Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Iasmina Halas, îndrăgostită din nou, după ce a trecut prin suferințe în dragoste! Cine e bărbatul care o face fericită pe blondină: ”E perfect”

Iasmina Halas, îndrăgostită din nou, după ce a trecut prin suferințe în dragoste! Cine e bărbatul care o face fericită pe blondină: ”E perfect”

De Razvan Paltin.
Publicat pe 28.02.2024 la 22:53 Actualizat pe 28.02.2024 la 22:53

După o perioadă mai grea a vieții sale, în care a avut și probleme de sănătate, dar s-a confruntat și cu probleme în viața sentiementală, iată că Iasmina Halas simte din nou fluturași în stomac. Spunem asta deoarece blondina e îndrăgostită și de câteva săptămâni se află în ”proces de cunoaște”, ca să spunem așa, cu un bărbat pe care ea îl consideră perfect. Ce spune vedeta despre posibilul nou iubit. 

Iasmina Halas s-a confruntat anul trecut cu mai multe probleme, iar cele mai grave au fost fără doar și poate problemele de sănătate pe care le-a avut la finalul lui 2023, după ce a pierdut sarcina. Vedeta a fost nevoită să facă mai multe investigații, iar o perioadă a decis să nu mai apară atât de des pe rețelele de socializare și să ia o pauză.

Mai mult de atât, ea a tot fost implicată și în fosta relație în care ba se despărțea, ba se împăca, însă într-un final a decis să pună punct relației toxice, așa cum o numea ea.

Iasmina Halas e din nou îndrăgostită!

Acum, iată că soarele a răsărit din nou pe strada blondinei, căci de câteva săptămâni e în cunoaște cu un bărbat pe care ea îl consideră perfect și cu ajutorul căruia simte din nou fiorii dragostei. Deși spune că nu poate momentan să numească acest lucru ca fiind o nouă relație, ea mărturisește că lucrurile între ei doi evoluează și zilnic se văd, petrec timp împreună și află mai multe unul despre altul.

”Vorbesc cu cineva de ceva timp și ne cunoaștem. Ieșim de vreo două-trei săptămâni. Nu are legătură cu nimic din ce am avut până acum, e un băiat serios, nu e niciun fost nimic, nu are legătură cu niciun fel de lume. Nu vreau nici să mă arunc și să fiu dezamăgită că momentan totul e prea perfect între noi. Ieșim în fiecare zi, ne cunoaștem, e bărbatul perfect, gătește”, a spus Iasmina Halas pentru Spynews.ro.

Cei doi au vorbit vara trecută pentru prima oară, iar tânărul îi propusese să se întâlnească, însă atunci ea a fost cea care a refuzat, însă acum a decis să facă acest pas și e foarte fericită. Blondina mărturisește că nu vrea momentan să-l arate, nici să spună cine este, deoarece oamenii sunt răi și pot să le bage bețe-n roate.

”Noi am mai vorbit și prin vara trecută, doar că nu am vrut să mă întâlnesc cu el, iar acum de vreo trei săptămâni am început să vorbim iar, am ieșit la o discuție și na. Ieșim în fiecare zi, mâncăm împreună, stăm până noaptea târziu”, ne-a mai zis ea.

Au mers împreună și la mănăstire

Știm cu toții că Iasmina Halas are un obicei săptămânal de a merge la Mănăstire, iar bărbatul cu care iese a însoțit-o recent pe blondină în lăcașul sfânt, acest lucru însemnând foarte mult pentru ea.

În ceea ce-l privește pe acesta, Iasmina Halas ne-a mai povestit că e un bărbat care face sală, așa cum ei îi place, dar că nu are niciun tatuaj pe corp, însă intenționează să-și facă.

”Face sală, nu are niciun tatuaj, dar urmează să facă. Nu are nici măcar un tatuaj, dar caracterul lui nu se compară cu nimic. E altceva! Îi plac tatuajele și urmează, vrea și el să se tatueze. Acum suntem la început, nici nu vreau să creadă că trebuie să facă ceva pentru mine, las totul așa. Am fost și la mănăstire împreună”, a mai spus Iasmina Halas pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Iasmina Halas, îndrăgostită din nou, după ce a trecut prin suferințe în dragoste! Cine e bărbatul care o face fericită pe blondină: ”E perfect”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Reacția lui Mihai Dragomir, când a aflat că el este câștigătorul sezonului 13! Concurentul a fost copleșit: ”Parcă m-a lovit...” / VIDEO
  • Mihai Dragomir este în culmea fericirii
  • Ce gest a făcut, după ce a aflst că el este marele câștigător
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. A fost anunțat marele câștigător al sezonului 13! Moment incredibil în platou: ”Nu îmi vine să cred” / VIDEO
  • Cine a câștigat sezonul 13 la Chefi la cuțite
  • Reacțiile concurenților au fost pe măsura așteptărilor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 16 mai 2024: Taurii vor avea întâlniri importante
  • Horoscopul zilei de joi, 16 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Mihai Dragomir a izbucnit în fața camerelor de filmat! Finalistul nu s-a mai abținut: ”Nu îți garantează nimeni că...” / VIDEO
  • Concurenții au trecut prin emoții mari la Chefi la cuțite
  • De ce s-a enervat Mihai Dragomir
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi
  • Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova: „Dormim în camere separate”. Evenimentul are loc peste două zile
  • Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova
  • Evenimentul are loc peste două zile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor