Live acum
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Ispita Vlad de la Insula Iubirii, despre felul în care i s-a schimbat viața după experiența show-ului. Ce planuri de viitor are tânărul și cum stă la capitolul dragoste

Ispita Vlad de la Insula Iubirii, despre felul în care i s-a schimbat viața după experiența show-ului. Ce planuri de viitor are tânărul și cum stă la capitolul dragoste

De Razvan Paltin.
Publicat pe 09.08.2023 la 23:37 Actualizat pe 10.08.2023 la 07:04

Venirea pe Insula Iubirii în calitate de ispită a fost una de bun augur pentru Vlad Ghermănescu, tânărul care imediat s-a adaptat provocării de pe insulă și s-a făcut remarcat prin felul său pozitiv, dar și prin energia bună pe care a transmit-o. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Vlad ne spune cum i s-a schimbat viața după această experiență și ce planuri de viitor are. Totodată, ne zice dacă are sau nu iubită. 

Și-a dorit de mult timp să meargă la Insula Iubirii, iar în urmă cu aproape patru ani a fost înscris de o colegă în show-ul de la Antena 1, însă atunci norocul nu a fost de partea sa. Iată că anul trecut tânărul a fost însă sunat, iar Vlad Ghermănescu a acceptat imediat propunera, și-a făcut bagajul și a plecat în Thailanda pentru a avea parte de cea mai tare experiență a vieții sale.

”Eu voiam de mult timp, aveam asta de mult timp în cap, acum vreo 3-4 ani o fostă colegă de clasă m-a înscris, nu mă gândeam vreodată că mă vor suna, dar m-au sunat, însă n-am trecut mai departe. Acum mi-a cineva de acolo și s-a întâmplat”, a spus Vlad Ghermănescu pentru Spynews.ro.

Cum a fost experiența Insula Iubirii pentru ispita Vlad Ghermănescu

Experiența de pe Insula Iubirii a fost una foarte frumoasă pentru tânărul din Brașov, iar el spune că deși s-ar fi așteptat la altceva, lucrurile au fost total diferite, dar în bine, ceea ce l-a bucurat nespus și l-a făcut să fie mândru că a reușit să fie printre cele 10 ispite masuline.

”Experiența asta a fost total diferită față de ceea ce mă așteptam, în bine, mă așteptam să fim mai mult parte din echipă decât din experiment, mă gândeam că vom știi dinainte ce se întâmplă, cum se întâmplă, dar nici noi nu știam nimic, telefoane au fost luate, am fost rupți de realitate, a fost foarte mișto și aș repeta oricând experiența”, a zis el.

El afirmă că nu a fost rău intenționat să strice vreo relație, așa cum probabil nici colegii săi nu au fost, ci și-au dorit doar să testeze relațiile.

”Noi nu suntem rău intenționați ca ispite, vrem să le ajutăm să-și testeze relația. Până acum din ce s-a văzut eu sunt o ispită prietenoasă, am abordat un stil diferit”, a mai zis el.

Vlad Ghermănescu, despre cum i s-a schimbat viața. Și-a deschis o afacere și e recunoscut de lume

Vlad Ghermănescu ne-a spus că faptul că a fost privat de telefonul mobil i-a plăcut foarte mult, căci în viața de zi cu e pompier, dar are și o afacere cu mobilă, iar telefonul mobil nu-i lipsește și îi sună mereu, însă la Insula Iubirii a putut să-l lase deoparte pentru trei săptămâni, ceea ce i s-a părut interesant.

”Asta a fost parte care mi-a plăcut cel mai mult, eu lucrez foarte mult, și la pompieri, fac și mobilă, am o mică afacere la început, iar toată ziua îmi sună telefonul, sunt stresat pe chestia asta, iar acolo când m-am trezit fără telefon am zis că eu aici vreau să rămân”, a mai zis el.

Bineînțeles, faptul că a apărut pe micile ecrane l-a făcut să fie în centrul atenției, ceea ce îi și place, după cum a afirmat el. Lumea îl recunoaște, iar din acest punct de vedere susține că îl și ajută în afacerea pe care o are, iar vânzările merg și mai bine.

”Încep să crească urmăritorii pe Instagram, mă știe bine, îmi pică bine și la afacerea cu mobila, că promovarea de orice natură e binevenită în orice domeniu, de ce să fim ipocriți că majoritatea ne-am dus la emisiune și peste chestia asta, a început să fie ok cu promovarea, mie îmi și place atenția, îmi dă un vibe bun”, a mai spus Vlad.

În ceea ce privește această afacere pe care și-a deschis-o, Vlad Ghermănescu afirmă că îi place să muncească și să nu stea degeaba, iar cum tatăl său are o firmă de mobilă, el a decis să ducă tradiția mai departe și să se ocupe și el de același lucru, în paralel cu meseria de pompier.

”E o afacere la început, muncesc mult, nu e nimic roz, încep să vină și câștiguri, dar mai e de investit, e mult de tras. Îmi place să fiu ocupat. Tatăl meu are o firmă de mobilă, iar eu am lucrat în fiecare vacanță de vară la el în hală, de la 13 ani, eu am făcut și ingineria lemnului, iar cumva mă pricep, am avut câțiva clienți care m-au rugat să le fac și separat, am zis că e de mine dacă văd oameni mulțumiți. Dacă apar rezultate și feedback-uri bune înseamnă că ceeea ce faci e bine”, mai spune tânărul.

Cum stă Vlad Ghermănescu la capitolul iubire

Iar dacă vă întrebați cum stă la capitolul dragoste, ispita de la Insula Iubirii afirmă că momentan nu are pe cineva alături, nici nu știe încă sigur dacă e pregătit, căci vrea să fie împliniti pe plan financiar, personal, dar și profesional.

”Până acum e strict la modul de distracție, de divertisment, nu caut încă ceva, nu știu dacă sunt eu pregătit pentru pasul următor, consider că trebuie să mă pun eu pe mine la început, să fiu împăcat la capitolul carieră, financiar, tot, că nu trebuie să stea nimeni după mine să stea să tragă, nu. Trebuie să fiu pus la punct și ăsta e produsul aproape finit. Îl vrei, ia-l de aici”, ne-a mai zis el.

Cum în vila de pe Insula Iubirii a fost foarte prietenos, Vlad Ghermănescu a rămas în relații foarte bune cu restul colegilor săi, dar și cu concurenții, după participarea în emisiune. El spune că țin legătura și chiar se vizitează.

”Cu toată lumea am rămas în relații bune, inclusiv cu concurenții, cred că mă pot suna cu oricine, am rămas în relații bune cu toată lumea de acolo”, ne-a mai zis el.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ispita Vlad de la Insula Iubirii, despre felul în care i s-a schimbat viața după experiența show-ului. Ce planuri de viitor are tânărul și cum stă la capitolul dragoste
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner