Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Fratele Mădălinei Manole, strigăt de durere la 12 ani de la moartea surorii sale. Bărbatul face acuzații dure: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ”

Fratele Mădălinei Manole, strigăt de durere la 12 ani de la moartea surorii sale. Bărbatul face acuzații dure: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 14.07.2022 la 10:09 Actualizat pe 14.07.2022 la 10:09

Mădălina Manole a murit în urmă cu 12 ani, asta după ce cântăreața a decis să-și pună capăt zilelor chiar când trebuia să împlinească 43 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, acolo unde locuia împreună cu familia ei. Fratele său, Marian, nu poate trece epste pierderea uriașă și susține că soțul Mădălinei Manole e vinovat de decestul surorii sale.

Fratele Mădălinei Manole, mesaj de durere la 12 ani de când sora sa a murit

arhiva

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 55 de ani dacă ar fi trăit, însă acum se împlinesc 12 ani de când regretata cântăreață a plecat la ceruri. Pe data de 14 iulie 2010, artista a decis să-și pună capăt zilelor înghițind o substanță toxică în vila sa din Otopeni. Dimineața, familia a găsit-o decedată pe hol, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea să fie readusă la viață.

Părinții Mădălinei Manole și fratele ei au trebuit să suporte vestea că aceasta a plecat la ceruri, iar ani de zile i-au adus acuzații lui Petru Mircea pe care îl considerau vinovat pentru moartea Mădălinei Manole.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, distrus de durere la 12 ani de la moartea artistei

Marian Manole, fratele regretatei artiste, a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare, dar totodată extrem de trist în urmă cu o zi, ziua în care în urma cu 12 ani era ultima din viața surorii sale.

"Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul suflet pereche! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploieşti, la telefon! Își făcea planuri de vacanţă pentru luna August! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur!

Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun! S a întâmplat ceva peste câteva ore, după miezul nopții, nu avrut să mai trăiască!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

El a mai precizat că urma ca întreaga familie să vină la București și să petreacă cu artista de ziua ei de naștere, însă din păcate, în urmă cu 12 ani, au venit într-un suflet la vila ei din Otopeni nu pentru a petrece, ci pentru a-i fi ridicat trupul neînsuflețit din casă, după ce ea a decis să-și ia viața, deși părea atât de fericită.

”Toate planurile noastre de viitor dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! Ne-a întins o cursă!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spunea-i că așa a vrut Dumnezeu!", a mai zis el.

Acuzații dure la adresa lui Petru Mircea

Mai mult de atât, mesajul lui Marian Manole a continuat și el l-a acuzat din nou pe Petru Mircea, fără să-i pronunțe însă numele, că e un ”criminal” și că în timp ce acesta se află în libertate, întreaga lui familie zace în pământ.

Fratele Mădălinei Manole regretă că sora lui nu a trăit încât să-și vadă copilul de 13 ani, să se bucure de viață și de cariera frumoasă pe care o avea, căci era iubită de toată lumea și admirată de fanii săi.

Criminalii sunt liberi, familia mea este în pământ! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate în ceruri, într-o altă dimensiune! (...) Mâine ar fi împlinit 55 de ani! Sunt sigur că ar fi arătat tot ca o femeie frumoasă și tânără așa cum era! Plină de viață și puternică! Se împlinesc 12 ani de la dispariția ei urâtă, mizerabilă! 12 ani de suferințe pentru familia mea, 12 ani în care hienele și-au văzut de viața lor, 12 ani în care justiția română a dormit, nepăsătoare, incapabilă, coruptă, etc. etc!”, a mai zis el pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Fratele Mădălinei Manole, strigăt de durere la 12 ani de la moartea surorii sale. Bărbatul face acuzații dure: ”Criminalii sunt liberi, familia mea e în pământ”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Fosta parteneră a lui Ramore, schimbare de look. Cum arată Denisa Drăgan după ce s-a vopsit / FOTO
  • Fosta parteneră a lui Ramore, schimbare de look
  • Cum arată Denisa Drăgan după ce s-a vopsit
Beauty & Lifestyle
(P) Tot ce trebuie să știi despre parfumuri ca să faci alegerile potrivite
  • Tot ce trebuie să știi despre parfumuri ca să faci alegerile potrivite
  • Lucrurile de care trebuie să ții cont
Stiri interne
Femeie din Caracal, moartă după o endoscopie. Acuzații grave de malpraxis! Cunoscutul medic nu mai avea voie să profeseze
  • O femeie a murit după o endoscopie
  • Acuzații grave de malpraxis
Stiri interne
Cum arată casa lui Gheorghe Dincă la aproape cinci ani de la tragedie. „Monstrul din Caracal” își execută pedeapsa la Penitenciarul Craiova / FOTO
  • Cum arată casa lui Gheorghe Dincă la aproape cinci ani de la tragedie
  • „Monstrul din Caracal” își execută pedeapsa la Penitenciarul Craiova
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Anca Serea și Adi Sînă au petrecut Paștele departe de familie. Cum au reacționat copiii când au aflat decizia părinților: „Eram emoționată” / VIDEO
  • Anca Serea și Adi Sînă au petrecut Paștele departe de familie
  • Cum au reacționat copiii când au aflat decizia părinților
Beauty & Lifestyle
Banc: "Doctorul către pacient: - Aveți poftă de mâncare?" Răspunsul te va amuza teribil
  • Cele mai tari bancuri
  • Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină
recomandare pe as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 8 mai 2024. Fecioarele atrag bunăstarea, Peștii se lasă ghidați de instinct
recomandare pe antena3.ro
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație. Ajută la slăbit, iar magazinele au fost luate cu asalt
recomandare pe playtech.ro
Top 3 zodii care o iau de la început după Paşte. Li se schimbă viaţa complet, apar noi oportunităţi
recomandare pe playtech.ro
Ce faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Top 4 reţete în care să le foloseşti
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe redactia.ro
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Deși șomajul e în scădere, tinerii din România nu-și găsesc de muncă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Muncitorii de „import”, soluția pentru criza cauzată de plecarea a 6 milioane de români din țară
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner