Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Mireasa îl pune la punct pe tânăr! Maria Lungu, replică dură la adresa lui: ”Aberează, chiar a luat-o razna”

Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Mireasa îl pune la punct pe tânăr! Maria Lungu, replică dură la adresa lui: ”Aberează, chiar a luat-o razna”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 11.09.2024 la 22:49 Actualizat pe 11.09.2024 la 22:49

Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Mireasa, ”dă de pământ” cu tânărul, după ce el a declarat că s-ar putea întoarce la ea oricând, iar aceasta l-ar primi cu brațele deschise și i-ar mai da o șansă! Ei bine, acum Maria Lungu îi dă replica, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

După ultimele declarații făcute de Cristian Marinescu, fostul concurent de la Mireasa, atât la adresa Antoniei, fosta iubită de care s-a despărțit recent, dar și despre Maria Lungu, o altă fostă parteneră. Acum Maria Lungu vine cu replica pentru tânăr.

Fostul concurent de la Mireasa a afirmat că s-ar putea întoarce la Maria Lungu și consideră că ar putea să mai dea o șansă acesteia, după relația eșuată pe care au avut-o. Mai mult de atât, el spunea că Maria Lungu l-ar aștepta cu brațele deschise și nu ar spune NU unei împăcări.

Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, îl pune la punct pe fostul concurent de la Mireasa

El bine, nu de aceeași părere e și Maria Lungu, care a ținut să ”dea de pământ” cu Cristian Marinescu după toate cele spuse de acesta. Aceasta susține că tânărul nu știe ce vorbește și doar caută atenție în toate părțile. Mai mult de atât, ea spune despre Cristian Marinescu că ”i s-a urcat vedetismul la cap”.

”El aberează non stop, iar eu sunt obișnuită cu aberațiile lui, de aceea nici nu mai bag în seamă ce spune. Omul delirează. Și-a creat o bulă a lui și trăiește în ea, s-a uitat prea mult la filme, habar nu am, a luat-o razna. I s-a urcat la cap noul proiect, că a fost băgat în seamă. Televiziunea e viața lui, nu e o chestie rea, nu pot să-l judec pentru asta, dar trebuie să ai o limită. El e gata oricând să facă tot pentru a ajunge la TV. S-a demonstrat încă o dată cum o joacă el la cameră”, a spus Maria Lungu pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Maria Lungu ne-a spus că îi este milă de fosta parteneră a lui Cristian Marinescu, Antonia, care a trebuit să stea față-n față cu el și să fie martoră la toate declarațiile trașante pe care el le-a făcut la adresa ei. Maria Lungu mai afirmă că nu este deloc bărbatesc comportamentul pe care Cristian Marinescu îl are față de fosta lui iubită și de femei în general. Cu toate astea, ea se bucură pentru Antonia deoarece relația nu a avansat și nu a avut timp să se atașeze de Marinescu, care oricum s-ar fi despărțit de ea.

”Mi-e milă de fosta lui iubită pentru că știu prin ce trece, dar să se bucure că n-a durat mult și nu a reușit să se atașeze. El e un bărbat care are niște traume, nu știu de unde vin aceste traume, e fix problema lui. N-ai cum să te porți așa cu o femeie, nu ai cum, fii măcar bărbat! El în emisiune se bătea cu pumnul în piept că e bărbat, păi un bărbat adevărat nu are cum să aibă comportamentul pe care l-a avut el cu femeia aia, să-i spună în față că a avut amante. El în sinea lui crede că acest lucru îi oferă notorietate, dar de fapt e o chestie care îi dovedește lipsa de principii, valori. Nu se respectă pe sine”, a mai zis fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Maria Lungu exclude o eventuală împăcare cu fostul ei iubit, dar în glumă a mai spus că el poate încerca să o recucerească, dacă tot afirmă că îi va reuși acest lucru.

”Eu v-am zis că el trăiește în bula lui. El are impresia că orice vrea el, asta se întâmplă. Hai să fim realiști totuși. El poate să spună multe, dar realitatea e cu totul alta. El trăiește în realitatea lui. Eu îi urez succes și numai bine pentru că dacă e așa sigur ne-am putea împăca, eu zic să încerce, să vadă (n.r. râde)”, a mai zis ea.

