Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Laura Cosoi, acuzații grave la adresa sistemului medical din țară, după ce tatăl ei a murit de COVID: „Mi-a spus că nu poate să respire și nu vine nimeni la el”

Laura Cosoi, acuzații grave la adresa sistemului medical din țară, după ce tatăl ei a murit de COVID: „Mi-a spus că nu poate să respire și nu vine nimeni la el”

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 19.04.2021 la 23:52 Actualizat pe 19.04.2021 la 23:52

Laura Cosoi a făcut acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după ce tatăl ei, Marius Cosoi, a murit de COVID-19. Printre altele, soția lui Cosmin Curticăpean a mărturisit că părintele ei și-ar fi prevestit moartea chiar de la începutul pandemiei în țara noastră, mai exact în luna martie a anului 2020. Detalii sfâșietoare!

Tatăl Laurei Cosoi și-ar fi prevestit moartea

Instagram

Laura Cosoi este în continuare îndurerată după moartea tatălui său, fără ca nimeni să-i poată umple acest gol uriaș din suflet. Frumoasa actriță a vorbit despre părintele său din nou în fața fanilor, scoțând la iveală detalii neștiute. Astfel, conform spuselor ei, bărbatul și-ar fi prevestit moartea încă de la începutul pandemiei.

Laura Cosoi a făcut acuzații grave către sistemul sanitar din România, după ce tatăl ei a murit de COVID

Așadar, Laura Cosoi a declarat în cadrul unui podcast că tatăl ei i-ar fi spus încă de când a auzit prima dată de COVID-19 că o să moară din cauza lui. La acel moment, artista s-a supărat pe el, mai ales că era însărcinată și era mult mai sensibilă. Vedeta a mărturisit că a fost foarte afectată de spusele părintelui ei, nedorindu-și ca măcar să se gândească la așa ceva, și plângea deseori după ce discutau la telefon.

„De când am auzit de Covidul ăsta, tata mi-a spus: „eu o să mor de Covid!” Avea și diabet el. Eu m-am enervat, fiind și însărcinată, i-am închis telefonul. I-am zis: „cum poți sa vorbești așa când eu sunt însărcinată? Nu te gândești și la mine?”. Plângeam întruna după ce închideam telefonul cu el, mă găsea Cosmin plângând. Mi se parea că este inconștient, indisciplinat. Stătea la curte și se tot întâlnea cu vecinii”, a spus Laura Cosoi în cadrul unui podcast.

În continuare, Laura Cosoi a transmis că începuse deja să caute vaccin pentru tatăl ei. În acea perioadă, vedeta a fost în stare de șoc când a auzit de la Marius Cosoi că tocmai se infectase cu COVID-19, vestea făcând-o să se teamă foarte tare, mai ales că era bolnav și de diabet, iar analizele nu-i ieșiseră cum trebuie.

„Începusem să mă interesez deja de vaccin pentru el. Nu dădeam de medic de familie, era foarte complicat, el fiind în Iași. Apoi m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un șoc. El, cu o săptămână înainte, fusese în spital internat pentru că diabeticii au un consult la un an, foarte complex. M-a sunat că analizele nu erau bune, diabetul își făcea de cap”, a continuat vedeta.

Marius Cosoi i-ar fi spus artistei că nu poate să respire și că nu vine nimeni la el

Printre altele, Laura Cosoi a făcut și câteva acuzații grave către sistemul sanitar din țara noastră. Aceasta a povestit că tatăl ei ar fi rămas rapid fără gust și când ar fi început să tușească avea saturația 93-92. La câteva zile, acesta ar fi fost internat în spital, iar medicii l-ar fi condus să facă raze la plâmâni pe scări, pentru că nu era lift. Mai apoi, Marius Cosoi ar fi sunat-o și i-ar fi spus că simte că nu poate respira și că nu vine nimeni la el.

„La început a zis că-l doare capul, că l-a prins răceala, era luni. Miercuri i-au dispărut gustul și mirosul, joi a făcut test și a ieșit pozitiv. Părea asimptomatic, părea că putea să ducă boala pe picioare. A început să și tușească, avea saturația 93-92. Luni seara l-am internat în spital. Marți l-au dus să facă raze la plămâni și l-au pus să urce vreo câteva etaje, că nu era lift. M-a sunat de la spital să-mi spună că el nu poate să respire și că nu vine nimeni la el”, a adăugat artista.

Iar declarațiile șocante nu se opresc aici! Soția lui Cosmin Curticăpean a mai susținut că Marius Cosoi nu s-ar fi putut da jos din pat din cauză că avea masca, iar apoi ar fi făcut o decompensare foarte urâtă. Ulterior, saturația i-ar fi scăzut la 75 și ar fi făcut atac de panică. Doctorița ar fi sunat-o atunci și i-ar fi spus vedetei să caute un pat la ATI în România, deoarece la ei nu mai erau locuri. Disperată, actrița a declarat că nu ar fi găsit decât un pat pe secție la Matei Balș, unde a stat o săptămână în care nu ar fi avut voie să vorbească la telefon, iar mai târziu bărbatul ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Nu se putea da jos din pat, că avea masca și a făcut o decompensare foarte urâtă. I-a scăzut saturația la 75 și a făcut atac de panică. Am sunat la medici și mi-au zis ca așa e protocolul, nu intrau decât de două ori pe zi la el! Tata suna și îmi spunea: „ajută-mă că mor, nu pot să respir!” Atunci m-a sunat doctora și mi-a zis să caut un pat la ATI în țară, pentru că ei nu mai aveau. Nu am găsit pat la ATI, am găsit un pat pe secție la Matei Balș. Aici a stat o săptămână și nu i-au mai dat voie să vorbească la telefon. Era pe două surse de oxigen. El ducea o luptă să trăiască. Într-un final a suferit un stop cardio respirator. S-a întâmplat foarte repede. Mă gândesc că e bine că nu a suferit, totuși”, a conchis aceasta.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Laura Cosoi, acuzații grave la adresa sistemului medical din țară, după ce tatăl ei a murit de COVID: „Mi-a spus că nu poate să respire și nu vine nimeni la el”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Star Matinal. Marian Cozma va deveni tată de fată! Ce nume a ales pentru micuța lui: "Sunt emoționat..." / VIDEO
  • Marian Cozma va deveni tătic de fetiță
  • Ce nume va purta micuța
Stiri interne
Calendar Ortodox 6 mai 2024 - Sfântul și dreptul Iov. Sărbătoare cu cruce roșie în a doua zi de Paște. Rugăciunea pe care să o rostești astăzi
  • Este sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși astăzi, în a doua zi de Paște
  • Pe 6 mai este prăznuit Sfântul și Dreptul Iov
Showbiz intern
Daniela Crudu a născut! Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară. Prima imagine cu băiețelul / FOTO
  • Daniela Crudu a născut
  • Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară
  • A adus pe lume un băiețel perfect sănătos
Stiri interne
Accident mortal în Galați! Un polițist de la trupele speciale a murit după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o mașină / FOTO
  • Tragedie pe Faleza Dunării din Galați
  • Un polițist de la trupele speciale a murit după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o mașină
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 6 mai 2024: Taurii vor avea o perioadă bună
  • Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
  • Ce frumoasă e fetița Denisei Filcea și a lui Flick
  • Cât de mare a crescut Eva-Maria / FOTO
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut