FCSB a obținut titlul de campioană! A venit la stadion însoțit de călugări, ca să îi poarte noroc: ”Sunt frații mei” / FOTO
  • Gigi Becali a făcut spectacol pe stadion
  • A venit la meci însoțit de călugări
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
recomandare pe antena3.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe playtech.ro
Cele trei zodii care uită de durere! Vor începe poveşti de iubire ca în basme, se vor îndrăgosti
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Moldovei, mai aproape de a fi gata de circulație! Imagini spectaculoase cu mobilizarea șantier
recomandare pe dailybusiness.ro
Stațiunea care vrea să fie un „magnet” pentru turiștii străini. Ce investiții sunt pregătite?
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni