Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce artistul a provocat un accident rutier. Cum îi ia apărarea Daniela Iliescu cântărețului: „Regretă mult și vă asigur...” / VIDEO

Iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce artistul a provocat un accident rutier. Cum îi ia apărarea Daniela Iliescu cântărețului: „Regretă mult și vă asigur...” / VIDEO

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 19.11.2022 la 18:11 Actualizat pe 19.11.2022 la 19:12

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele după ce îndrăgitul artist a provocat un accident rutier. Cântărețul a scăpat de arest, dar a fost pus sub control judiciar pentru că s-a urcat sub influența alcoolului la volan, a provocat incidentul, iar apoi a fugit de polițiști. Iată prima reacție a iubitei lui. Ce a mărturisit Daniela Iliescu, femeia care i-a adus pe lume un copil.

Prima reacție a iubitei lui Culiță Sterp, după ce artistul a provocat accidentul din Cluj

Instagram- Culiță Sterp

Culiță Sterp are de suferit în urma celor întâmplate în Cluj-Napoca, însă nu este singur în aceste momente, pentru că are parte de tot sprijinul din parea familiei și a fanilor. Iubita lui, Daniela Iliescu, a postat un videoclip pe TikTok în care a vorbit despre situația în care se află artistul.

Iubita lui Culiță Sterp, primele declarații după accidentul provocat de artist

Daniela Iliescu a ținut să își ceară scuze publice atât în numele ei, dar și a artistului, pentru cele întâmplate în Cluj-Napoca. Iubita lui Culiță Sterp susține că îndrăgitul cântăreț a cooperat cu organele judiciare încă din primul moment, pentru a se stabili care au fost circumstanțele incidentului.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături”, a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

Cu atât mai mult, Daniela Iliescu a ținut să precizeze că îi asigură pe toți cei ce urmăresc videoclipul că artistul regretă mult ce a făcut, dar și că este marcat de cele întâmplate. Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele, iar partenera de viață a cântărețului le cere, totodată, oamenilor să respecte viața privată.

Daniela Iliescu susține că este posibil ca artistul să clarifice situația peste câteva momente. Culiță Sterp nu ar fi putut să vorbească despre acest subiect pentru că are nevoie de o pauză în urma celor întâmplate.

„Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (...) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Daniela Iliescu.

Ce a pus iubita lui Culiță Sterp cu privire la persoana cu care se afla artistul în mașină

În noaptea în care a provocat accidentul rutier, Culiță Sterp se afla în mașină alături de o domnișoară blondă, care participase la filmarea unui videoclip. Iubita artistului a ținut să clarifice și acest aspect, susținând că știa totul.

„Eu, dacă nu eram în cunoștiință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a adăugat iubita lui Culiță Sterp.

Iubita artistului este de părere că dacă nu ar fi știut cu cine se afla Culiță Sterp în mașină atunci, toate informațiile de pe internet le-ar fi putut destrăma familia.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Iubita lui Culiță Sterp, prima reacție după ce artistul a provocat un accident rutier. Cum îi ia apărarea Daniela Iliescu cântărețului: „Regretă mult și vă asigur...” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Cum se apără Eugen, bărbatul acuzat de Denisa că a răpit-o. Ce spune despre episodul în care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a căutat”
  • Cum se apără Eugen, bărbatul acuzat de Denisa că a răpit-o
  • Ce spune despre episodul în care i-ar fi terorizat familia fetei:
Retete
Prăjitură Durerea. Reteță specială cu nucă și ness
  • Prăjitura Durerea este delicioasă
  • Cum se poate prepara
Emisiuni TV
Acces Direct. Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace: „La prima întâlnire...”
  • Denisa, ademenită de un bărbat în mediul online, prin metoda Loverboy
  • S-au cunoscut acum trei ani și nici în prezent nu îi dă pace
Emisiuni TV
Acces Direct. Concubina lui Costică răspunde acuzațiilor, după ce sora lui a spus că bătrânul a fost lăsat să zacă într-un grajd. A fost uitat și de copii
  • Concubina lui Costică răspunde acuzațiilor, după ce sora lui a spus că bătrânul a fost lăsat să zacă într-un grajd
  • A fost uitat și de copii
Emisiuni TV
Acces Direct. Un bărbat, dat afară din casă, după ce s-a îmbolnăvit? Fratele Auricăi, lăsat să zacă într-un grajd: „Nu mi-a venit să cred...”
  • Un bărbat, dat afară din casă, după ce s-a îmbolnăvit?
  • Fratele Auricăi, lăsat să zacă într-un grajd
Stiri interne
Gestul șocant făcut de un tată! Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală
  • Gestul șocant făcut de un tată!
  • Și-a aruncat bebelușul născut prematur în râul Dâmbovița din Capitală
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner