Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat

Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 29.07.2024 la 19:30 Actualizat pe 29.07.2024 la 19:47

Mai mulți apropiați ai lui Cătălin Bordea o pun la zid pe Livia, fosta soție a comediantului. Ei povestesc despre relația dintre ei și o acuză că cele spuse nu sunt adevărate.

Declarațiile făcute de Livia Eftimie în urmă cu scurt timp i-au făcut pe greii stand-up-ului românesc să spună partea lor de poveste. Nelu Cortea și Radu Bucălae sunt prieteni apropiați cu Cătălin Bordea, motiv pentru care afirmă că spusele acesteia ar fi false.

Ce spune Radu Bucălae despre relația dintre comediant și soția sa

Călălin Bordea și Livia Eftimie au format un cuplu timp de 11 ani, iar anul trecut au decis să se despartă. Vestea a venit ca un șoc atât pentru apropiați, cât și pentru fanii cuplului, mai ales că aceasta a fost surprinsă alături de Spike, unul dintre prietenii comediantului.

În urmă cu puțin timp, Livia Eftimie a făcut primele declarații în urma divorțului de Cătălin Bordea, în care explică partea ei de adevăr. Văzând acestea, colegii de breaslă ai comediantului au explicat care a fost situația dintre ei. Radu Bucălae o acuză că modul în care a procedat nu a fost unul corect, motiv pentru care a fost blamată și de către fani.

Deși spunea că ei nu petrec timp împreună din cauza carierei și a turneelor, Radu Bucălae afirmă că același lucru se întâmplă și în cazul lui Spike, fiind un artist cunoscut din România. La final, el a făcut mai multe ironii cu privire la situația dată.

„Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani “Bucălae” și acum îmi spui “Radu”? În cazul ăsta îți zic si eu Daniela.

Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens. Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna…aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur?

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici “da bă, am fost proști, aia e!” Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos.

“Iti pare rău” că de la “Zeu” ai ajuns la “Manele manele” și realizezi că “Dela dela” acest “Scandal” nu mai aveți “Relații cu publicul”.

“Tu” crezi că “Salcâmii” ceilalți sunt de vină și asta e trist, “Didaia” noi nu mai “Rămânem prieteni”, i-a transmis Radu Bucălae.

Nelu Cortea, atac dur pentru Livia Eftimie

Nelu Cortea, unul dintre prietenii apropiați ai lui Cătălin Bordea o atacă dur pe Livia Eftimie. comediantul afirmă că a încercat să-i fie mereu sprijin acesteia când rămânea singură și că mereu a fost susținută de către partener, nu așa cum a spus în urmă cu puțin timp.

Comediantul mărturisește că este vina ei, în nicun caz a lui Cătălin Bordea care a încercat să facă totul pentru ca relația să funcționeze, dar fără succes. În ceea ce privește terapia, artistul o face de o perioadă îndelungată, însă Livia Eftimie ar fi renunțat după o singură ședință.

„N-ai fost lăsată 'singură' Livia. Toți am încercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri.

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lăsată să decidă felul în care sa își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost sustinuta și i s-a oferit ajutorul ori de cate ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt ca s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul.

Are impresia ca daca partenerul e plecat în turneu sau la filmari, si ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e 'singura', dar băiatul ala care sta în fata miilor de oameni, ca sa iti susțină stilul de viata Balenciagan, nu e tot 'singur' pe scena?

De ce nu zice de toți anii în care el a încercat sa o ajute, a rugat-o să meargă la terapie impreuna, și ea a renunțat după o singura sedinta? De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un braduletz în masina, ca sa mearga sa o înveselească în timp ce ea era în 'maracini'?

De ce nu zice de momentul in care l-a facut sa se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt ca nu a vrut sa meraga la o emisiune la care trebuia sa fie plecat 5 luni de acasa, si n-a vrut sa te lase singură? Sau ca a vrut sa plece cu ea în America, dar tot ea a refuzat, si a preferat sa ramana 'singura' (multzam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe rețelele de socializare.

Nelu Cortea acuză că Livia Bordea a mințit în mărturisile pe care le-a făcut, mai ales că au fost spuse în mediul online. Fostul concurent de la America Express spune că prietenul său plângea des înainte de un show deoarece nu știa cum să gestioneze situația cu partenera sa și nu voia să o piardă.

„În schimb pot sa va zic eu de drumurile înspre show-uri, când îl vedeam pe Cătălin plângând in hohote, neputincios, neștiind ce sa faca ca sa îi fie ei bine. Care nu voia să meargă acasă, pentru ca stia ca ea nu e acolo.

Care a făcut, și face terapie, ca sa isi revina după trauma și gaura lăsată de o femeie care-și trăi 'viața de probă'.

Ea și-a incercat-o acum câteva luni cu 'femeia la cratiță' (nu cred ca a gătit de 2 ori în aia 11 ani), acum și-o încearcă cu victima de 'femeie simpla' care e manager la un artist pe care nu il mai cumpără nimeni pentru ca tot ea i-a distrus cariera.

E simplu să minți singur, în fața camerei, fără sa iti puna nimeni întrebări. Dar vezi ca suntem mulți care știm adevărul

P.S. chiar am ținut la tine, mi-ai botezat copilul, am tăcut până acum, dar nu pot să te las sa iti bati joc în continuare de un om al cărui cel mai mare păcat a fost ca te-a iubit”, a mai spus comediantul.

În articolul
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Asia Express, 16 septembrie 2024. Au ieșit scântei între Carmen Negoiță și sora ei. Andreea Perețeanu: "Mă arunc pe trecere"
  • Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu, ceartă la Asia Express
  • Motivul pentru care între cele două au fost discuții tensionate
Horoscop
Horoscop marți, 17 septembrie 2024: Nativii Rac vor depăși, în sfârșit, niște bariere emoționale
  • Horoscopul zilei de marți, 17 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Carmen Negoiță e, din nou, singură! Concurenta de la Asia Express stie clar ce îşi doreşte de la viitorul partener. Una dintre condiţii: ”Să-l privesc ca pe un Dumnezeu” / VIDEO
  • Carmen Negoiță ne spune cum trebuie să fie viitorul ei iubit
  • Ce condiții trebuie să îndeplinească partenerul
  • Cum e concurenta Asia Express într-o relație
Showbiz intern
Ce a făcut Adina Buzatu după ce fiica ei s-a despărțit de partener! La asta nu se aștepta nimeni / VIDEO
  • Ce a făcut Adina Buzatu după ce fiica ei s-a despărțit
  • Declarații la care nimeni nu se aștepta
  • Cum a reacționat copilul său
Paparazzi
Imagini rare cu Silvia Chifiriuc şi fiul! Cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro pe cei doi | PAPARAZZI
  • Silvia Chifiriuc și fiul său au ieșit în oraș
  • Cum arată băiatul lui Petre Roman
Stiri interne
Milionarul Călin Donca, lovitură teribilă, în plin scandal cu Dorian Popa / I-a dispărut bolidul de 300.000 de euro!
  • Călin Donca a declarat furat un bolid, evaluat la peste 300.000 de euro
  • Autoturismul de lux este dat în urmărire, pe site-ul Poliției Române
  • Mașina a dispărut în circumstanțe bizare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Dezastru pe calea ferată. Tronsonul care leagă Galaţi de Bârlad a fost compet distrus de inundaţiile catastrofale
recomandare pe as.ro
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român în Paris
Romania TV
Ora de iarnă nu se mai schimbă în weekend. Decizie de la Comisia Europeană
Romania TV
Bomba bombelor în showbiz. Fiul Andreei Esca rupe tăcerea despre relaţia cu Laura Giurcanu. Avem imaginile
recomandare pe antena3.ro
Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină
recomandare pe antena3.ro
VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă
recomandare pe antena3.ro
Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Emmy 2024. Vedete care au atras privirile pe covorul roșu
recomandare pe playtech.ro
Emilia Ghinescu, ravisantă într-o rochie decoltată! Și-a etalat trupul sculptat la sală
recomandare pe playtech.ro
A murit fratele lui Michael Jackson! Cântărețul a făcut infarct la volan!
recomandare pe redactia.ro
Cum arată Antonia după ce și-a schimbat radical look-ul
recomandare pe redactia.ro
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune! A murit prezentatorul Insulei Faimoșilor în urma unui infarct
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Noutate majoră pentru români! Ce se va întâmpla cu indemnizația de hrană în concediul de odihnă
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai bună veste! Un produs românesc uitat complet revine pe rafturile magazinelor
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscopul iubirii, săptămâna16-22 septembrie 2024: Eclipsa parțială de lună cere o dragoste adevărată
recomandare pe a1.ro
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada