Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Irisha, la un pas de moarte. S-a lovit grav la cap în drum spre bucătărie: ”Putea fi o lovitura fatală”

Irisha, la un pas de moarte. S-a lovit grav la cap în drum spre bucătărie: ”Putea fi o lovitura fatală”

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 06.09.2023 la 16:36 Actualizat pe 06.09.2023 la 16:36

Irisha a trecut pe lângă moarte. Cântăreața de peste Prut s-a lovit la cap de un scaun și a ajuns de urgență la spital. Medicii au stabilizat-o, iar acum urmează mai multe tratamente pentru a se vindeca.

Irisha s-a lovit la cap

Instagram

Irisha a fost la un pas de moarte după ce s-a lovit cu capul de marginea unui scaun și s-a lovit în zona creierului mic. După ce a simțit durere și a văzut sânge, artista a sunat la salvare pentru a merge la spital. Cu toate că acum este în afara oricărui pericol, cântăreața a tras un semnal de alarmă în mediul online.

Irisha a fost la un pas de moarte, în propria locuință

Artista de peste Prut se bucură de mulți fani în România, datorită pieselor sale care au devenit adevărate hit-uri. Irisha a fost la un pas de moarte după ce a căzut și s-a lovit cu capul de un scaun. Deși nu a crezut că este ceva grav, când a verificat rana a văzut mult sânge, astfel că s-a speriat și s-a temut pentru viața ei.

Recunoaște că a avut și un atac de panică în acel moment, dar a reușit să sune la 112 să cheme salvarea. Ajunsă la spital a făcut mai multe investigații și a aflat că lovitura putea să-i fie fatală, mai ales să marginea scaunului era dintr-un lemn dur și ascuțit. Irisha va avea parte de o perioadă de recuperare, timp în care va urma și un tratament. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață și că este bine.

“-Ați fost foarte norocoasă”- zise domnul doctor! Așa simt și eu.

În urma cu câteva zile credeam că sunt invincibila și atotputernica când Dumnezeu, viața, universul mi-a dat o lecție uriașă.

Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am impiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic.

Am zis ca e doar o lovitură și o sa fie bine. Verificând rana mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat ca este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panica, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat Smurd-ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, avand dureri mari și capul amortit până in prezent. Am reușit într-un final să localizam problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: “-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală”. Plâng și râd în același timp”, a scris Irisha pe rețelele de socializare.

Irisha le-a mulțumit fanilor pentru susținere

Irisha le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au oferit-o, deși nu povestise despre problema avută. Totodată, ea a tras și un semnal de alarmă ca toată lumea să-și trăiască viața într-un mod cât mai frumoasă pentru că viața este atât de scurtă și niciodată nu vom știi când vine sfârșitul.

”Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de cand v-ați dat seama ca ceva nu este in regulă, m-a emoționat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc🙏🏽

Mă înclin în fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă în grija lui mereu.

Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși în orice moment, așa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți Fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Va iubesc, mulțumesc și respect enorm - familia mea minunată de pe online❤️ Stay safe, lots of love”, a încheiat cântăreața postarea.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Irisha, la un pas de moarte. S-a lovit grav la cap în drum spre bucătărie: ”Putea fi o lovitura fatală”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Cum arată mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai. Au trecut 9 luni de la tragedie. Tatăl victimei, distrus de durere / VIDEO
  • Imagini dureroase de la mormântul lui Sebi Olariu
  • 9 luni de la accidentul tragic
Emisiuni TV
”Nu le-am iubit niciodată. Am fost cu ele din interes și atât”. Alex Dobrescu, reacție tranșantă după ce și fosta lui soție a obținut ordin de protecție împotriva lui / VIDEO
  • Alex Dobrescu a primit un nou ordin de protecție
  • Cum a reacționat, când a aflat vestea
Showbiz intern
Maria Constantin a semnat cu Antena Stars! Ce face vedeta şi de când o poţi vedea pe TV
  • Artista Maria Constantin a semnat cu Antena Stars
  • De când o poţi vedea pe televizor
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Nicolae Botgros a izbucnit, după ce a stat la vamă două ore. Artistul era însoțit de colegii de orchestră: ”Nu se mai poate”
  • Nicolae Botgros a trecut prin momente dificile la vamă
  • Artistul a fost călcat pe nervi
Showbiz intern
Oana Zăvoranu, dezvăluiri șocante despre unul dintre foștii colaboratori: „A fost cireașa de pe tort”. Ce alte acuzații îi mai aduce
  • Oana Zăvoranu, dezvăluiri șocante despre unul dintre foștii colaboratori
  • Ce alte acuzații îi mai aduce
Stiri interne
Crimă oribilă în ziua de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în Vaslui. Dascălul unei biserici şi-a găsit părinţii fără suflare, în casă
  • Crimă oribilă în Vaslui
  • Dascălul unei biserici şi-a găsit părinţii fără suflare, în casă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe playtech.ro
Produsele la 3 lei care intră de joi, 23 mai, în magazinele Lidl. Românii le caută mereu, iar stocurile sunt limitate
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai