"Între noi există un pact ..." Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cum se înțelege cu cei doi chefi
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Celebrul chef a mărturisit cum se înțelege cu cei doi colegi de la Chefi la cuțite. Deși spune că are momente în care nu îi suportă pe niciunul dintre ei, acesta mărturisește că au făcut un pact. Despre ce este vorba.
- Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea
- Cum se înțelege cu cei doi chefi
Au trecut mai bine de 10 ani de când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt urmăriți, pe micile ecrane, în emisiunea Chefi la cuțite. După un deceniu petrecut împreună pe platourile de filmare, aceștia sunt încă prieteni, deși, spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva vreme: "nu ne-am întâlnit niciodată la o bere, în afara orelor de filmare."
Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea
De curând, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în cadrul unui podcast.
„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară…S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a spus Cătălin Scărlătescu.
Cătălin Scărlătescu a mărturisit și că el nu înțelege gelozia și ura și că nu a fost niciodată invidios pe succesul colegilor săi. Ba mai mult, spune atât despre Florin Dumitrescu, cât și despre Sorin Bontea, că sunt niște bucătari extraordinari.
„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.