Live acum Mireasa, direct din culise
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy? Artistul, adevărul despre situația fiului său: ”Se promovează ca Snoop Dogg”

L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy? Artistul, adevărul despre situația fiului său: ”Se promovează ca Snoop Dogg”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 07.06.2021 la 16:19 Actualizat pe 07.06.2021 la 16:24

Problemele se țin lanț de Fulgy, după ce aseară a ajuns din nou pe mâinile oamenilor legii și s-a zvonit că Ioniță ar fi fost cel care l-a reclamat. Invitați recent în cadrul unei emisiuni TV, Ioniță și Viorica de la Clejani au făcut declarații surprinzătoare despre situația cu care se confruntă în aceste momente fiul lor. Ba chiar Ioniță a demontat toate zvonurile conform el și-ar fi reclamat fiul. 

Ioniță a declarat că nu și-a reclamat fiul de Poliție!

Instagram

De mai bine de două săptămâni, Fulgy ține prima pagină a tuturor tabloidelor de scandal din România. Totul a început după ce a fost oprit de către oamenii legii și testat pozitiv la consumul de substanțe interzise. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că tânărul a fost preluat aseară de către oamenii legii, iar gurile rele au spus că însuși Ioniță ar fi fost cel care l-a reclamat. Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Ioniță și Viorica de la Clejani au spus adevărul despre situația cu care se confruntă în aceste momente fiul lor.

Ioniță de la Clejani nu l-a reclamat pe Fulgy și spune că fiul său se promovează ca Snoop Dogg

În primul rând, Ioniță a demontat toate zvonurile conform cărora și-ar fi reclamat fiul, susținând că Poliția a venit singură la locuința lor, pentru a-i lua o declarație lui Fulgy. Cât despre scandalul pe care l-a creat fiul său, soțul Vioricăi a declarat că acesta este modul în care tânărul își dorește să se promoveze. Se pare că Fulgy a preluat comportamentul starurilor internaționale, atunci când vine vorba despre scandaluri monstruoase. Mai exact, Ioniță susține că băiatul său se promovează ca Snoop Dogg.

”Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. A venit singură. Ziarele scriu. La momentul ăsta ai dat răspunsul la ce se întâmplă cu Fulgy. Și-a dorit ca să se vorbească despre el. Se uită la reality show-urilor din America. Se inspiră de la Cardi B, Snoop Dogg, Kardashian, etc. Abordează stilul lor de a se promova și asta a făcut și acum. Se vorbește despre Fulgy acum. Dacă pui litera F pe Google, apare primul. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță de la Clejani: ”Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește”

De asemenea, Ioniță a declarat că Fulgy nu este internat și că este gata să-și reia activitatea. Artistul susține că ”i-a pus stop” fiului său, după ce acesta și-ar fi atins, în cele din urmă, scopul. În continuare, soțul Vioricăi a mai declarat că nu-l poate obliga pe Fulgy să facă ceea ce nu dorește, deoarece este major.

”El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (...) Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. (...) În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi.”, a mai spus soțul Vioricăi de la Clejani.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy? Artistul, adevărul despre situația fiului său: ”Se promovează ca Snoop Dogg”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Irina Fodor, fotografii emoționante de la întoarcerea din Asia Express. Cum au așteptat-o Răzvan Fodor și fiica lor / VIDEO
  • Imagini emoționante de la întoarcerea din Asia Express a Irinei Fodor 
  • S-au încheiat filmările pentru Asia Express
Stiri interne
Protest în Vama Veche, astăzi, 2 mai 2024, după decizia CSM. Judecătoarea lui Vlad Pascu, Ancuța Popoviciu, nu a fost suspendată din funcție: "Justiţia pare să fie oarbă şi surdă"
  • O manifestaţie de protest are loc astăzi, 2 mai 2024, în Vama Veche
  • Oamenii nu sunt mulțumiți de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu
Stiri interne
Tatăl lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, mesaj important pentru autorități: „N-au mișcat un pai!”. Ce a spus înainte de pronunțarea sentinței
  • Mesajul important pentru autorități al tatălui lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu
  • Ce a transmis Valentin Olariu
Stiri interne
Cine este tânărul în vârstă de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava! La locul accidentului, prietenii lui au făcut un altar de flori şi lumânări / FOTO
  • Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, după ce a fost lovit cu mașina de un altul de 21 de ani
  • Şoferul a fugit de la locul accidentului
  • Ce riscă
Stiri interne
Doliu în lumea milionarilor! S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România / FOTO
  • Lumea milionarilor, în doliu
  • S-a stins din viață unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România
Showbiz intern
Denisa Drăgan, acuzată că l-a înșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apără încă soția lui, fiind în plin divorț: „Primesc mesaje...”
  • Denisa Drăgan, acuzată că l-a înșelat pe Remus Iosub și a stat cu el pentru bani
  • Cei doi se afă în divorț
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Situația în care poliția poate să înregistreze cu radarul de pe contrasens. Modalitatea prin care poate fi contestată o amendă de viteză
recomandare pe antena3.ro
Reţetă tradiţională drob pui pentru Paşte. Variantă uşoară şi gustoasă pentru cei care nu consumă carne de miel
recomandare pe antena3.ro
Comuna din România unde se va construi cel mai înalt pod suspendat din Europa
recomandare pe playtech.ro
Cum faci cele mai spectaculoase ouă curcubeu de Paște. Metoda este foarte simplă și nu dă greș
recomandare pe playtech.ro
De unde provine expresia 'peştele de la cap se împute'. Este des folosită, dar puţini români îi ştiu povestea
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea așteptată de toți pensionarii din România! Ce se va întâmpla cu indemnizațiile
recomandare pe dailybusiness.ro
Prognoze sumbre pentru România! Prețurile explodează!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”