Maria Lungu, singură pe plan amoros

Cu toate că e singură din punct de vedere sentimental, Maria Lungu susține că nu a avut timp de iubire în perioada asta, fiind preocupată mai mult cu partea profesională.

”Pe plan sentimental nu am mai apuc să ofer timp acestui domeniu, sunt foarte ocupată cu treaba”, a mai zis ea.

Maria Lungu spune că recent a început o afacere și totul îi merge ca pe roate în Chișinău, acolo unde locuiește, dar va fi gazda și unui proiect în care și-a dorit de mult timp să participe. Totodată, spune că nu ar refuza niciodată propunerea de a merge la Asia Express.

”Eu sunt foarte bine. Am început o mică afacere în Republica Moldova, mi-am deschis o companie de marketing. Am și un nou proiect aici, eu voi fi gazda acestui proiect. Au început proiectele pe care eu mi le-am dorit, iar asta mă satisface într-o mare măsură. Am avut și experiența emisiunilor în care în care am fost concurentă. Nu am cum să zic că aș refuza Asia Express, cred că e una dintre emisiunile care m-ar mai interesa și în care aș participa”, a mai zis Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fosta iubită a lui Cristian Marinescu de la Mireasa îl pune la punct pe tânăr! Maria Lungu, replică dură la adresa lui: ”Aberează, chiar a luat-o razna”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Mireasa - Capriciile iubirii. Replici tăioase între Simona și Isabelle. De la ce a pornit discuția tensionată dintre cele două concurente
  • Un nou conflict în casa Mireasa
  • Replici tăioase între Simona și Isabelle
  • De la ce a pornit discuția tensionată dintre cele două concurente
Emisiuni TV
Karmen Minune, primul interviu după ce a anunțat despărțirea de soțul ei, Bogdan Căplescu. Ce planuri are fiica lui Adrian Minune
  • Karmen Minune, primul interviu după divorțul de Bogdan Căplescu
  • Cum arată viața fiicei lui Adrian Minune în prezent
Emisiuni TV
Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale. De ce îi este cel mai dor vedetei atunci când se gândește la cea care i-a dat viață
  • Oana Roman a deschis cutia cu amintiri
  • De ce îi este cel mai dor atunci când se gândește la mama sa
Showbiz intern
Fosta concurentă de la Chefi la cuțite și-a botezat fiica. Cum a arătat marele eveniment pentru micuța ei, Victoria / FOTO
  • Fosta concurentă de la Chefi la cuțite și-a botezat fiica
  • Cum a arătat marele eveniment pentru micuța ei, Victoria
Emisiuni TV
Acces Direct! Ionuț se teme pentru viața lui! Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin, iar autoritățile n-au luat încă nicio măsură 
  • Ionuț se teme pentru viața lui
  • Bărbatul susține că a fost bătut de patru indivizi când a ieșit dintr-un magazin
Showbiz intern
Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj. Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață / FOTO
  • Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, 15 ani de mariaj
  • Ce a pregătit prezentatoarea de la Acces direct pentru partenerul de viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Grădină zoo" la Nuţu Cămătaru acasă. Poliţiştii au găsit un cangur alb, maimuţe şi o cămilă
recomandare pe as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
Romania TV
David Popovici vrea să intre în afaceri, după ce se retrage din sport. În ce va investi banii: Sunt două businessuri pe care vreau să le fac
Romania TV
Theo Rose, în culmea fericirii! Artista le-a dat fanilor vestea, iar mesajele de felicitări nu au mai contenit
recomandare pe antena3.ro
În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste
recomandare pe antena3.ro
Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit
recomandare pe antena3.ro
Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"
recomandare pe playtech.ro
Iluzia optică ce face furori printre români. Clipește de câteva ori și vezi cine este personajul din imagine
recomandare pe playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
recomandare pe redactia.ro
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
recomandare pe redactia.ro
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
recomandare pe Ciao.ro
BREAKING! Familia Regală a României, în DOLIU
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare. MADR plătește sumele de bani direct în conturile românilor. Vezi dacă ești pe listă
recomandare pe dailybusiness.ro
Fără carduri de alimente pentru o categorie de români! Adio, bani!
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă