Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit. Roxana a trecut peste divorțul de artist, după doar un an: ”Am reușit să îl uit”

Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit. Roxana a trecut peste divorțul de artist, după doar un an: ”Am reușit să îl uit”

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 02.10.2022 la 16:32 Actualizat pe 02.10.2022 la 16:34

La doar un an de la divorțul de Liviu Guță, fosta lui soție, Roxana, și-a refăcut viața. Aceasta nu doar că și-a găsit pe altcineva, ci a îmbrăcat chiar și rochia de mireasă și s-a recăsătorit. Cine este și cum arată noul bărbat care îi face Roxanei viața mai frumoasă.

Roxana s-a recăsătorit la doar un an de la divorțul de Liviu Guță.

Instagram

Liviu Guță și Roxana au trecut prin perioade dificile în urmă cu un an, când au decis să meargă pe drumuri separate. Însă, se pare că acum viața fostei sale soții merge din ce în ce mai bine, deoarece și-a găsit iubirea din nou. Aceasta nu doar că are o nouă relație, ci a și îmbrăcat rochia de mireasă, la doar un an după divorțul de cântăreț.

Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit la un an de la divorț

După doar un an de la divorțul de Liviu Guță, Roxana și-a găsit un alt bărbat cu care să formeze o familie. Se pare că a avut noroc în viața amoroasă, deoarece a decis să se căsătorească cu bărbatul lângă care își vede viitorul.

În viața Roxanei au apărut multe obstacole din punct de vedere amoros, iar unul dintre acestea a fost divorțul de Liviu Guță. Însă, se pare că lucrurile s-au îmbunătățit în decursul acestui an, după ce și-a găsit un alt bărbat, care i-a devenit soț. Aceasta a făcut declarații în acest sens, pentru Click.ro, în care a spus că a reușit să treacă peste relația cu Liviu.

”Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă. După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier. Vreau să îți zic că mi-am pus în seara de Crăciun o dorință în Biserica iar dorință mea a fost auzită de Dumnezeu. Nimic nu este întâmplător în viață. După despărțire am fost sceptică, am stat singură câteva luni, m-am regăsit, m-am liniștit și cred că atunci când ești recunoscătoare pentru ceea ce ai Dumnezeu îți da ceea ce îți lipsește”, a declarat Roxana, pentru Click.ro.

Liviu Guță și Roxana Negrea, divorț cu scandal

În urmă cu un an, Liviu Guță și Roxana Negrea nu au trecut prin momente tocmai ușoare. Divorțul le-a creat multe probleme, după ce a stârnit un întreg scandal între cei doi. Deși a durat doar un an și trei luni, despărțirea s-a lăsat cu multe certuri și jigniri, iar despre decizia de a se căsători cu Roxana, Liviu Guță a declarat că s-a grăbit.

”Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”, a declarat Liviu Guță, pentru Click.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit. Roxana a trecut peste divorțul de artist, după doar un an: ”Am reușit să îl uit”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
  • Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer
  • Cunoscutul designer, operat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva lui! Dodel nu mai are voie să se apropie de ea și de copil timp de un an
  • Cristi Tănase are probleme grave în căsnicie
  • Fotbalistul nu mai are voie să se apropie de fiica și soția lui
Showbiz intern
”O stare generală gravă”. Medicii, noi detalii după ce Florin Piersic a fost transferat la Spitalul de Ortopedie pentru a fi operat
  • Medicii au oferit detalii despre starea lui Florin Piersic
  • Cum se simte actorul
Showbiz intern
Câți bani ar fi făcut Andrew și Tristan Tate din servicii videochat. Suma este una uriașă
  • Ce sume ar fi încasat Andrew și Tristan Tate din servicii videochat
  • Informații noi
Stiri internationale
Șocant! Un candidat la președinție spune că un vierme i-a mâncat din creier! Detalii incredibile făcute publice în urmă cu câteva ore
  • Un candidat la președinție, declarații incredibile
  • Spune că un vierme i-a mâncat din creier
Stiri interne
Ancuța Popoviciu, încă o gafă halucinantă la noul proces în dosarul 2 Mai. Judecătoarea a întrebat-o pe mama tinerei ucise de Vlad Pascu dacă a participat la înmormântare: ”Era atât de zdrobită”
  • Ancuța Popoviciu a făcut încă o gafă incredibilă la proces
  • Judecătoarea a întrebat-o pe mama Robertei dacăa participat la înmormântare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
A intrat în funcțiune "Mamutul", cel mai mare aspirator planetar! Curăță aerul și trimite carbonul în pământ, dar activiștii de mediu îl critică
recomandare pe antena3.ro
O nouă fabrică se va deschide în România | Ministrul Economiei: ”Prima fază presupune crearea a şaizeci de noi locuri de muncă”
recomandare pe antena3.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Un card bancar folosit de milioane de români dispare din România! Anunțul băncii
recomandare pe dailybusiness.ro
Sindicaliștii vor să iasă din nou în stradă! Acuză că legea pensiilor discriminează
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner