Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Glumele lui Mike Iacob la adresa Iuliei Albu. Ce spunea la iUmor despre iubita lui: “Sunt cocoșul care lipsea…”

Glumele lui Mike Iacob la adresa Iuliei Albu. Ce spunea la iUmor despre iubita lui: “Sunt cocoșul care lipsea…”

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 13.11.2023 la 18:04 Actualizat pe 13.11.2023 la 18:04

Mike Iacob și Iulia Albu formează una dintre cele 9 echipe care au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Împreună, cei doi au reușit să facă față mai multor misiuni dificile, demonstrând astfel că fac o echipă bună. Înainte ca cei doi să poată fi admirați în aceasă competiție, partenerul Iuliei Albu a luat-o la roast pe vedetă, la iUmor.

Iulia Albu și Mike sunt una dintre echipele de la America Express sezonul 6

colaj spynews / captura antena 1

Anul trecut, în luna mai, iubitul Iuliei Albu a fost prezent în platoul iUmor. În momentul în care vedeta l-a văzut intrând în scenă pe bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, a părut extrem de îndrăgostită. Mihai Alexandru, partenerul celebrului designer, a luat-o la roas pe aceasta.

Mike Iacob, roast la adresa Iuliei Albu la iUmor

La acel moment, Iulia Albu a recunoscut că nu se aştepta să îl vadă pe scenă chiar pe iubitul ei, menționând că se aștepta la oricine altcineva, chiar şi tatăl ei.

„Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei“, și-a început roastul iubitul Iuliei Albu. „Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, o iubesc pe Iulia și am vrut foarte mult să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați, mă numesc Mike, iar pentru toți ceilalți sunt partenerul Iuliei. Viața cu Iulia e ca o cursă de viteză, cu obstacole.“, a continuat el.

“Când l-am văzut pe scenă, am murit. Ne-a făcut cunoștiință o prietenă comună. A fost un blind date practic. Un blind date de succes. (...) A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Era foarte arogant și înțeleg că și el a avut aceeași părere despre mine”, a povestit Iulia despre cum l-a cunoscut pe iubitul ei.

După ce i-a dedicat un fragment din „Balada“ lui Ciprian Porumbescu, Mihai Alexandru a creat un moment care i-a lăsat pe toți din platou să creadă că urmează o cerere în căsătorie: “Iulia, am știut exact cum trebuie să fie femeia din viața mea: frumoasă, sexy, deșteaptă, sigură pe ea, creativă, iubitoare, sălbatică... Dar te-am întâlnit pe tine. Dar aș vrea să profit de faptul că ești în rochia asta minunată și să-ți spun: nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor? Și Albu să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui ceva pe tine.“

Mike Iacob și Iulia Albu s-au despărțit după America Express

Cu ceva vreme în urmă, Iulia Albu a dezvăluit că, după ce s-au terminat filmările pentru America Express și s-au întors în țară, ea și Mike au decis să ia o pauză și au stat despărțiți o lună jumătate din mai multe motive.

Ulterior, cei doi și-au mai dat o șansă pentru că au realizat că se iubesc enorm de mult și că nu pot trăi unul fără celălalt.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, potrivit Cancan.ro.

Cine este Mike Iacob

În cadrul emisiunii America Express, Iulia Albu a făcut publice mai multe detalii neștiute despre partenerul ei, Mike. Într-una dintre ediții, vedeta a dezvăluit că numele real al iubitului ei nu este Mike, ci Alexandru Mihai Iacob, și lucrează în publicitate și marketing.

De câțiva ani cei doi au o relație frumoasă, însă bărbatul a ales să fie o prezență discretă și să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Glumele lui Mike Iacob la adresa Iuliei Albu. Ce spunea la iUmor despre iubita lui: “Sunt cocoșul care lipsea…”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Scandal în lumea bună a medicilor. Ramona a trăit un coșmar alături de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afară din casă” / VIDEO
  • Scandal în lumea bună a medicilor
  • Ramona a trăit un coșmar alături de soțul ei timp de 20 de ani
Showbiz intern
Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce gânduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 
  • Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital
  • Cum se simte marele actor
Stiri interne
Șoferii din Capitală care au plătit parcarea ar putea fi amendați. Cum este posibil
  • Toți șoferii trebuie să știe asta
  • Deși au plătit parcarea în Capitală, ar putea fi amendați
  • Cum este posibil
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Valerie Lungu s-a împăcat cu mama sa, Victoria, după ce ar fi dat-o afară din casă. Artista a sărbătorit-o pe fiica sa / VIDEO
  • Valerie Lungu s-a împăcat cu mama sa, Victoria, după ce ar fi dat-o afară din casă
  • Artista a sărbătorit-o pe fiica sa
Showbiz intern
Ce relație are Florin Piersic Jr. cu tatăl lui. Declarațiile actorului de-a lungul anilor
  • Reacțiile lui Florin Piersic Jr. după ce tatăl lui s-a îmbolnăvit grav
  • Ce relație are Florin Piersic Jr. cu tatăl lui
  • Declarațiile celor doi de-a lungul anilor
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. A anunțat că se căsătorește, dar acum o vrea înapoi pe fosta! Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea: "Vorbește de dragoste..." / VIDEO
  • A anunțat că se căsătorește cu alta, dar acum vrea să se împace cu mama fetiței lui
  • Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu o vrea înapoi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni